Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، هادی حق‌شناس ظهر امروز در همایش مشترک توجیهی آموزشی هیئت‌های نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری استان گلستان اظهار کرد: رقابت سیاسی ناسالم مشارکت مردم را کمرنگ می‌کند و عوارض آن متوجه کشور خواهد شد.

وی همفکری و هماهنگی مسوولان در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی را بااهمیت خواند و تصریح کرد: با چنین راهبردی همه اختلافات به حداقل خواهد رسید، گرچه اختلاف نظر همیشه وجود دارد اما نباید منافع مردم به خطر افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار گلستان با بیان اینکه انتخابات ۲۸ خرداد با مشارکت مردم باشکوه برگزار می‌شود، افزود: با انسجام هیئت‌های اجرایی، نظارت و بازرسی در تلاش برگزاری انتخابات آبرومندانه هستیم.

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه شالوده قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی اتکاء به آرای عمومی است، گفت: اگر انتخابات تجمیع نمی‌شد ما هر سال در کشور شاهد برگزاری انتخابات بودیم.
حق‌شناس با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون انتخابات ابراز کرد: با مطالعه فیش‌های آماده از بیانات رهبری از سال ۱۳۷۵ الی ۱۳۹۰ می‌توان زیباترین تعبیرات ایشان پیرامون انتخابات را نظاره کرد و اینکه حضور مردم در انتخابات زره پولادین در برابر دشمن است.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه شور و مشارکت حداکثری انتخابات باعث امنیت کشور می‌شود، افزود: انقلاب اسلامی در زمان اوج جنگ بدون حاشیه نسبت به برگزاری انتخابات اقدام کرد اکنون که کشور در اوج امنیت است بستر انتخابات سالم هم وجود دارد.
وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات از وزن بالایی برخوردار است، اظهار کرد: ما مجری انتخابات هستیم و در چارچوب انتخابات بستر لازم را فراهم می‌آوریم.

استاندار گلستان ادامه داد: اگر اعتماد عمومی باشد نتیجه آن مشارکت گسترده و ایمن کردن کشور در موضوعات مختلف است باید هر کاری می‌توانیم در این زمینه انجام دهیم.

حق‌شناس با اشاره به مشارکت خوب مردم استان گلستان در ادوار مختلف انتخابات؛ یادی از تلاش‌های سردار معروفی فرمانده سابق سپاه نینوا استان گلستان کرد و گفت: آن زمان که میانگین مشارکت مردم کشور در انتخابات ۴۲ درصد بود گلستان مشارکت ۵۷ درصدی را در انتخابات ثبت کرد.

وی میزان مشارکت مردم استان را در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ بالغ بر ۷۸ درصد عنوان کرد و گفت: تمام هم و غم ما این است که بتوانیم به این عدد برسیم باید از فرصت استفاده کرده و چشم‌انداز روشن برای کشور ترسیم کنیم.

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه نگاهمان به مسائل کشور تزریق ناامیدی نباشد، گفت: باید مسائل را آسیب‌شناسی کنیم و اگر در زیرساخت‌های مختلف ضعفی وجود دارد نسبت به رفع آن تلاش کنیم.

حق‌شناس ابراز کرد: اگر به مردم امیدواری ندهیم و کشور افق و چشم‌انداز روشنی نداشته باشد نمی‌توانیم انتظار مشارکت حداکثری داشته باشیم شرط مهم این است خودمان به این مسئله باور داشته باشیم.
وی تصریح کرد: مطمئن باشیم ۶ ماه دیگر دولت جدید استقرار پیدا می‌کند و نوع ادبیات تغییر خواهد کرد گرچه طی ۶ ماه و یکسال اتفاقی نمی‌افتد کشور و مردم همان هستند فقط جابجایی ۵۰۰ یا ۲ هزار نفر است.
استاندار گلستان گفت: آنچه در این مقطع زمانی به‌خصوص تا ۲۸ خرداد مهم است مردم را نسبت به مسائل اساسی و بنیادی کشور با برگزاری رقابت سیاسی ناامید نکنیم.
انتهای پیام/83001

منبع: فارس

کلیدواژه: استان گلستان معیشت مردم گلستان رقابت استاندار گلستان هادی حق شناس دولت جدید رقابت سیاسی ناامید نکنیم مسائل اساسی بنیادی کشور مشارکت حداکثری چشم انداز روشنی تزریق ناامیدی آسیب شناسی زیرساخت های مختلف استاندار گلستان مشارکت مردم حق شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۳۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • احترام به قانون، اصل رقابت انتخاباتی است
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری