Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@06:25:49 GMT

زندانی محکوم به قصاص در بوشهر از چوبه دار رهایی یافت

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۱۹۵۸

زندانی محکوم به قصاص در بوشهر از چوبه دار رهایی یافت

به گزارش ایرنا، ۱۷ سال پیش جوانی ۲۴ ساله به علت کنترل نکردن خشم و غفلت اقدام به قتل دوست خود در عسلویه کرد. مقتول از استان فارس و قاتل اهل سیستان و بلوچستان است که با یکدیگر در منطقه عسلویه مشغول به کار بودند.

متهم که در زمان ارتکاب قتل ۲۴ سال داشت، سال‌ها بدون ملاقات منتظر اجرای حکم قصاص بود تا اینکه با وساطت معتمدان شورای حل اختلاف و گروه‌های صلح و سازش، اولیاء دم از اجرای حکم قصاص صرف نظر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان بوشهر در سال گذشته ۱۹ نفر از محکومین به قصاص با سال‌های زندانی بالا آزاد شدند.

رضا مقبلی قرایی روز پنجشنبه در این آیین افزود: استان بوشهر از نظر گرفتن رضایت از شکات در خصوص جرم قتل عمد رتبه پنجم کشوری را دارد.

وی گفت: در دو ماه گذشته نیز ۷ نفر از شاکیان رضایت به بخشش داده اند که ۳ نفر از آن‌ها در زندان بوشهر و ۲ نفر از زندان برازجان هستند.

رئیس شورای حل اختلاف استان بوشهر گفت: شورای حل اختلاف استان و مجموعه شورای حل اختلاف زندان مرکزی بوشهر بحث رهایی محکومین به قصاص را از زندان به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار قرار دارند.

الماس گشتاسبی افزود: اهل تسنن در بسیاری از امور مانند کمک مالی به آزادی زندانیان همراه ما هستند.

امام جمعه موقت اهل سنت اخند شهرستان عسلویه هم که تا کنون زمینه آزادی ۲محکوم به قصاص را با پرداخت کمک‌های مالی انجام داده است گفت: سال گذشته یک محکوم را آزاد و امسال هم توانستیم برای آزادی یک محکوم به قصاص کمک مالی انجام دهیم.

کرمی یکی از دلایل این کار را دیدن زندانیان از نزدیک و شرکت آن‌ها در کلاس‌های قرآن و معارف و کلاس‌های مهارت آموزی عنوان کرد.

وی از تجار و کسانی که تمکن مالی دارند درخواست کرد به زندان‌ها بیایند و از نزدیک انسان‌های نادم و پشیمان را پشت میله‌های زندان ببینند تا بتوانند برای آزادیشان کمک کنند.

امام جمعه موقت اهل سنت اخند افزود: یکی از برنام‌های مهمی که امسال آن را دنبال خواهیم کرد کمک به زندانیان جرایم غیر عمد و فاقد سوابق کیفری و اعتیاد است.

برچسب‌ها بوشهر انجمن حمایت از خانواده زندانیان سازمان زندان‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر انجمن حمایت از خانواده زندانیان سازمان زندان ها بوشهر انجمن حمایت از خانواده زندانیان سازمان زندان ها اخبار کنکور شورای حل اختلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.   به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.   اینها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئوهایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است.   دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.   نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.   مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله به 11 سال زندان محکوم شد   در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آنها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.   عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.   خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.   او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»   او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.   اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.   براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.   حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آزادی جوان بدهکار از زندان با کمک یک پیرمرد در همدان
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • بنیانگذار صرافی رمزارز به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شد
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران