Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، محمود پاکدل،  معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشورگفت: برقراری کمک معیشت برای ۵۰ هزار نفر از ایثارگران و خانواده های آنان و حق پرستاری برای ۵۵هزار نفر از والدین شهدا، افزایش مبلغ  ماده ۲۲، اجرایی شدن بند پ ماده ۸۹ قانون برنامه ششم ، همسان سازی حقوق شهدا و پرداخت ۲ مرحله معوقات مشمولین ماده ۳۸ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران  و پرداخت پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی از جمله خدماتی است که طی ۲ سال اخیر با افزایش چشمگیری مواجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: برقرای حق پرستاری و کمک معیشت برای ایثارگران یکی از اولویت های بنیاد در جهت رفاه ایثارگران است که امیدواریم با تلاش های صورت گرفته بتوانیم ظرفیتی در این زمینه ایجاد و نیاز ایثارگران را برطرف کنیم. 

پاکدل افزود: در بحث اشتغال ایثارگران نیز زیرساخت هایی در حال فراهم شدن است تا دغدغه ایثارگران در این زمینه کاهش پیدا کند، علاوه بر اجرای بند ج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم و افزایش اعتبار و تعداد وام های خود اشتغالی تا به امروز ۴ تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی متولی ایجاد اشتغال و ۳۰ استانداری انعقاد و ابلاغ شده و تفاهم نامه های دیگری نیز در حال پیگیری است که  در آینده نزدیک منعقد خواهد شد.

او با تاکید بر این که برخی خدمات همچون احراز و کمیسیون پزشکی فقط مختص بنیاد است، گفت: خیلی از امورات و خدماتی که به ایثارگران ارائه می شود طبق قانون در اختیار بنیاد نبوده و دیگر دستگاه های اجرایی متولی آن هستند ولی بنیاد پیگیری های لازم را در جهت تحقق این خدمات انجام داده و خواهد داد.

 معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: در سال ۱۴۰۰ برنامه هایی برای هریک از ادارت کل معاونت تعاون برای گذر از مشکلات پیشبینی شده است که امیدواریم بتوانیم با اجرای این برنامه ها قدم های موثری در جهت خدمت به ایثارگران برداریم.

پاکدل در ادامه با تاکید بر اینک ه در روند خدمت دهی به ایثارگران معظم همواره دو رکن قانون و تامین اعتبار باید درنظر گرفته شود، گفت: هر آیین نامه ای که در جهت خدمت به ایثارگران تصویب میشود در ابتدا باید تامین اعتبار شود، لذا در ابتداء باید قانونی تصویب شود که اعتبار آن تامین شده باشد تا در روند اجرای آن قانون با مشکل مواجه نشویم.

او افزود: قابل ذکر است با محدودیت های زیادی هم در اجرای قانون جامع مواجه هستیم  که یا آیین نامه ندارد، یا نیاز به تامین اعتبار دارد و یا بعضا ابهام دارد، به هر حال در تلاش هستیم تا این مشکلات را برطرف کنیم.

انتهای پیام/ر .ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمات رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر بخواهیم مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران را کاهش دهیم نیازمند ۲۹۰ همت هستیم در حالی که تا کنون توانسته ایم تنها ۹۰ همت را در طول سال تأمین کنیم. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمود پاکدل سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تودیع و معارفه مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران البرز که در سالن اجتماعات بنیاد شهید البرز برگزار شد، با اعلام این مطلب گفت: بودجه سال گذشته بنباد شهید و امور ایثارگران هزار میلیارد تومان بوده که  امسال با تلاش فراوان به حدود 90 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور 649 هزار نفر جانباز سالمند هستند که نیازمند رسیدگی و مراقبت های خاص بوده و این بنیاد وظیفه پیگیری سلامت این عزیزان را بر عهده دارد. همچنین 61 هزار نفر نیز به عنوان همسران شهدا هستند که وارد کهنسالی می شوند، چرا که میانگین سنی 60 سال دارند و‌ باید نیازهای آنها را برطرف کرد.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به تغییر و اصلاح برخی از قوانین مرتبط با ایثارگران اشاره کرده و اظهار داشت: برخی از قوانین مربوط به ایثارگری می بایست تغییر و اصلاح شود که نیازمند توجه نمایندگان مجلس هستیم تا بتوان بیشتر و مؤثرتر به خانواده شهدا و ایثارگران خدمات‌رسانی کرد. به عنوان مثال تغییراتی باید در بند چ قانون ششم توسعه که در برنامه توسعه هفتم نیز به آن اشاره شده، ایجاد کرد تا از این طریق بتوان خدمات بهتری را به جانبازان و خانواده شهدا در عرصه استخدام ها داشت.

پاکدل در پایان به استفاده بنیاد شهید از نیروهای داخل بنیاد و بومی اشاره کرده و اظهار داشت: سیاست این سازمان بر این است  که از همکارانی که تجربه و از خود بنیاد است و دارای تجربه بوده استفاده شود و خدا را شکر که امروز فردی که در این مسند قرار می گیرد از بدنه بنیاد شهید و آشنا به موضوعات و مشکلات خانواده شهدا می باشد. 

لازم به توضیح است در این آیین از زحمات سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور جانبازان استان البرز تقدیر و حکم سرپرستی امیرحسین دانشی‌کهن را اعطا کردند.

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • ایثارگران اسوه عزت و پایداری انقلاب هستند
  • شهدا سرمایه اصلی نظام هستند
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • رزمایش طرح سپاس با همکاری تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی بنیاد شهید در ایلام قابل تقدیر است