Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه محله‌ای سازمان نوسازی شهر تهران گفت: مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای بسیار فنی و تخصصی است. در شرایط کنونی ارائه طرح‌های بهسازی لرزه‌ای در محدوده بافت فرسوده توسط سازمان مدیریت بحران به صورت رایگان انجام می‌شود. شهرداری علاوه بر ارائه طرح رایگان به متقاضیان، صدور مجوز بهسازی لرزه‌ای نیز کاملا رایگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، نگرانی‌ها از بیدار شدن گسل هایی است که زیر شهر تهران خفته است. اگر زلزله‌ای در تهران رخ دهد، امکان امدادرسانی به ساکنان بافت فرسوده به حداقل می رسد. همین موضوع باعث شد که مقاوم سازی، بهسازی و نوسازی بافت فرسوده به مطالبه عمومی تبدیل شده و مدیران شهری توجه ویژه‌ای به آن داشتند.

عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران درباره ایمنی و تاب آوری تهران گفت: ایمنی شهر یکی از محورهای کلیدی بود که در دستور کار قرار گرفت. نزدیک به ۸۰۰ هکتار بافت فرسوده مصوب شده و به فضاهای صدور پروانه اضافه شد. برخلاف بحران های شهرداری عوارض ساختمانی در بافت فرسوده به صورت رایگان بوده و به همین دلیل اهمیت ایجاد تسهیلات برای نوسازی بافت فرسوده نیز مورد توجه قرار گرفت. برای اولین بار طرح «بهسازی لرزه ای» ساختمان هایی که امکان نوسازی را ندارند، مطرح شد. پروانه بهسازی لحظه ای با کمک مدیریت بحران در دستور کار قرار گرفت و به مناطق ابلاغ شده است.

میترا کریمی، معاون توسعه محله ای سازمان نوسازی شهر تهران نیز در گفتگو با «شهر» در تشریح اجرای بهسازی لرزه ای، گفت: یکی از سیاست هایی که در نظر گرفتیم و به مرحله عملیاتی رسیده مبحث مقاوم سازی است. احتمال دارد برخی از پلاک ها بنا به هر دلیلی امکان نوسازی نداشته باشند اما باید در مقابل زلزله مقاوم شوند. شهرداری برای مقاوم سازی خانه ها طرح بهسازی لرزه ای را به مرحله اجرا رسانده است. متقاضیان پس از مراجعه به شهرداری و با درخواست مقاوم سازی یا بهسازی لرزه‌ای، خانه خود را در هر شرایطی هست در برابر زلزله مقاوم سازی می کنند.

وی با اشاره به این که بهسازی لرزه ای اقدام مشترک بین ۳ مجموعه سازمان نوسازی، معاونت شهرسازی و معماری و سازمان مدیریت بحران شهرداری است، افزود: این بهسازی لرزه ای دو ماه است که ابلاغ شده و می تواند کمک زیادی به شرایط بحرانی تهران و بافت‌های فرسوده می کند.

معاون توسعه محله ای سازمان نوسازی شهر تهران در تشریح تسهیلاتی که برای بهسازی لرزه ای در نظر گرفت شده است، گفت: این مقاوم سازی بسیار فنی و تخصصی است. در شرایط کنونی ارائه طرح بهسازی لرزه‌ای در محدوده بافت فرسوده توسط سازمان مدیریت بحران به صورت رایگان انجام می شود. شهرداری علاوه بر ارائه طرح رایگان به متقاضیان، صدور مجوز بهسازی لرزه ای نیز کاملا رایگان است. در حال رایزنی به وزارت راه و شهرسازی هستیم تا بخشی از تسهیلات نوسازی مسکن به موضوع مقاوم سازی اختصاص یابد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، کریمی افزود: باید دستورالعمل ها و آیین نامه های اعطای وام به بهسازی لرزه ای تدوین و ابلاغ شود. امیدواریم بتوانیم وام هم به بهسازی لرزه  ای اختصاص داده شود. در صورت موافقت، این وام ها بنا به شرایط هر خانه‌ای اعطا می شود. وزارت راه نیز به دنبال این است که موضوع بهسازی و نوسازی دنبال حمایت از نوسازی و بهسازی محدوده های فرسوده است. باید برآوردی از میزان درخواست ها و متقاضیان داشته باشیم و متناسب با آن تسهیلات را اعطا کنیم. بهسازی لرزه‌ای می تواند کمک بزرگی به کاهش مخاطرات در بافت فرسوده باشد. مجوز بهسازی لرزه‌ای در تمام مناطق شهرداری صادر می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران بافت فرسوده نوسازي بهسازی لرزه ای سازمان نوسازی مدیریت بحران بافت فرسوده مقاوم سازی ارائه طرح شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۳۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم

محمد رمضانی،مدیر منطقه هفت شهرداری قم  با اشاره به مسئله پارکینگ در این منطقه اظهار کرد: در منطقه هفت پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی حرم، پارکینگ رودخانه و پارکینگ شهید کاظمی به عنوان پارکینگ‌های عمومی ایجاد شده است.

وی با اشاره به محدودیت فضایی برای احداث پارکینگ‌های جدید در منطقه هفت افزود: در صورت به نتیجه رسیدن پروژه بسط شرقی و تکمیل پارکینگ‌های در دست کار در هسته مرکزی، شرایط پارکینگ‌های این منطقه بهبود خواهد یافت.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات این منطقه برای رودخانه خاطرنشان کرد: در بلوار سردار شهید سلیمانی اصلاح کف و بهسازی آسفالت صورت گرفت، همچنین اصلاح هندسی برداشتن نرده‌ها و اصلاح جداول در این بلوار به سمت حرم مطهر نیز انجام شد.

رمضانی اضافه کرد: سال گذشته یک تابلیه روی رودخانه به‌منظور کاهش ترافیک با هزینه ۱۱ میلیارد تومانی انجام شد که موجب رضایتمندی بسیاری برای مردم و زائران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از مخابرات تا چهارراه بازار در حال انجام است، عنوان کرد: این کار به بهبود وضعیت تردد عابر پیاده منجر خواهد شد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری قم با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی بافت تاریخی شهر قم گفت: جداره‌سازی در بعضی نقاط با همکاری میراث فرهنگی و سازمان بهسازی اطراف حرم در منطقه صورت گرفت که موجب بهبود سیما و منظر در بنا‌های تاریخی شد، از آن جمله می‌توان به بهسازی گاراژ شمس‌العماره در چهارراه بازار اشاره کرد.

رمضانی با اشاره به بودجه ۳۵۵ میلیارد تومانی منطقه ۷ شهرداری قم افزود: از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام در این منطقه زیرگذر امام موسی صدر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند