Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین میر معینی معاون فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی وزارت اقتصاد و دارایی اظهار کرد: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در جهت اجرای قانون نسبت به اموالی که در اختیارش قرار داده می‌شود، سالانه ۱۱ مزایده سراسری برگزار می‌کند. این مزایده، شماره ۲۴۶ و دومین مزایده سال ۱۴۰۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا به امروز ۲۳۶ مزایده سراسری برگزار شده و بیست و یکمین سال است که مزایده‌ها به این صورت انجام می‌گیرد.

او در ادامه بیان کرد: کالا‌هایی که به هر نحوی به تملک دولت در می‌آید، سازمان اموال تملیکی آن‌ها را قیمت گذاری، کارشناسی و در مزایده مطرح می‌کند و خرید برای عموم آزاد است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در این مزایده ۳۰ استان کشور بالغ بر ۱۱۴۰ پارتی را به مبلغ پایه ۲۴۰ میلیارد تومان مطرح کردند. همه افراد اعم از حقیقی و حقوقی با گرفتن توکن یا همان امضای الکترونیکی از سازمان صنعت، معدن و تجارت می‌توانند در مزایده‌های ما شرکت کنند. مزایده ها، پرداخت ودیعه و بازپرداخت کاملا الکترونیک است. همچنین قیمت‌ها به صورت الکترونیکی دریافت می‌شود.

او افزود: در این مزایده از تاریخ سوم خرداد بازدید‌ها آغاز شده و تا تاریخ نهم خرداد ادامه خواهد داشت. تا ساعت ۲۴ روز نهم خرداد همه افراد می‌توانند به سایت Tamliki.ir مراجعه کرده و نسبت به ارائه قیمت اقدام کنند.

این مقام مسئول با اشاره به فرآیند این مزایده اظهار کرد: بعد از اینکه سایت بسته می‌شود، صبح روز بازگشایی نظرات، با دعوت از همه سازمان‌های بازرسی و همچنین حضور شورای فروش اموال منقول سازمان، جلسه بازگشایی صورت می‌گیرد هر یک از افراد توکن‌های خود را وصل می‌کنند تا این سیستم باز شود و اعلام برنده شود.

میر معینی بیان کرد: کالا‌هایی که ما مطرح می‌کنیم، مقادیری از آن برای مصرف داخلی است و آنچه که به تولید داخلی لطمه می‌زند، به شرط صادرات واگذار می‌شود. بعد از اینکه این کالا‌ها به گمرک داده شد و قبض انبار داده شد، ودایع افرادی که کالا را به شکل صادرات خریدند، به آن‌ها عودت داده خواهد شد. مزایده‌ها به صورت عمومی برگزار می‌شود و تمام افراد حقیقی و حقوقی با گرفتن یک توکن قابلیت این را دارند که وارد مزایده شده و در صورت برنده شدن کالا‌های خود را تحویل بگیرند.

او ادامه داد: اطلاع رسانی از طریق جراید و سایت سازمان صورت می‌گیرد. ضمن اینکه اتحادیه‌های صنوف مختلف را نیز در جریان این امر قرار می‌دهیم. اخیرا نیز سازمان بر آن شده تا تبلیغات بیشتری را انجام دهد تا میزان مشارکت مردمی در این خرید‌ها بالا رود.

این مقام مسئول در پایان بیان کرد: به منظور اینکه بتوانیم به خانواده‌ها نیز سرویس دهیم؛ قرار است تا سیستمی به صورت حراج الکترونیکی اجرا شود تا همه خانواده‌ها بتوانند در مزایده‌های الکترونیک و حراج‌های ما شرکت کرده و اقلام مورد نیاز را به صورت خرده فروشی برای آن‌ها عرضه کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اموال تملیکی مزایده الکترونیکی فروش اموال مزایده ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۱۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، در راستای عرضه‌ی «اوراق مالی اسلامی دولتی» توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی (دولت) در تواترهای هفتگی، مرحله اول حراج اوراق مرابحه عام در سال ۱۴۰۳ برای فروش به بانک‌ها، مؤسسات اعتباری غیربانکی و نهادهای مالی موضوع بند (۲۱) ماده (۱) قانون بازار اوراق بهادار ج. ا. ایران، در روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌گردد. لازم به ذکر است، بانک مرکزی در حراج‌های مزبور خدمات کارگزاری مورد نیاز را به وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی ارائه می‌دهد. نحوه برگزاری حراج و اوراق عرضه‌شده مطابق با جداول ذیل خواهد بود:

وزارت امور اقتصادی و دارایی الزامی به پذیرش کلیه پیشنهادات دریافتی یا فروش کلیه اوراق عرضه‌شده در حراج را ندارد. بانک مرکزی سفارشات دریافت شده از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی را به منظور تصمیم‌گیری به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال می‌نماید تا نسبت به تعیین و اعلام سفارش‌های برنده اقدام نماید. کارگزاری این بانک ضمن تامین‌زیرساخت معاملات، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی عرضه و فروخته شده نداشته و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تأمین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.

کد خبر 6090782 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • فراهم شدن تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • پلمب سه شرکت حمل و نقل بار و مسافر در قروه
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • جزئیات برگزاری حراج جدید شمش طلا | مبلغ وجه ضمانت به‌ازای هر قطعه شمش طلا چقدر است؟
  • کشف کالای خارجی قاچاق در یک منزل مسکونی در امیدیه