Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون همگرایی وزارت بهداشت از ایجاد رشته‌های مشترک در 25 دانشگاه از وزارت‌های علوم و بهداشت خبر داد.

به گزارش ایسنا، در نشست "برگزاری دوره مشترک کنسرسیوم پنج دانشگاه برتر ایران"(STIUC) که امروز پنج شنبه، 6 خرداد در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران برگزار شد، دانشگاه‌های عضو، رشته‌های پیشنهادی خود را ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای نشست برگزاری دوره مشترک مشترک کنسرسیوم پنج دانشگاه برتر ایران، دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: در ابتدا کار ما همکاری با دانشجویان خارج از کشور بود اما به این نتیجه رسیدیم که باید در ابتدا در این رابطه تمرین کنیم و این تمرین  باید با دانشجویان داخلی شروع می‌شد. با تشکیل کنسرسیوم پنج دانشگاه برتر ایران، کارهای خوبی در این کنسرسیوم انجام شد.
اگر ما نتوانیم با دانشگاه‌های ایران، صنعتی شریف، تهران و امیرکبیر کارهای مشترک انجام دهیم، پس با دانشگاه‌های خارجی نیز نمی‌توانیم‌.

پارک‌های علم و فناوری در اختیار دانشگاه‌ها باشند

در ادامه دکتر محمد جوان، رئیس کمیسیون همگرایی وزارت علوم اظهار کرد: مسئله همگرایی سال‌های زیادی است که مورد توجه قرار گرفته است. در اولین سطح آن، زمانی مسئله رشته‌های بین‌رشته‌ای مطرح می‌شد و حرکات خوبی در این زمینه انجام شد. 

وی ادامه داد: باید رشته‌ها کنار هم بمانند و پیشرفت‌های خوبی را منجر شوند. همگرایی در آموزش نیز نیاز به تحلیل مسائل جامعه دارد و وزارت‌های علوم و بهداشت باید در کنار هم قرار گیرند و در جهت ارتقای کشور گام بردارند. 

جوان افزود: در وزارت علوم، پارک‌های علم و فناوری پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند . دستگاه‌ها نیز باید از پارک‌ها استفاده کنند  و علاوه بر آن، پارک‌های علم و فناوری در اختیار دانشگاه‌ها باشند. 

وی خاطرنشان کرد: در آیین‌نامه‌های جدیدی که ابلاغ شده نیز اعضای هیات علمی وزارتخانه‌ها می توانند به وزارتخانه‌ی دیگر بروند و همکاری‌های مشترک شکل دهند. این کنسرسیوم اتفاق خوبی است که دانشگاه‌ها در کنار هم باشند. البته ما باید این را هم مورد توجه قرار دهیم که دانشگاه‌های بزرگ شهرهای دیگر نیز می‌توانند در این کنسرسیوم قرار گیرند. 

در بحث فناوری، رشته‌هایی باید مجددا همگرایی شوند

دکتر رضایت، رئیس کمیسیون همگرایی وزارت بهداشت نیز در این رابطه گفت: همگرایی در حوزه علمی، سیاسی و فناوری،‌باید در نهایت مشکلات جامعه را حل کند که این نیازمند ساختارهایی است. بنابراین به نظر می‌رسد این امر نیازمند ریل‌گذاری است. بخشی از این ریل‌گذاری نیز با رشته‌های میان رشته‌ای حاصل می‌شود.

وی ادامه داد: در رویکردهای همگرایی، تجربیات قبلی شامل تک‌ رشته‌ای‌ها بود ولی پس از آن با ادغام رشته‌ها و ایجاد رشته‌هایی مانند بیوشیمی و زیست فناوری ایجاد شد. 

رئیس کمیسیون همگرایی وزارت بهداشت افزود: به نظر می‌رسد در بحث فناوری، رشته‌هایی نیاز مجدد به همگرایی دارند. 

وی در نهایت تصریح کرد: از زمانی‌که دبیرخانه‌های وزارت علوم و بهداشت با هم دبیرخانه مشترک ایجاد کردند، 25 دانشگاه از وزارت‌های علوم و بهداشت با هم رشته‌های مشترک ایجاد کردند. 

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رشته های میان رشته ای وزارت علوم وزارت بهداشت دانشگاه برتر ایران علوم و بهداشت دانشگاه ها رشته ها پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۵۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلیل عمادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد در نشست هم‌اندیشی این دانشگاه با مسئولان و مدیران دوره متوسطه آموزش و پرورش شهرستان برخوار گفت: فرآیند‌های صحیح استعدادیابی در دوران مدرسه، منجر به شکوفا شدن استعداد‌های نسل جوان در دانشگاه خواهد شد.

وی عنوان کرد: هدایت درست و استعدادیابی‌های اصولی دانش‌آموزان در پایه‌های تحصیلی مدارس، این امکان را به دانش‌آموز خواهد داد تا بر اساس علاقه‌مندی‌ها و استعداد‌های خود بهترین تصمیم را در انتخاب رشته و ورود به دانشگاه داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد خاطرنشان کرد: این دانشگاه با وجود زیرساخت‌های بسیار مناسب آموزشی و پژوهشی و همینطور وجود هسته‌های فناور مرکز رشد، ظرفیت بسیار خوبی برای جویندگان علم، دانش و پژوهش به‌خصوص داوطلبین شهرستان برخوار است.

عمادی با تشریح طرح پویش افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد طرح پویش شرایط بسیار مناسبی را برای دانشجویان فراهم کرده تا با ورود به دانشگاه آزاد و استفاده از این طرح، علاوه بر رها شدن از دغدغه شهریه، مهارت‌های عملی مورد نیاز رشته خود را نیز فرا گرفته و برای ورود به عرصه اشتغال آماده شود.

وی تبیین کرد: امسال شاهد هستیم شیب داوطلبین ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بسیار زیاد شده و این تهدیدی برای کشور است، چراکه این موضوع بیانگر کمبود مهندس و تکنیسین در آینده خواهد بود و نیاز است مسئولان توجه جدی به این موضوع داشته باشند.

به گزارش آنا، در پایان این نشست مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهرستان برخوار از قسمت‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد بازدید و از نزدیک با امکانات این دانشگاه بیش از پیش آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد