Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، احسان منصورکیایی صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات حوزه حمل ونقل که در سالن کوثر استانداری سمنان برگزار شد، اظهار کرد: سعی کردیم با همکاری دو صنف انجمن رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل مشکلات را بررسی و رفع کنیم.

وی با بیان اینکه وامی که برای شرکت‌های حمل و نقل در زمان کرونا تصویب شده بود، پرداخت نشده است، افزود: گرفتن اجاره غرفه‌ها توسط شهرداری‌ها در زمان کرونا مشکل بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان ادامه داد: قیمت لوازم یدکی افزایش پیدا کرده است، هم‌اکنون به علت ویروس کرونا با کاهش مسافر مواجه هستیم و بسیاری از اتوبوس‌ها کالا جابه‌جا می‌کنند.

منصورکیایی بیان کرد: دغدغه اصلی حمل و نقل در استان سمنان نوسازی ناوگان است، ماشین‌آلات فرسوده شده و به همین دلیل ماشین‌آلات بومی استان ما در استان‌های هم‌جوار تردد می‌کنند و نمی‌توانند جابه‌جایی بار از بندرعباس و بند امام داشته باشند و در این زمان از ماشین‌های غیربومی استفاده می‌شود.

وی عنوان کرد: برای جابه‌جایی بارهای صادراتی از پتانسیل بازاریاب استفاده می‌شود، باید بازاریاب‌ها شناسنامه‌دار بشوند تا قابل‌شناسایی باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان نیز در این جلسه اظهار کرد: جلسات پیگیری مشکلات حمل و نقل باید هر سه ماه به‌صورت مستمر برگزار شود.

علیرضا شریفی نژاد بیان کرد: باید تسهیلاتی که برای رانندگان به علت ضررهای دوران کرونا مصوب شده است توسط بانک‌ها پرداخت شود و این موضوع پیگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه حمل و نقل نقش به‌سزایی در بدنه اقتصادی کشور دارد، تصریح کرد: تمام مشکلاتی که در این جلسه مطرح شد باید بررسی شود و اگر این مشکلات رفع نشود و در جلسه بعدی تکرار شود با مسؤولان دستگاه‌های متولی برخورد خواهد شد.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری سمنان نیز در این جلسه اظهار کرد: رانندگان قشر زحمت‌کش جامعه هستند، رانندگان افراد مؤمن و کم‌توقع هستند که تحت‌فشار اقتصادی قرار گرفته‌اند، اما اگر بخواهیم در حمل و نقل افزایش قیمت داشته باشیم مردم تحت‌فشار قرار خواهند گرفت.

حسن اسلامی‌راد ادامه داد: طی جلساتی که با مدیران برگزار کردیم مقرر شد قیمت‌های حمل بار بر اساس قوانین و مقررات افزایش یابد.

وی بیان کرد: شرکت‌هایی که در حوزه حمل و نقل فعالیت می‌کنند قانونی هستند و نباید اجازه دهیم شرکت‌های غیرقانونی وارد شوند و شرکت‌های تولیدی با آن‌ها قرارداد منعقد کنند.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری سمنان اضافه کرد: شرکت‌های حمل و نقل و شرکت‌های تولیدی باید در چارچوب قانون و مقررات عمل کنند در غیر این صورت برخورد خواهد شد.

اسلامی‌راد ادامه داد: مشکلات در حوزه حمل و نقل بسیار زیاد است و رانندگان تاکنون خواسته‌های زیادی نداشتند و تا جایی که امکان دارد باید از این قشر حمایت کرد این قشر در تمام دوران جنگ و سخت ما را همراهی کردند.

وی با بیان اینکه تمام مصوبات شورای تأمین باید اجرایی شود اگر مشکلی وجود دارد باید گزارش آن ارائه شود، خاطرنشان کرد: درخواست‌ها باید به‌صورت مکتوب برای پیگیری ارائه شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وام استان سمنان حمل و نقل سمنان شرکت های حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم

کمیل پرناک در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه اقلام معیشتی برای ۱۳۴ خانوار حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم (ع) شهرستان شفت ارسال شده است.

وی افزود: این اقلام شامل ۵۸۰ تخته پتو، ۱۴۰ تخته موکت، ۱۶۰ کیلو نایلون، ۱۵۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۵۰۰ قوطی کنسرو ماهی و ۱۲۰ شعله چراغ والور است که با توجه به شرایط آنان ورفع نیازهای اولیه این جمعیت توزیع شده است.

وی بیان کرد: توزیع اقدام زیستی مورد نیاز بین خانواده‌های حادثه دیده از حریق روستای امام زاده ابراهیم شفت ادامه دارد و به خانوارهای جامانده با تأیید فرمانداری این شهرستان ارائه می‌شود.

پرناک با بیان اینکه علاوه بر توزیع اقلام زیستی آب معدنی، غذای گرم، بیسکویت و نان نیز بین این خانوارها توزیع شده‌است، افزود: ۲ اردوگاه اسکان اضطراری از جمله حسینه امام‌زاده به ظرفیت ۸۰ نفر و در مهمانسرای فرمانداری شفت به ظرفیت ۶۰ نفرو استفاده از مهمانسراهای روستای امام زاده ابراهیم در مجموع به ظرفیت ۲۰۰ نفر آماده شد که تاکنون حدود ۸۰ نفر از خدمات اسکان اضطراری بهره‌مند شدند.

وی بیان کرد: سه تیم امدادی در لحظات نخست حریق در منطقه حاضر شده و ضمن کنترل ۱۰ مورد فشار خون، حمایت‌های روانی را انجام دادند و از صبح حادثه (پنجشنبه گذشته) ۶۰ نفر در قالب ۱۲ تیم امدادی و عملیاتی پنج نفره با ۱۰ خودروی امدادی، ۲ خودروی کامیونت و یک دستگاه مینی بوس برای فراهم کردن اماکن اسکان اضطراری از شهرستان شفت، فومن و رشت حضور یافتند.

کد خبر 6096876

دیگر خبرها

  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده