Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیروزی انقلاب اسلامی و استحکام آن را حاصل مشارکت همه جانبه و حداکثری مردم ایران در تمامی عرصه ها و برهه های حساس و تاریخی در همه دوره های انتخابات دانست .

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی بر اهمیت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت: همه مردم و مسئولان مستحضرند به این نکته که ارکان این نظام بر انتخابات استوار شده و حضور مردم در عرصه انتخابات،ضامن اقتدار ملی و اقتدار نظام است و امام راحل قدس الله نفسه الزکیه و مقام معظم رهبری حفظه الله نیز همواره بر این اصل اساسی تاکید داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله آملی لاریجانی با یادآوری اینکه " به لحاظ دینی نیز مردم در یک نظام اسلامی ستون و پایه دین و موجب استقرار و استمرار یک نظام دینی هستند" افزود: مشارکت بالای مردم در انتخابات، در ارتقای امنیت ملی،اقتدار نظام جمهوری اسلامی و ارتقای سطح معیشتی و اقتصادی مردم بسیار تاثیر گذار است و جمهوری اسلامی ایران همواره با جلب حضور و مشارکت مردم نشان داده است که نظامی قدرتمند است که در همه امور دست بالا را دارد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام" وجود اختلاف سلیقه های سیاسی "را امری طبیعی و اجتناب ناپذیر دانست و در عین حال تصریح کرد:قطعا هیچ فردی در این کشور در ضرورت امنیت ملی،ارتقای سطح توانمندی کشور و پیشرفت آن تردیدی ندارد و هر کسی که دوستدار نظام جمهوری اسلامی و کشور است در روز ۲۸ خرداد با حضور در پای صندوق های رای به وظیفه خود در این باره عمل خواهد کرد و انشاالله همه با حضور خود در پای صندوق های رای شاهد خنثی سازی توطئه های دشمنانی خواهیم بود که همواره درپی ناامید کردن مردم هستند.

آیت الله لاریجانی با تاکید بر این نکته که مردم در "معیشت و اقتصاد خود" مشکل دارند و به لحاظ سیاسی نیز اختلاف سلیقه ها همواره وجود داشته گفت: با این حال مردم، کشور خود و نظام را دوست دارند و در انتخابات نیز حضوری پرشور،پر معنا و خنثی کننده توطئه های دشمنان خواهند داشت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود با تاکید بر نقش و جایگاه شورای نگهبان در اعتماد سازی نسبت به حضور مردم در پای صندوق های رای به انتشار سخنان دیروز خود درخصوص تایید صلاحیت ها اشاره کرد و افزود: دیروز اینجانب مطالبی را در خصوص عملکرد شورای نگهبان در روند تایید صلاحیت ها مطرح کردم که موجب شد برخی مهمان های ناخوانده و گروه های ضد انقلاب و ضد نظام به خیال باطل خود بخواهند از آن برداشت های ناصواب کنند اما باید بدانند که مرز ما با اینها کاملا جداست و سخنان دیروز بنده نیز فارغ از مصلحت بودن یا نبودن طرح آن، از سر دغدغه و با هدف افزایش اقتدار و اعتماد سازی شورای نگهبان بود.

آیت الله لاریجانی تصریح کرد: در طول بیست سال گذشته همواره از شورای نگهبان دفاع کرده ام و اکنون هم چنین است و اگر اینجانب مطلبی گفتم از سر دلسوزی و در ادامه همان رویه دفاع از عملکرد شورای نگهبان در طول ۲۰ سال گذشته بوده است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بر اساس قانون اساسی،شورای نگهبان تنها نهاد رسمی متولی تایید صلاحیت کاندیداها و تنها مرجع رسیدگی به مصوبات مجلس به لحاظ انطباق با شرع و قانون اساسی است که باید همواره دقت و سخت گیری در رسیدگی ها را داشته باشد.

آیت الله آملی لاریجانی با ذکر این نکته که" حالا برخی ها خوشحال نشوند که چنین سخنانی مطرح شده" گفت: به لحاظ قانونی و منطقی همه باید نظری را که شورای نگهبان بعنوان نهاد متولی و مسئول تایید صلاحیت ها بیان کرده ، بپذیرند.

در هیچ کجای دنیا هم اینطور نیست که امر صلاحیت ها را رها کنند و بگویند همه بیایند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تلاش برای اعتماد سازی بیشتر را موجب افزایش مشارکت در انتخابات دانست و تاکید کرد: این سخن صحیحی نیست که بگوییم کاری به مشارکت مردم نداریم، بلکه باید در روند کار، هم قانون و هم مصلحت را مد نظر قرار دهیم و به آن توجه کنیم.

آیت الله لاریجانی با تاکید دوباره بر اینکه " هیچ اشتراکی با مهمان های ناخوانده ای که دارای مرز بندی با نظام وخواهان ناامیدی مردم هستند نداریم" ادامه داد: شورای نگهبان باید در رویه های قانونی خود طوری عمل کند که ما را متهم به این نکنند که اینها همه سالخورده اند و توان اصلاح و ارتقا ندارند، بلکه باید طوری باشد که نشان دهد قدرت اصلاح و تغییر در رویه ها و ارتقای عملکردها وجود دارد و طوری عمل کند که هر روز بهتر از گذشته و دقیق تر و شفاف تر باشد.

عضو فقهای شورای نگهبان با یادآوری اینکه "نهاد شورای نگهبان همواره باید محترم شمرده شود" تاکید کرد: مردم چشم بیدار دارند و خروجی ها را می بینند، فلذا همواره باید در اصلاح خود و تغییر رویه ها با هدف اعتماد سازی هر چه بیشتر اقدام کرد.

آیت الله لاریجانی افزود: با تدبیر و تلاش در درون شورای نگهبان هم می توان رویه هایی اتخاذ کرد که به اقتدار هر چه بیشتر کشور و نظام کمک کند و در این مسیر ما به حسن نظر و فهم و عدالت آقایان اعتماد داریم و اگر در بیان سخنان روز گذشته اینجانب قصوری وجود داشت آن را اصلاح و تاکید می کنم که هر آنچه گفته شده با هدف اصلاح و ارتقاء سطح رویه های بررسی صلاحیت ها و اعتماد سازی بیشتر برای مشارکت بالای مردم در انتخابات و استحکام هر چه بیشتر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین شورای نگهبان مجمع تشخیص مصلحت نظام انتخابات 1400 رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام آیت الله لاریجانی تایید صلاحیت ها جمهوری اسلامی آملی لاریجانی شورای نگهبان اعتماد سازی رویه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۸۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند

امتداد -عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد.

بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

حجت الاسلام مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قراردادها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانکها را مدیریت و بر عملکرد آنها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانکها نظارت کند.

قدرت کنترل بانک ها از خردادماه

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانکها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!