Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-01@04:38:54 GMT

این غذاها را مبتلایان به کرونا نباید بخورند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۴۰۵۰

به نقل از ایندیاتایمز، برای بهبودی سریع تر در اینجا فهرستی از غذاهایی وجود دارد که باید از آنها اجتناب شود چراکه این غذاها التهاب را تقویت کرده و روند بهبودی را مختل می کنند.

غذاهای بسته بندی و فرآوری شده

اگر مبتلا به عفونت کووید-۱۹ شده اید غذاهای حاوی سدیم زیاد، مواد افزودنی، قندهای اضافه شده و مواد نگهدارنده آخرین مواردی هستند که باید از آنها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این غذاها به این عنوان شناخته شده اند که باعث التهاب می شوند و می تواند در روند بهبود اختلال ایجاد کند.

همچنین التهاب زیاد باعث افزایش بار سیستم ایمنی بدن می شود و شما را در معرض بیشتر بیماری قرار می دهد، بنابراین نباید از چیپس و سایر مواد غذایی مشابه بسته بندی شده که به طرز ناخوشایندی مقدار زیادی سدیم در خود پنهان می کنند، استفاده کرد.

گوشت قرمز

گوشت قرمز را چه مبتلا به کرونا باشید چه نباشید اغلب نباید مصرف کرد زیرا سرشار از چربی اشباع است که باعث التهاب می شود. در عوض غذاهایی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید که دارای چربی های اشباع نشده هستند. آووکادو، روغن زیتون و ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی آزاد سرشار از چربی های اشباع نشده تک هستند حتی برای پروتئین می توان به جای ماهی پروتئین گیاهی مانند لوبیا و عدس را انتخاب کنید.

غذاهای سرخ شده

غذاهای سرخ شده غنی از چربی هستند و اغلب بیش از حد مصرف می شوند. این غذاها می توانند باعث تخریب برخی عملکردهای بدن شوند. غذاهای سرخ شده روی میکروبیوم روده شما تاثیر منفی می گذارند و عملکرد سیستم ایمنی بدن را سرکوب می کنند، همچنین این غذاها باعث افزایش کلسترول بد خون می شوند که خطر ابتلا به بیماری های مختلف قلبی عروقی را افزایش می دهد.

نوشیدنی های قندی

قند اضافه شده به نوشیدنی ها باعث التهاب در بدن می شود. در حالی که رژیم ضد التهابی را دنبال می کنید باید از مصرف نوشیدنی های شیرین خودداری کنید. برای کمک به بهبودی بدن به نوشیدنی های گازدار و نوشابه یک نه بزرگ بگویید.

غذاهای ادویه دار

توصیه می شود هنگام سرماخوردگی، سرفه، آنفولانزا و حتی در صورت ابتلا به کرونا از مصرف غذاهای پرادویه خودداری کنید به دلیل اینکه غذاهای پرادویه گلو را تحریک می کند و باعث سرفه بیشتر می شوند. اگر احتقان دارید سوپ و نوشیدنی گرم بخورید تا سینوس ها پاک شود و سراغ نوشیدنی های ملایم بروید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: غذاها کووید ۱۹ خطر ابتلا به بیماری روغن زیتون سیستم ایمنی بدن قند نوشابه کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»

حدود یک سوم افرادی که پسوریازیس دارند به آرتریت پسوریاتیک مبتلا می‌شوند. علایم ممکن است شدید بوده و به سرعت بدتر شوند یا می‌توانند خفیف باشند و طی سالیان و به آهستگی وخیم شوند.

علایم این بیماری می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

۱) درد و سفتی مفاصل: آرتریت پسوریاتیک می‌تواند این قسمت‌های بدن را تحت تاثیر قرار دهد:

- مچ پا

- زانو

- انگشتان

- انگشتان پا

- پایین کمر

همچنین احتمال سفت شدن مفاصل در اول صبح یا بعد از مدتی استراحت بیشتر است.

۲) گرمی و تورم مفاصل: همراه با درد، التهاب می‌تواند مفاصل شما را متورم کند.

۳) مشکلات ناخن: آرتریت پسوریاتیک معمولاً باعث ایجاد تغییراتی در ناخن‌ها می‌شود از جمله سوراخ شدن، شکستن یا حتی جدا شدن ناخن.

۴) درد پایین کمر: برای حدود ۲۰ درصد از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک، التهاب باعث ایجاد مشکلاتی در مفاصل بین مهره‌ها می‌شود؛ وضعیتی به نام «اسپوندیلیت». همچنین باعث التهاب مفصل «خاجی‌تهیگاهی» می‌شود.

۵) آماس انگشت: این زمانی است که کل انگشتان دست یا پا متورم می‌شوند. علایم آماس انگشت می‌تواند به پزشکان کمک کند تا آرتریت پسوریاتیک را از آرتریت روماتوئید تشخیص دهند.

۶) مشکلات چشمی: در برخی موارد، افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک مشکلات چشمی را تجربه می‌کنند. همان فرآیند التهابی که باعث مشکلات مفصلی می‌شود می‌تواند به سایر نواحی بدن مانند چشم‌ها نیز آسیب برساند.

۷) درد پا: دو مورد از رایج‌ترین قسمت‌های بدن برای یافتن آرتریت پسوریاتیک در تاندون آشیل است که بین ماهیچه ساق پا و پاشنه یا پایین پای شما قرار دارد.

۸) درد آرنج: التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک می‌تواند باعث درد در آرنج نیز شود.

۹) خستگی: حدود نیمی از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک احساس خستگی می‌کنند که بر فعالیت‌های روزانه آنها تأثیر می‌گذارد. این وضعیت ناشی از التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک است.

۱۰) مشکل در حرکت دادنِ دست و انگشتان: تورم و درد مفاصل که ممکن است با آرتریت پسوریاتیک همراه باشد، می‌تواند حتی کار‌های ساده و روزمره را سخت کند.

به گزارش «وب ام دی»، اگر هر یک از علایم بالا را دارید، به خصوص اگر پسوریازیس دارید یا در خانواده شما شایع است، با پزشک یا روماتولوژیست خود در مورد آنچه در حال وقوع است، صحبت کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • ۶۰ درصد غذا های المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • این غذاها را با هم نخورید!