Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@23:31:08 GMT

تنها ۵ درصد از صنوف فارس خود را با کرونا تطبیق دادند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۵۳۱۱

تنها ۵ درصد از صنوف فارس خود را با کرونا تطبیق دادند

ایسنا/فارس رئیس اتاق اصناف فارس گفت: تنها ۵ درصد اصناف توانستند خودشان را با شرایط کرونا تطبیق دهند و فعالیت کنند و ۹۵ درصد آنها گرفتار کرونا شدند و ورشکستگی‌های زیادی در خرده‌فروشی داشتیم که اگر اینها بعد از کرونا زمین بخورند به سختی به حالت سابق بازمی‌گردند.

سید محمود هاشمی پنج‌شنبه ۶ خرداد در نشست تخصصی بنکداران مواد غذایی کشور در شیراز با بیان اینکه حدود ۴۶۰ روز از شیوع کرونا می‌گذرد که سخت‌ترین روزها برای اصناف بوده است، اظهار کرد: بخش تولید در این دوران تعطیل نبود و تسهیلات هم دریافت کرد اما اصناف نه تنها تعطیل بودند بلکه تسهیلات هم دریافت نکردند و هر چه در این زمینه برای پرداخت تسهیلات گفته شد در حد حرف باقی‌ ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او با گلایه از موازی‌کاری صنفی خواستار تدوین قانونی برای جلوگیری از این موضوع شد و عنوان کرد: چرا نهادهای دیگر وارد حوزه کسب و کار اصناف می‌شوند در حال حاضر ۸ برابر نیاز مملکت، اصناف ما تراکم دارند که در درآمدزایی آنها تاثیر منفی دارد. 

رئیس اتاق اصناف فارس گفت: ۱۰ سال است که می‌گویند شهرک‌های صنفی راه‌اندازی کنید و ۱۰ سال است که زمین می‌خریم و اصناف را راه‌اندازی می‌کنیم اما پلمپ می‌کنند و همین باعث شده که تنها یک شهرک راه‌اندازی شود و احداث چند شهرک روی زمین مانده است.

هاشمی با بیان اینکه باید مدیریت بازار را به خود بازار واگذار کنیم دولت با تصدی‌گری بر بازار در واقع رقابت را از بازار گرفته و رقابت منفی ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: با تصدی‌گری دولت بر بازار به جایی نمی‌رسیم.

عبدالله رزاق‌منش، رئیس اتحادیه توزیع‌کنندگان مواد غذایی و بهداشتی و خشکبار شیراز نیز در این مراسم اظهار کرد: با توجه به اهمیت تولید و تاکیدی که مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر بر این موضوع داشتند، دبیرخانه دائمی همایش‌های اتحادیه عمده‌فروشان و توزیع‌کنندگان مواد غذایی، بهداشتی و خشکبار شیراز بر آن شد که با برگزاری این همایش به بررسی و تبیین نقش بازرگان و توزیع کنندگان مواد غذایی در حوزه تولید بپردازد. 

او با اشاره به تشکیل کمیته مشورتی بنکداران در اتاق اصناف ایران، عنوان کرد: در این کمیته مسائل و مشکلات توزیع‌کنندگان مطرح می‌شود و در این مدت با توجه به بیماری کرونا اقدامات موثری نیز انجام شده است. 

رزاق‌منش خاطرنشان کرد: بررسی مقالات و یادداشت‌های دریافت شده توسط دبیرخانه این همایش نیز نشان می‌دهد که بیش از ۹۰ درصد نظرات و مطالب دریافتی به تشریح موانع و مشکلات حوزه توزیع و تولید پرداخته‌اند.

او با بیان اینکه بخش توزیع به عنوان یکی از بال‌های اصلی بخش تولید باید در معادلات خرد و کلان اقتصادی مورد توجه قرار بگیرد، گفت: واقعیت این است که تولیدکننده زمانی می‌تواند سهم مناسب از بازار را کسب کند که توزیع‌کننده به طور کامل از او پشتیبانی کند بر این اساس انتظار داریم مسئولان اجرایی و دست اندرکاران حوزه‌های اقتصادی کشور، توزیع‌کنندگان و بنکداران را به چشم یک واسطه یا دلال نبینند؛ بلکه به عنوان بخشی از چرخه اقتصادی کشور نگاه کنند که بیش از ۸ هزار قلم کالای داخلی و خارجی را تهیه می‌کنند و به دست مصرف‌کننده می‌رسانند.

رزاق‌منش گفت: توزیع‌کنندگان با برخورداری از ۳ میلیون واحد صنفی در کشور و گردش مالی بسیار بالا، می‌توانند به عنوان یک ظرفیت قابل توجه در حوزه سرمایه‌گذاری، اشتغال‌زایی و تامین مایحتاج عمومی دیده شوند. 
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی همه باهم علیه کرونا اصناف فارس هاشمی توزیع کنندگان مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۵۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج

 حسین علی‌زینلی‌زاده گفت: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار و به منظور کنترل نوسانات قیمت و تنظیم بازار و هماهنگی با همکاران محترم در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، سهمیه‌ای به بازارهای سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج اختصاص یافته است.


وی افزود: توزیع گوشت نیم شقه ران گوسفندی به قیمت ۲۹۷ هزار تومان، نیم شقه سر دست گوسفندی ۲۹۲ هزار تومان، گوشت مخلوط گوساله وارداتی به مبلغ ۲۹۹ هزار تومان، سردست گوساله ۲۹۸ هزار تومان، گردن گوساله ۲۹۰ هزار تومان، ران گوساله ۳۰۳ هزار تومان، قلوه گاه گوساله ۲۸۵ هزار تومان در بازارها آغاز شده و تا تعدیل قیمت‌ها این توزیع ادامه خواهد داشت.


رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج بیان داشت: شهروندان برای خرید محصولات مورد نظر و سایر مایحتاج مورد نیاز خود می‌توانند همه روزه در ساعت فعالیت بازارها به غرفه‌های عرضه‌کننده بازارها مراجعه کنند.


زینلی‌زاده تأکید کرد: این توزیع با هدف تأمین نیاز متعارف خانوارها برنامه‌ریزی شده و به تقاضای خرید عمده پاسخ داده نمی‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر قیمت گوشت قرمز و مرغ در واحدهای صنفی سطح شهر رو به کاهش است و این امر به منظور ایجاد تعادل هر چه بیشتر و مهار قیمت در بازار و برای اینکه همه شهروندان بتوانند بخشی از سبد پروتئینی مورد نیاز خود را تأمین کنند.


رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج با بیان اینکه در صورت تخصیص سهمیه جدید، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد، گفت: این توزیع تا زمان تنظیم بازار و کاهش بیشتر قیمت‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس مشخص شد
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت