Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ایدئولوژی جریان اصلاحات در انتخابات گفت: جبهه اصلاحات و راسا پدر خوانده‌های آن‌ها بعد از دوم خرداد به این نتیجه رسیدند که اگر خودشان مستقیما قدرت را به نام اصلاحات به دست بگیرند باید پاسخگوی مطالبات مردم در حوزه معیشت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همان رفتاری بود که در ادبیات اصلاحات به عنوان قابلمه به دست‌ها به کار می‌رفت. یعنی به جای اینکه به دنبال اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باشند باید به دنبال  رفع مشکلات مردم باشند.  

استاد دانشگاه تهران در ادامه بیان کرد: اصلاح طلبان بعد از دوم خرداد به این نتیجه رسیدند که اگر بتوانند قدرت پنهان را به دست بگیرند یعنی قدرت بدون مسئولیت، هم پاسخگوی مشکلات اقتصادی مردم نخواهند بود و هم برنامه‌های فرهنگی سیاسی خود را می‌توانند بدون مشکل پیش ببرند.  

کوشکی افزود: این طرح را در دولت روحانی یعنی فردی که اصلاح طلب نبود، اما افکارش نزدیک به اصلاح طلبان بود استفاده کردند. در دولت روحانی دو لایه وجود دارد؛ یک لایه روحانی و حامیانش بودند که مجبور به پاسخگویی به مشکلات اقتصادی مردم بودند و مردم آن‌ها را مسبب مشکلات می‌دانستند  و می‌دانند و لایه دیگر پدر خانواده‌های اصلاحات بودند که بدون نام و نشان نیروهای خودشان را در عرصه‌های فرهنگی، مثل وزارت ارشاد، وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی گذاشته بودند و برنامه‌های مد نظر خودشان را در عرصه سیاست و فرهنگ پیش می‌بردند.  

به گفته‌ این تحلیل گر مسائل سیاسی، اما اصلاح طلبان پاسخگو نبودند و پاسخگویی بر عهده ویترین انتخابات بود. در دوره قبل ریاست جمهوری جهانگیری ضامن حضور اصلاح طلبان در قدرت بود، در صورتی که ادعا می‌کرد قدرتی ندارد و نمی‌تواند مسئول دفترش را هم عوض کند. اما حضور جهانگیری در دولت روحانی تضمینی بود که اصلاح طلبان بتوانند به اهداف خود برسند و این اتفاق هم افتاد.  

این استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه اصلاح طلبان در سال ۹۲ عارف را قربانی روی کار آمدن روحانی کردند و جهانگیری را پوشش به قدرت رسیدن روحانی کردند خاطر نشان کرد: اصلاح طلبان در این دوره هم به دنبال این اقدامات هستند. جناح اصلاح طلبان خیلی تمایل داشتند که با رد صلاحیت گسترده مواجه شوند و هدفشان از ثبت نام زیاد هم همین بود.  

این استاد دانشگاه تهران توضیح داد: اصلاح طلبان هم اکنون به دنبال مظلوم نمایی هستند که ما کاندیدا و قدرت نداریم  و مجبوریم که قدرت را به تندرو‌ها بسپاریم. اصلاح طلبان به دنبال حمایت از یک کاندیدای اصولگرا خواهند رفت، ولی نه به صورت علنی، بعد از این هم می‌گویند ناچار به حمایت از اصولگرا‌ها شدیم.  

بیشتر بخوانید

اصلاح‌طلبان به دنبال تکرار رحم اجاره‌ای در انتخابات با علی لاریجانی هستند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 استاد دانشگاه تهران اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۰۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت‌نمایی هالند: این وایکینگ متوقف‌نشدنی است

به گزارش "ورزش سه"، اولین چیزی که با دیدن عملکرد امشب هالند به ذهن هواداران و اهالی فوتبال می‌رسد این است که چگونه او روی گل دوم سیتی آنقدر پریده است اما ارلینگ هالند مانند بقیه انسان‌های فانی نیست. او اکنون شخصیت خودش را در بازی‌های ویدیویی دارد، البته همیشه چیزهای دنیوی دیگری در مورد او وجود داشته است‌ همانطور که او از کنار نلسون سمدوی بیچاره به پرواز درآمد، گویی توسط نوعی نیروی نامرئی از زمین بلند می‌شود، با این حال پرش کافی نبود و هنوز برای گلزنی یک ضربه سر نیاز بود. هالند این کار را هم کامل انجام داد و شماره ۹ منچستر سیتی ضربه سری فوق‌العاده را به گوشه سمت مخالف زد و دروازه را باز کرد. این گل آنقدر شگفت‌انگیز و کامل بود که کمتر کسی به ارسال فوق‌العاده رودری توجه می‌کند.

جیمی کرگر خاطرنشان کرد که این گل او را یاد گل زیبای کریستیانو رونالدو در یوونتوس و مقابل سمپدوریا می‌اندازد. او همچنین گفت که شباهت‌هایی بین هالند و مایکل جردن، بسکتبالیست معروف، در توانایی خودشان برای ماندن در هوا وجود دارد.

این گل دوم او بود، گل اول را غول نروژی از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده بود و گل‌های سوم و چهارم هم در راه بودند. سیتی با این گل‌های هالند برای تبدیل شدن به بهترین تیم انگلیس در یک بازی دیگر هم پیروز شد.

آرسنال خوب بوده است، خیلی خوب، اما آنها باید نگران باشند زیرا احتمال امتیاز دادن سیتی، آن هم با این هالند، بسیار کم و چیزی نزدیک به صفر است.

غول خط حمله سیتی در حالت ویران‌گر قرار دارد، درست مانند شخصیتش در بازی ویدئویی کلش آف کلنز و یا غول‌های انیمه اتک آن تایتان، اما با یک تفاوت بزرگ. او واقعی است و کابوسی است برای مدافعان و دروازه‌بانان لیگ برتر. بازیکنان ولوز این را به خوبی می‌دانند و اگر به هالند شک دارید بهتر است از آنها بپرسید!

در اواخر نیمه اول هالند این بار خودش پنالتی گرفت و آن را تبدیل به گل کرد تا با یک هت‌تریک به رختکن برود. او می‌توانست در همان بین نیمه توپ را با خود ببرد و نگه دارد.

وایکینگ در فوتبال مدرن در مقابل دروازه رقبای بسیار کمی دارد. شاید هیچکس. حالا که کریستیانو رونالدو و لیونل مسی در لحظه گرگ و میش ‌و اواخر دوران فوتبال‌شان قرار دارند، اعداد و ارقام هالند برای سیتی بسیار شگفت‌انگیز و البته برای رقیبان ترسناک به‌نظر می‌رسند.

۹ هت‌تریک، ۶۱ گل در لیگ برتر در ۵۹ بازی که از ابتدا در ترکیب بوده است، ۳۵ گل در کل رقابت‌های این فصل، علیرغم غیبت دو ماهه به دلیل مصدومیت، در کل ۸۸ گل در ۹۴ بازی. باورنکردنی.

در این بازی فقط ضربه سر و هت‌تریک نبود که توانایی‌های او را نشان می‌دهد. در نیمه دوم چند ثانیه پس از گل هوانگ به ادرسون، هالند با پاسی عالی از فودن به توپ رسید. استپ او عالی بود اما لمس توپش نه‌چندان خوب. با این حال به سمت راست محوطه رفت و با یک شوت زیبا به سمت چپ، پوکر خود را ثبت کرد. این نمایش پرشور از هالند و سیتی نشان داد که آنها حتی یک اینچ هم به آرسنال فرصت نمی‌دهند.

هالند پس از بازی هم در مقابل خبرنگاران خودی نشان داد. مهاجم شماره ۹ در پاسخ به سوالی درباره اظهارات روی کین که او را «بازیکنی در حد لیگ دو» نامیده بود، گفت: «من واقعاً هیچ اهمیتی به آن مرد نمی‌دهم.»

روی کین قبلا گفته بود که هالند در سطح لیگ دو است و سپس به شوخی گفته بود حالا به چمپیونشیپ رسیده اما به‌نظر با این نمایش‌ها باید نظرش را اصلاح کند. برای این تغییر کافی است از مدافعان و دروازه‌بان ولوز نظرشان را بپرسد.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • قدرت‌نمایی هالند: این وایکینگ متوقف‌نشدنی است