Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عباس تابش» روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در پاسخ به اینکه برخی شرکت‌ها در شرایط کنونی و عدم کشش‌پذیری افزایش بیشتر قیمت‌ها، اقدام به کاهش عرضه لوازم جانبی یا خدمات پس از فروش کرده‌اند، افزود: اگر تولیدکننده‌ای افزایش قیمت را حق خود می‌داند، باید نسبت به آن اقدام کند و افزایش ندادن قیمت و در عوض کاستن از خدمات یا لوازم جانبی درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه لوازم‌خانگی به هیچ‌عنوان مشمول قیمت‌گذاری تثبیتی نیست، یادآور شد: تولیدکنندگان ضمن رعایت ضوابط هیات تعیین و تثبیت قیمت، راسا نسبت به قیمت‌گذاری اقدام می‌کنند و آن را در سامانه «گارانتی» ‌ به ثبت می‌رسانند و سازمان حمایت نیز نقش نظارتی خود را انجام می‌دهد.

رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به راه‌اندازی سامانه گارانتی از حدود ۶ ماه قبل، خاطرنشان‌کرد: استناد مصرف‌کنندگان از اصالت داشتن کالاها در این حوزه، سامانه گارانتی است که قیمت و کد کالا در آن درج می‌شود.

وی تصریح‌کرد: هرگونه عدم رعایت ضوابط هیات تعیین و تثبیت قیمت مستوجب تعزیر و برخورد است و تولیدکنندگان موظفند بر اساس ضوابط تعیین‌شده قیمت‌گذاری کنند.

تابش تاکید کرد: حتی اگر یک قلم کالای تولیدی یک شرکت در این سامانه ثبت و رجیستر نشده باشد، به مثابه یک کالای قاچاق با آن برخورد می‌شود.

قرارداد ترکمانچای نمی‌بندیم

این مقام مسوول همچین با اشاره به زمزمه‌های بازگشت برندهای خارجی به کشور با احتمال رفع تحریم‌ها، تصریح‌کرد: در این زمینه سیاست‌های صنعتی کشور فصل‌الخطاب است، اما برای شرکت‌هایی که با اعمال تحریم‌ها و سخت شدن شرایط ما را تنها گذاشتند، فرش قرمز پهن نمی‌کنیم.

وی گفت: شکوفایی امروز صنعت لوازم‌خانگی مرهون تلاش‌ها جوانان این مرز و بوم است و باید از این دستاوردها به شایستگی صیانت شود.

معاون وزیر صنعت خاطرنشان‌کرد: حضور خارجی‌ها در ایران باید با انجام سرمایه‌گذاری و آوردن فناوری‌های جدید باشد و حتی از یک سنت سرمایه‌گذاری خارجی حمایت می‌کنیم، اما «قرار نیست در شرایط جدید قراداد ترکمانچای ببندیم» که هر زمان اراده کردند کشور را ترک کنند.

وی تاکید کرد: شفافیت در قراردادها و اطلاع‌رسانی عمومی آنها، حق مردم است و باید اشتباهات گذشته در نحوه کار با خارجی‌ها اصلاح شود.

به گزارش ایرنا، این روزها با فضای مثبت پیش آمده در فضای سیاست خارجی کشور و احتمال لغو تحریم‌ها، زمزمه‌ها برای بازگشت خارجی‌ها به بازار لوازم‌خانگی همچون بسیاری دیگر از بازارها قوت گرفته، اما کارشناسان می‌گویند تا تحقق زمزمه‌ها راه درازی در پیش است.

مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت در هفته‌های گذشته از تریبون‌های مختلف اعلام کرده‌اند که در حال حاضر بازگشت برندهای خارجی حوزه لوازم‌خانگی به کشور در دستور کار نیست، زیرا شرکت‌های داخلی پس از تحریم‌ها خود را بازیافته‌اند و با استفاده از امکانات و زیرساخت‌های موجود، عمده نیازها در این زمینه از داخل در حال تامین است.

برچسب‌ها لوازم خانگی داخلی برجام شرکت سامسونگ سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان وزارت صنعت معدن و تجارت لوازم خانگی خارجی تحریم لوازم خانگی شرکت ال جی ثبت برند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لوازم خانگی داخلی برجام شرکت سامسونگ لوازم خانگی داخلی برجام شرکت سامسونگ سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان وزارت صنعت معدن و تجارت لوازم خانگی خارجی تحریم لوازم خانگی شرکت ال جی ثبت برند اخبار کنکور لوازم خانگی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد

منابع تجاری از احتمال افزایش قیمت رسمی فروش نفت خام عربستان به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، منابع تجاری روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت‌ماه) اعلام کردند پس از افزایش قیمت شاخص نفت خاورمیانه در ماه جاری میلادی احتمال می‌رود عربستان سعودی، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت، قیمت رسمی فروش انواع نفت خام را برای عرضه به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن به بالاترین سطح در پنج ماه اخیر افزایش دهد.

بر اساس نظرسنجی رویترز از هفت منبع پالایشگاهی، قیمت رسمی فروش نفت سبک عربی در ماه ژوئن ممکن است با ۷۰ تا ۹۰ سنت افزایش حدود ۳ دلار برای هر بشکه بیشتر از میانگین قیمت نفت خام شاخص‌های عمان/ دوبی تعیین شود که بالاترین سطح از ماه ژانویه تاکنون به‌شمار می‌رود.

داده‌های رویترز نشان داد افزایش قیمت‌ها پس از قرار گرفتن شاخص نفت دوبی و عمان در ساختار پیش‌بهین (Backwardation) برای نخستین و سومین ماه میلادی به‌وجود آمده و به‌ترتیب با ۸۳ و ۹۶ سنت افزایش از ابتدای ماه جاری نسبت به میانگین ماه گذشته رشد داشته است.

بیشتر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی پیش‌بینی می‌کنند که به‌دلیل محدودیت در عرضه نفت همزمان با کاهش تولید نفت خام اعضای اوپک‌پلاس و سود بالای نفت کوره، قیمت رسمی فروش نفت خام برای نفت متوسط و سنگین عربی هم‌تراز با نفت خام سبک عربی افزایش یابد.

شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) فرآوری نفت خام «آپر زاکوم» را در پالایشگاه نوسازی‌شده «روایس» آغاز کرده و صادرات نفت ترش نوع متوسط را کاهش داده است.

شرکت دولتی نفت سعودی آرامکو قیمت‌های نفت خام خود را بر اساس توصیه‌های مشتریان و پس از محاسبه تغییر ارزش نفت خود در ماه گذشته بر اساس بازده و قیمت محصولات تعیین می‌کند.

دیگر خبرها

  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد