Web Analytics Made Easy - Statcounter

تسنیم: بررسی آمارهای منتشر شده رسمی از وزارت بهداشت درباره همه‌گیری کرونا این نکته را نشان می‌دهد که اگرچه در چند روز گذشته روند نزولی آمارها ادامه داشته و به گفته مقامات مسئول در دوره نزولی پیک چهارم قرار داریم؛ اما واقعیت امر اینجاست که با توجه به تایید ورود ویروس‌های جهش یافته به داخل کشور و کاهش نرخ مشارکت مردمی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی شرایط بسیار شکننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بهداشت ودرمان در این زمینه تاکید دارند، طولانی شدن دوره نزولی پیک چهارم نسبت به پیک‌های گذشته همه‌گیری شکننده بودن شرایط را کاملا مشخص می‌کند و درصورت بی‌توجهی در این زمینه با درنظر گرفتن تثبیت ویروس جهش یافته انگلیسی در این دوره از همه‌گیری به‌سرعت گرفتار دردسر بزرگی خواهیم شد که می‌تواند هزینه بیشتری نسبت به گذشته به جامعه تحمیل کند.

به گفته این گروه درعین حال تایید ورود ویروس جهش یافته هندی و آفریقای جنوبی به کشور این نگرانی‌ها را دو چندان خواهد کرد چون قدرت سرایت ویروس‌های جهش یافته جدید و البته احتمال جهش خود ویروس در ایران بسیار بالاتر و در عین حال کشندگی بسیار بالاتری هم در این زمینه ثبت شده است.

پایتخت در شرایط بسیار خاص

از سوی دیگر نگرانی کارشناسان وزارت بهداشت در بخش گردش و انتقال ویروس‌های جهش یافته از مناطق جنوبی کشور به سایر نقاط درست زمانی قوت می‌گیرد که علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران تاکید کرد: شرایط استان و البته کلانشهر تهران کاملا متفاوت با سایر نقاط ایران است.

زالی همچنین افزود: موقعیت کلانشهر تهران و تمرکز ادارات دولتی و بخش خصوصی در این شهر باعث شده همواره تقاضای سفر به تهران وجود داشته باشد و به نوعی جمعیت سیال همیشه رد این شهرستان وجود دارد که مدیریت کار را بسیار سخت‌تر می‌کند.

وی معتقد است درصورتی که به موضوع پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی پایتخت توجه نداشته باشیم شکننده بودن شرایت در استان تهران می‌تواند سایر نقاط کشور را هم با مشکلی قابل توجه روبرو کند به صورتی که در دوره‌های قبلی دیدیم ویروس چطور در استان‌های همجوار تهران دست به دست شد و وضعیت حاد و بحرانی ایجاد کرد.

در همین حال کارشناسان بهداشت و درمان با اشاره به آغاز رقابت‌های انتخاباتی در سراسر کشور  معتقدند اگرچه به تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا سفرهای استانی کاندیداها منتفی شده و بااستفاده از ارتباطات تلویزیونی یا فضای مجازی این کار انجام می‌شود اما تردد غیرقابل اجتناب در پایتخت می‌تواند شرایط را تغییر دهد و باید به این نکته توجه ویژه داشته باشیم.

البته این گروه تاکید می‌کنند درباره انتخابات شوراهای شهری و روستایی موضوع کاملا متفاوت است چون بیشتر نشست‌ها و گردهمایی‌ها به صورت خانوادگی و قومی است به همین دلیل نگرانی وجود دارد که در شهرستان‌ها این گردهمایی‌ها که عموما کنترل زیادی هم از نظر پروتکل‌های بهداشتی در آنها نیست باعث شکل‌گیری خوشه‌های کوچک و در نهایت بحران در سراسر منطقه باشد.

محدودیت‌ تردد استانی در تعطیلات خرداد

در همین حال با توجه به نزدیک شدن تعطیلات نیمه خرداد 1400 ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن درنظر گرفتن شرایط شکننده در برخی مناطق ایران مثل پایتخت و البته استان‌های شمالی کشور محدودیت‌های جدیدی را درنظر گرفته است که از ظهر روز 11 خرداد اجرایی خواهد شد.

بر اساس تصمیم نشست کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، تردد بین استانی بدون درنظر گرفتن رنگ‌بندی وضعیت همه‌گیری کرونا در این نماطق  از ساعت 12 روز سه‌شنبه (11 خرداد) تا ساعت 12 روز دوشنبه (17 خرداد) ممنوع است.

به این ترتیب تردد و بی‌توجهی به این محدودیت تردد در محورهای مواصلاتی بین استان‌ها منجر به صدور قبض جریمه و بازگشت به مبداء سفر رانندگان خواهد شد.

خیز ملایم افزایش بسترهای کرونایی در استان کرمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، براساس آخرین آمار اعلام شده از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در استان کرمان تعداد کل موارد بستری دارای تست مثبت کرونا در استان کرمان از ابتدای شیوع بیماری تاکنون به 20 هزار و 664 مورد رسیده است و براساس رنگ بندی اعلام شده هیچ شهرستان قرمز کرونایی در استان کرمان نیست و از 23 شهرستان استان کرمان 9  شهرستان در وضعیت نارنجی و بقیه در وضعیت زرد قرار دارند.

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار اعلام شده کرونا تا روز گذشته اظهار داشت: هم اکنون 391 نفر بیمار قطعی در اثر ابتلا به این ویروس در بیمارستان‌های استان کرمان بستری و تحت مراقبت هستند.

وی با اشاره به اینکه 234 نفر از این افراد در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: 87 نفر در بیمارستان‌های جیرفت، 43 نفر در بیمارستان‌های علوم پزشکی سیرجان، 21 نفر در بیمارستان‌های رفسنجان و 6 نفر در بم بستری و تحت مراقبت هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: با 64 نفر بیمار جدید بستری شده در استان کرمان تعداد کل موارد بستری از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون به 20 هزار و 664 نفر رسیده است.

وی با اشاره به مرگ 2 کرمانی دیگر بر اثر ابتلا به کرونا گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون 2 هزار و 888 نفر در اثر ابتلا به این ویروس در استان کرمان فوت کرده‌اند.

بستری‌های ناشی از کرونا در ایلام کاهش 72 درصدی دارد

محمد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، از کاهش 72 درصدی مبتلایان به کرونا در ایلام خبر داد و اظهار داشت:استفاده از توان 533 بسیج در قالب طرح شهید سلیمانی، همراه با 400 تیم رهگیری و 11 تیم مراقبت در منزل در کاهش آمار 72 درصدی بستری‌های کرونایی این استان موثر بوده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام به آمار 24 ساعت گذشته استان نیز اشاره کرد و گفت: 20 بیمار حاد تنفسی جدید نیز در مراکز درمانی بستری شدند و مجموع بستری های استان به تعداد 91 نفر رسید.

وی افزود: شهرستان ایلام همچنان با 9 بستری جدید دارای بیشترین تعداد بستری های جدید در استان است.

 کریمیان یادآور شد: همچنین از بستری های جدید سه نفر مربوط به دره شهر، 2 نفر مهران، یک نفر آبدانان، یک نفر ایوان، یک نفر چرداول، یک نفر دهلران، یک نفر سیروان و یک  نفر نیز مربوط به ملکشاهی است.

وی با بیان اینکه مجموع بهبودیافتگان کرونا در استان 37 هزار و 600 نفر است، گفت: شهرستان های ایلام، چوار، مهران و آبدانان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: شهرستان های دهلران، دره شهر، ملکشاهی، بدره، سیروان، چرداول، ایوان و هلیلان نیز در وضعیت زرد قرار دارند.

بستری شدن 17 بیمار جدید در 48 ساعت گذشته در سمنان

نوید دانائی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: در 48 ساعت گذشته 17 نفر با آزمایش تست مثبت در بیمارستان‌های تحت پوشش بستری شدند

و این نشان می‌دهد که روند ابتلا همچنان ادامه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: این روزها از مردم استان خواهشمندیم نسبت به رعایت پروتکل‌ها و به‌ویژه عدم حضور در اجتماعات اهتمام ویژه داشته باشند و از سفر اجتناب کنند تا روند ابتلا در هفته‌های پیش رو کاهش یابد.

به گفته دانائی در 24 ساعت گذشته در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تعداد سه بیمار جدید مبتلا به بیماری کرونا بستری شدند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تا کنون 26 هزار و 920 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به تعداد بیماران بستری شده بر اثر بیماری کرونا از ابتدای شیوع بیماری اشاره کرد و گفت: مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به شش هزار و 350 نفر رسیده است.

دانائی تصریح کرد: همچنین از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون نیز بیست هزار و 570 بیمار نیز به‌صورت سرپایی شناسایی شدند.

وی تعداد موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید 19 از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را پنج هزار و 397 نفر عنوان کرد.

سومین مرکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا در حرم زینبیه اصفهان راه‌اندازی شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سومین مرکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا در حرم زینبیه اصفهان راه‌اندازی شد. در حال حاضر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان دو مرکز تجمیع پل شهرستان و حرم زینبیه برای تزریق واکسن کووید 19 راه اندازی کرده است. ضروری است افراد طبق پیامکی که دریافت می‌کنند به مراکز مراجعه کنند و در صورت داشتن هر گونه سوال از پزشک مراکز تجمیعی راهنمایی بخواهند.

کاهش آمار تلفات کرونا و ادامه روند واکسیناسیون این تصور را ایجاد کرده که پیک چهارم کرونا در کشور به پایان رسیده اما پایان این عادی انگاری‌ها و عدم رعایت شیوه‌نامه‌ها زنگ خطر وقوع زود هنگام پیک پنجم کرونا را به صدا در خواهد آورد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به آمار روزانه کرونا در 22 شهرستان اصفهان، اظهار داشت: از دیروز تا امروز 558 مبتلای جدید شناسایی شدند و 175 نفر کارشان به بستری کشید در این مدت 19 خانواده هم در استان به خاطر مرگ کرونایی داغدار شدند.

آرش نجیمی افزود: 182 بیمار مرخص و 175 بیمار جدید بستری شدند که مجموع بیماران بستری را در بیمارستان‌های استان به 1154  بیمار رساند در حال حاضر 255 بیمار نیز در بخش مراقبت‎های ویژه تحت درمان هستند.

منبع: فردا

کلیدواژه: تعطیلات خرداد همه گیری کرونا کرونا در ایران محدودیت تردد استانی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مقابله با کرونا استان کرمان ابتدای شیوع بیماری کرونا شیوع بیماری بیمار جدید ساعت گذشته بستری شدند پروتکل ها جهش یافته همه گیری یک نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۱۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور

ایسنا/اصفهان جلسه‌ای دیگر از سلسله نشست‌های هیئت اندیشه ورز استان اصفهان، با حضور جمعی از صاحب نظران استان اصفهان به صورت برخط و حضوری با عنوان «نشست تخصصی روز آمدسازی نقشه جامع علمی کشور» در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

در نشستی از سلسله نشست‌های هیئت اندیشه ورز استان اصفهان که در دانشگاه اصفهان برگزار شد، رضا انصاری، عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: هیئت‌های اندیشه ورز استانی به جهت یاری رساندن به نقشه جامع علمی کشور تشکیل شده است. نقشه جامع علمی کشور یکی از اسناد مهم ملی ما است که در سال‌های گذشته با تاکیدات رهبر معظم انقلاب در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت و به تصویب رسید. پیگیری، به روز رسانی و اجرایی کردن نقشه جامع علمی کشور یکی از دغدغه‌های مسئولین کشور در سطوح مختلف است.  

وی با بیان اینکه ستاد علم و فناوری ذیل شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده، ادامه داد: ذیل ستاد، هیئت‌های اندیشه ورز استانی شکل گرفته است و در این راستا، یکی از برنامه‌های مهم در دستور کار هیئت اندیشه ورز استان اصفهان که به ریاست حسین هرسیج شکل گرفته، مشارکت در بروز رسانی نقشه جامع علمی کشور است. از این‌رو، دانشگاه اصفهان تصمیم دارد سلسله نشست‌هایی را با حضور اندیشمندان و صاحب‌نظران برای تحقق این مهم در اندیشکده حکمرانی برگزار کند.

در ادامه، علی ذاکری، عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده آینده پژوهی دانشگاه اصفهان،  به بیان نکاتی در خصوص خط‌مشی‌ گذاری در حوزه علم، فناوری و نوآوری و نیز جایگاه فعلی و آینده علمی کشورهای دنیا پرداخت.

تفاوت دو رویکرد «گذشته محور» و «آینده محور» در حوزه برنامه ریزی

این عضو هیئت علمی دانشگاه در تبیین دو رویکرد اساسی در حوزه برنامه ریزی، تشریح کرد: وقتی ما به برنامه‌ریزی فکر می‌کنیم دو رویکرد کلی را می‌توان در نظر گرفت: planning from the past که بر اساس آن برنامه‌ریزی را از گذشته شروع می‌کنید (رویکرد گذشته محور) و تکنیک در حوزه فناوری، تکنیک مهندسی معکوس است. در این مورد، رویکرد راهبردی، تطبیق پذیری است و شما به دنبال شکل‌دهی به آینده نیستند. رویکرد دوم planning from the future است و در این رویکرد ما می‌بینیم که چه چیزهایی از آینده به سمت ما می‌آیند (رویکرد آینده محور) و سعی می‌کنیم آن‌ها را به دست بیاوریم. در واقع، در این حوزه، شناسایی اینکه چه چیزی در آینده ثروت آفرین و ارزش آفرین است به راحتی میسر نیست.

ایران جزء ۱۰ کشور برتر دنیا، در دو حوزه «نانو فناوری» و «بیو فناوری»

ذاکری عنوان کرد: در نگاه به آینده، برخی عوامل مانند دانه‌های زیر خاک هستند که به آن‌ها "emerging issues" به معنای پدیده‌های نوظهور می‌گوییم. داشتن نگاه Backcasting و شناسایی فرصت‌های استراتژیک از اهمیت زیادی برخوردار است. او معتقد است که اگر می‌خواهید سهم بری خودتان را از آینده افزایش دهید، بزرگترین فرصت‌ها در پدیده‌های نوظهوری است که هنوز کسی به سراغ آن‌ها نرفته است. کیون لی می‌گوید اگر می‌خواهید نقشه جامع علمی و فناوری بنویسید باید این نکته را در نظر بگیرید که پدیده‌های نوظهوری که اقتصادهای آینده را شکل می‌دهند چه مواردی هستند. یکی از ویژگی‌های آن‌ها این است که با وجود سرمایه گذاری‌هایی که انجام شده، هنوز کسی صاحب مطلق آن‌ها نیست. در ایران ما توانسته‌ایم در دو حوزه «نانو فناوری» و «بیو فناوری» موفق‌های را کسب کنیم. کشور ایران جزء ۱۰ کشور برتر دنیا در این دو حوزه به شمار می‌رود.  

اهمیت کربن و رد پای کربن در برنامه‌ریزی کشورها

وی یادآور شد: با تاکید بر اینکه آگاهی از رد پای کربن هر فرد، به این معنا که سالانه هر فرد چند تن کربن وارد جو می‌کند، نکته‌ای بسیار مهم است، حسابداری کربن به ما می‌گوید که در ۲۰ سال آینده، در کنار پول، کربن هم یکی از فاکتورهای اصلی در برنامه‌ریزی کشورها خواهد بود. از این‌رو، برای تولید هر کالا دو سوال اساسی مطرح می‌شود؛ اول اینکه هزینه کالای تولید شده چقدر است و ما چقدر می‌توانیم آن را به فروش برسانم؟ به عبارتی، اگر آن را در مقیاس بالا تولید کنیم، هزینه به چه میزان کاهش پیدا می‌کند که ما بتوانیم به نقطه سودآوری برسیم؟ و پرسش دیگر اینکه برای تولید این محصول چقدر کربن وارد جو می‌شود و آیا خریدار حاضر است چنین محصولی که برای آن به این میزان کربن تولید شده را خریداری کند یا خیر؟ همچنین، ۱۳۰ کشور دنیا به این توافق رسیده‌اند که تا افق ۲۰۵۰ رد پای کربن را به صفر برسانند. ما در کشور ناترازی انرژی داریم و چاره‌ای به جز حرکت به سمت انرژی‌های تجدید پذیر نداریم. باید در نظر داشته باشیم که بالاترین توان تابشی دنیا در اختیار ایران است و چیزی که قرن‌ها بزرگترین نقطه ضعف ما بوده، اکنون می‌تواند به بزرگترین نقطه قوت ما تبدیل شود. همچنین، قنات‌هایی که روزی توسط اجداد ما ساخته شدند، از چنین ظرفیتی برخوردارند.

رابطه علم و فناوری خطی نیست

رئیس دانشکده آینده پژوهی دانشگاه اصفهان، در پایان صحبت‌های خود با بیان اینکه ما نمی‌توانیم علم را از فناوری جدا کنیم، گفت: این نکته بسیار مهم است و باید به این فکر کنیم که چطور علم را به فناوری و ثروت تبدیل کنیم. به عبارتی، نگاه ما در ایران، در توزیع علم، تکنولوژی و فناوری، یک نگاه جزیره‌ای است و یک نگاه سیستماتیک و یکپارچه نداریم. تحقق این امر نیازمند این است که در کنار شناسایی پدیده‌های نوظهور، یک نگاه سیستماتیک و یکپارچه به علم، تکنولوژی و نوآوری داشته باشیم. همچنین، نگاهمان به تکنولوژی باید در سطوح مختلف ملی، منطقه‌ای، بخشی و تکنولوژیکال باشد.

همچنین، سید محمد قلمکاریان، عضو هیئت علمی و مسئول نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان، با تمرکز بر سند و مبانی نقشه جامع علمی کشور، اظهار کرد: مقوله علم و فناوری، از مهمترین زیرساخت‌های پیشرفت کشور و ابزار جدی رقابت در عرصه‌های مختلف است. به این ترتیب تحقق آرمان‌هایی نظیر احیای تمدن عظیم اسلامی، حضور سازنده، فعال و پیشرو در میان ملت‌ها و کسب آمادگی برای برقراری عدالت و معنویت در جهان، در گرو پیشرفتی همه جانبه در علم است؛ علمی که دارای سه شاخصة عدالت، معنویت و عقلانیت باشد.  

وی ادامه داد: اکنون که ۱۳ سال از عمر نقشه جامع علمی کشور می‌گذرد، فرصت خوبی است که کامیابی‌ها و کاستی‌ها استخراج شود و روز آمدسازی لازم صورت گیرد. دنیای علم مدام در حال تغییر است و ما باید اسناد بالادستی محکم در حوزه های مختلف داشته باشیم.

پیشنهادهای عملی بر اساس پژوهش

در این خصوص، این عضو هیئت علمی دانشگاه پیشنهادهایی را بر اساس پژوهش‌ها ارائه کرد و آن‌ها را بر شمرد وی گفت: با در نظر گرفتن تاثیرات جهانی شدن بر آموزش عالی، باید آمادگی لازم جهت رویارویی با پیامدهای جهانی شدن کسب شود و با برنامه ریزی دقیق، اصولی و حساب شده، زمینه بومی سازی آن‌ها فراهم شود. همچنین، با توجه به اینکه اهداف آموزش عالی بصورت بسیار کلی و بدون در نظر گرفتن تاثیرات جهانی شدن بر آموزش عالی بیان شده است، پیشنهاد می‌شود که اهداف مصوب آموزش عالی به صورت دقیق تبیین و نگاشته شود و در این زمینه پیامدهای جهانی شدن در اولویت قرار گیرد.

قلمکاریان افزود: با توجه به تشکیل و سازماندهی مرکز مطالعات جهانی شدن در کشور و تعیین ریاست آن توسط ریٔیس جمهور، پیشنهاد می‌شود که مرکزی مشابه در شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس شود و با تعامل و بررسی همه جانبه به ارایٔه راه‌های نهادینه کردن تاثیرات جهانی شدن به ویژه در حوزه اهداف آموزش عالی بپردازند. علاوه بر این، بعد اقتصادی جهانی شدن که اکنون به عنوان یکی از جهات مهم و سرنوشت ساز مطرح است، با عنایت به لزوم تعامل کشور با سازمان‌های جهانی، بانک‌های بین المللی مورد توجه همه جانبه قرار گیرد و روند تاثیر پذیری مثبت آن مشخص شود

مسئول نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور، عنوان کرد: در ارتباط با تاثیرات بعد سیاسی جهانی شدن بایستی آمادگی لازم در دولت به ویژه در نهادهای آموزشی و دانشگاه‌ها پدید آید تا امکان استفاده بهینه از جنبه‌های مثبت اثرات فراهم شود. بعد فرهنگی جهانی شدن به دلیل ویژگی‌های خاص فرهنگ ایرانی و اسلامی توجه ویژه‌ای را می‌طلبد، لذا بایستی ارزش‌ها و هنجارهای اسلامی در مواجهه با پیامدهای جهانی شدن حفظ و صیانت گردد و در این زمینه برنامه‌ریزی و هدف گزینی دقیق صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه مسابقه تیم‌های مس رفسنجان و پیکان تهران
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • نقشه شهر دار الخلافۀ ناصری تهران + عکس
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال