Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:23:50 GMT

تحقیق در مورد پرورش ویروس کرونا در آزمایشگاه

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۱۶۷۴

تحقیق در مورد پرورش ویروس کرونا در آزمایشگاه

در پی اظهارات روز گذشته رئیس جدید ناسا مبنی بر احتمال تولید ویروس کرونا در آزمایشگاه ووهان چین، حالا امروز "جو بایدن" رئیس جمهور آمریکا به آژانس‌های جاسوسی دستور داده است که فرضیه نشت کووید-19 از آزمایشگاه را بررسی کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، بر اساس بیانیه شورای امنیت ملی ایالات متحده، "جو بایدن" رئیس جمهور این کشور از سازمان‌های اطلاعاتی ایالات متحده درخواست کرده است که تئوری "نشت کووید-19 از آزمایشگاه" را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرضیه‌ای است که می‌گوید ویروس کرونا در آزمایشگاهی در موسسه ویروس شناسی ووهان ایجاد شده است و پس از نشت عمدی یا تصادفی از آن محل، موج جهانی آلودگی و شیوع خود را آغاز کرده است.

هنوز هیچ چیز در مورد ریشه ویروس کرونا اثبات نشده است. ما هنوز اثبات قطعی در مورد اینکه این ویروس از آزمایشگاه آمده است، نداریم و این موضوع اثبات نشده است.

طبق اعلام شورای امنیت ملی ایالات متحده، "جو بایدن" گفته است: تا به امروز، جامعه اطلاعاتی ایالات متحده روی دو سناریوی احتمالی به اجماع رسیده است، اما در مورد این موضوع به نتیجه نهایی نرسیده است.

این بیانیه دو سناریوی به وجود آمدن ویروس کرونا در اثر تماس انسان با یک حیوان آلوده یا نشت این ویروس در یک حادثه آزمایشگاهی را فرض کرده است.

در حال حاضر قدرتمندترین آژانس‌های اطلاعاتی دنیا فاقد مدارک لازم برای حمایت یا انکار قطعی این فرضیه یعنی نشت کووید-19 از آزمایشگاه هستند، اما به نظر می‌رسد رئیس جمهور آمریکا مصمم است که به پاسخ مشخص این سوال برسد.

این در حالی است که گفته‌های عجیب "بیل نلسون" رئیس جدید ناسا روز گذشته مبنی بر احتمال نشت عمدی یا ناخواسته ویروس کرونا از آزمایشگاه سر و صدای زیادی به پا کرده است.

اکنون رئیس جمهور ایالات متحده از آژانس‌های جاسوسی خواسته است تا تلاش خود را برای کشف این موضوع دو برابر کنند.

پیش از این، گروهی از متخصصان سازمان بهداشت جهانی(WHO) گفته بودند که فرضیه نشت کووید-19 از آزمایشگاه، فرضیه‌ای بسیار بعید برای منشاء ویروس کرونا است. اما بعداً این تحقیقات توسط دیگران مورد بررسی قرار گرفت و به عدم شفافیت چین درباره این موضوع رسید.

اما خواه ویروس کرونا ویروس در نهایت در یک آزمایشگاه تولید و به بیرون درز کرده باشد یا نه، بهترین مدارک و شواهد احتمالاً در خود چین باقی مانده است و نیازی به گفتن نیست که این امر می‌تواند رسیدن به نتیجه‌گیری محکم را بسیار دشوار کند.

در اطلاعیه رئیس جمهور آمریکا آمده است: من هم اکنون از جامعه اطلاعاتی خواسته‌ام که تلاش خود را برای جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعاتی که می‌تواند ما را به نتیجه نهایی [درباره این موضوع] نزدیک کند، دو برابر کنند و در 90 روز به من گزارش دهند.

ما از زمانی که امواج اولیه شیوع ویروس کرونا جهان را درنوردید و جامعه انسانی را تغییر داد، مسیری طولانی را طی کرده‌ایم و در حالی که پیشرفت فناوری‌ها کمک زیادی به درمان بیماران کرده است، دانستن قطعی منشاء این ویروس توانایی ما را برای جلوگیری از تکرار یک بیماری همه‌گیر دیگر در آینده بهبود می‌بخشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس ویروس کرونا کووید 19 جو بایدن ویروس کرونا ایالات متحده رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • اسب تروجان
  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد