Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:22:27 GMT

استفاده از فضای مجازی نیاز به آموزش دارد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۶۶۳۰

استفاده از فضای مجازی نیاز به آموزش دارد

به گزارش ایرنا، سید احمد هاشمی روز پنجشنبه در آیین اختتامیه نخستین پویش تولید محتوا در فضای مجازی اظهار داشت: خانواده به عنوان نقطه عطف در جامعه است برای اینکه بخواهیم کارها در جامعه بهتر اجرا شود و اثرگذار باشد باید از خانواده آغاز شود.

وی با اشاره به توسعه استفاده از فضای مجازی گفت: زمانی که استفاده از فضای مجازی وارد زندگی شد، فکر نمی کردیم شبکه اجتماعی آنقدر گسترده شود که حتی فرزندان به آن دسترسی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به هر حال فضای مجازی وارد زندگی شد اما همچون سایر موارد از جمله رانندگی، فرهنگ استفاده از این بستر دیرتر وارد جامعه شد به همین دلیل در استفاده از فضای مجازی نیاز به فرهنگ سازی و آموزش داریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی خراسان شمالی افزود: در فضای مجازی، بی نهایت اطلاعات قابل دسترسی وجود دارد که خیلی ها اشتباه است و خیلی ها به صورت هدفمند، اشتباه درج شده است بنابراین باید مراقبت های لازم در این باره وجود داشته باشد.

وی گفت: صیانت از سلامت روانی خانواده از رسالت های دانشگاه است و تلاش داریم تا فضای امن روانی در خانواده حام باشد تا به دنبال آن در جامعه هم شاهد فضای روانی امن و خوب باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: پویش تولید محتوا در فضای مجازی، یک کار فرهنگی برای کمک به استفاده بهتر از این بستر است تا شاهد افزایش کیفیت زندگی و سلامت باشیم.

۵۰۰ هزار بازدید از محتواهای پویش فضای مجازی و خانواده

دبیر نخستین پویش تولید محتوا در فضای مجازی خراسان شمالی هم گفت: ۵۰۰ هزار بازدید از تولید محتوا پویش انجام شده است که این امر نشان از اهمیت فضای مجازی دارد.

احسان عباسی اظهار داشت: این پویش با موضوع «فضای مجازی و خانواده» برگزار شد و در آن حدود ۷۰۰ اثر از ۲۲۰ شرکت کننده بارگزاری شد.

دبیر نخستین پویش تولید محتوا در فضای مجازی خراسان شمالی افزود: در اهمیت فضای مجازی همین بس که رهبر معظم انقلاب آن را امری حیاتی عنوان کردند.

وی گفت: فراخوان برای شرکت در این پویش سال گذشته داده شد و علاقه‌مندان، نسبت به بارگزاری آثار خود در شبکه های اجتماعی به نشانی Majazi_ khanevade_nkh اقدام کردند.

وی افزود: پویش تولید محتوا در فضای مجازی با عنوان «فضای مجازی و خانواده» در چهار محور «شبکه های اجتماعی و خانواده»، «آموزش مجازی و خانواده»، «سبک زندگی و خانواده» و «کرونا و خانواده» و در قالب های رسانه ای صوت (پادکست)، تصویر (عکس، کاریکاتور، اینفوگراف، پوستر، کلیپ و نماهنگ) و متن نوشت برگزار شد.

دبیر نخستین پویش تولید محتوا در فضای مجازی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: تولید محتوا در پنج پیام رسان مجازی پرمخاطب شامل تلگرام، ایتا، بله، سروش و اینستاگرام بارگذاری شده است.

برچسب‌ها بجنورد شبکه اجتماعی مجازی خراسان شمالی اینستاگرام فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد شبکه اجتماعی مجازی خراسان شمالی بجنورد شبکه اجتماعی مجازی خراسان شمالی اینستاگرام فضای مجازی اخبار کنکور استفاده از فضای مجازی مجازی خراسان شمالی مجازی و خانواده فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۶۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی

 رضا روشن ضمیرگفت: پارسال تولید گوشت قرمز عشایر استان با ۱۰ درصد افزایش به شش هزار و ۵۰۰ تُن رسید.

او گفت : با هدف حمایت دولت از دامداران عشایر پارسال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد، پرداخت و جلوی کشتار بره‌های نارس و کاهش تولید گوشت در استان گرفته شد.

مدیر کل امور عشایر استان همچنین گفت : عشایر استان پارسال ۶ هزار و ۵۰۰ تن جو مدت دار شش ماهه دریافت کردند ،عشایر با نام‌نویسی در سامانه بازرگاه، نهاده دریافت می‌کنند و چند ماه پس از دریافت، بهای آن را پرداخت می‌کنند و یا در قبال آن گوشت تحویل دولت می‌دهند.

مدیر کل امور عشایری استان در ادامه اضافه کرد: علاوه بر گوشت میزان تولید شیر و لبنیات از سوی عشایر با یازده درصد افزایش به چهار هزار و ۲۰۰ تن لبنیات رسید.

عشایر خراسان شمالی ۶۳۵ هزار راس دام در اختیار دارند و با تولید ۳۰ درصد گوشت استان، ۴ درصد گوشت قرمز عشایر کشور را تولید می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی