Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سلیمانی با بیان اینکه حضور حداکثری در انتخابات تکلیف است و یک دولت با رأی بالا میتواند در حوزه داخلی و بین المللی نقش آفرین باشد،گفت: ملت ایران ثابت کرده که می تواند برای حل مشکلات اقتصادی نهضت به پا کند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از خاورستان،سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در مراسم بهره برداری از آیین اتمام و بهره برداری از ۳۷ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی و ۲۸۵ کارگاه کمک اشتغال خرد و خانگی، اظهار کرد: در بین دو حادثه بزرگ قرار داریم؛ پیروزی مردم مظلوم فلسطین و پیروزی جهان اسلام بر رژیم صهیونیستی که با سالروز عملیات الی بیت المقدس و آزاد سازی خرمشهر همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: آزاد سازی خرمشهر بزرگترین و شاهکار عملیات های دفاع مقدس بود واکنون پیروزی خرمشهر های دیگر در پیش روی ملت ایران و جوانان مومن وانقلابی است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ان شاءالله قدس در اختیار تمام مسلمانان قرار بگیرد و همه از آن فیض ببرند، بیان کرد: برای اولین بار رژیم صهیونیستی در برابر رسانه ها و کشورهای دیگر شکست خورد و نیروهای آمریکا سرزمین اشغالی را ترک کردند.  

سردار سلیمانی عنوان کرد: این فتح بزرگ همان پیش بینی مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه رژیم صهیونسیتی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید و هم اکنون صدای شکستن استخوان های رژیم صهیونیستی به گوش میرسد.  

وی اظهار کرد: پیروزی فلسطین پیروزی بزرگ و راهبردی بود و نتایج بعد مشخص خواهد شد. پیروزی های جهان اسلام استمرار دارد.  

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه تنها راهی که برای دشمن باقی مانده متوقف کردن ملت ایران است، افزود: حادثه دوم پیش رو انتخابات ۲۸ خرداد است. دشمن از ماه های اخیر به دنبال مایوس کردن مردم است چون در خارج از مرزهای اسلامی شکست های فاحشی متوجه شده است.  

وی اظهار کرد: ملت ایران پرچم دار انقلاب اسلامی در جهان به رهبری ولی فقیه است و دشمن به دنبال مایوس کردن مردم است و میگوید که شما نمیتوانید مشکلات خود را حل کنید.  

ملت ایران ثابت کرده که می تواند برای حل مشکلات اقتصادی نهضت به پا کند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: جمهوری اسلامی طی ۴۰ سال گذشته کارهای زیادی از جمله آبرسانی، برق رسانی، احداث جاده، هسته ای، پزشکی، آموزش و پرورش، آموزش عالی و ... انجام داده و همه مسایل و پیشرفتها فوق العاده است‌.  

سردار سلیمانی تصریح کرد: درست است مشکلات اقتصادی زیادی داریم و کسی نمیتواند منکر مشکلات معیشتی در خانواده ها باشد اما ما میتوانیم یک جبهه شویم و ما ملت ایران برای حل مشکلات اقتصادی کشور میتوانیم نهضت به پا کنیم. همان صحبتی که مقام معظم رهبری فرمودند. ایشان گفتند میدان را به مردم بدهید. مردم میتوانند در عرصه اقتصادی مردم سالار معجزه کنند‌.  

وی ادامه داد: باید شرایطی فراهم کنیم که مردم نقش آفرینی کنند. دستگاه های خدمت گذار، دستگاه های اجرایی، مجلس شورای اسلامی، سپاه پاسداران، بسیج مستضعفان، نهادهای حکومتی و حمایتی همه وظیفه پشتیبانی دارند.  

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: باید از مردم حمایت و اقتصاد را تقویت کنیم. آنچنان تاب آوری داشته باشیم که تحریم ها را شکست دهیم و فشار حداکثری دشمن را شکست دهیم.  

سردار سلیمانی با بیان اینکه کم کم استقلال مالی اقتصادی پیدا میکنیم، بیان کرد: سال گذشته اقتصاد ما بدون نفت اداره شد اما این تمام راه نیست تداوم راه این است که مسیر را ادامه دهیم و اقتصاد را اقتصاد مقاومتی مردم سالار کنیم.  

وی گفت: مسئله دوم محرومیت زدایی از مناطق محروم است. معنی ندارد برخورداری ها در کشور ما آنچنان متفاوت باشد که یک قشری به تمام امکانات دسترسی داشته و عده ای در محرومیت زندگی کنند.  

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه اگر ریل گذاری اقتصادی و توزیع ثروت غلط باشد، نتیجه محرومیت فاحش برخی از مناطق خواهد بود، گفت: برنامه بر این است که برنامه جامع محرومیت زدایی در کشور به صحنه اجرا در بیاید و نقش آفرینی شود.  

حضور حداکثری در انتخابات تکلیف است

وی با اشاره به اینکه حضور حداکثری در انتخابات یک تکلیف است، افزود: ان شاءالله باید تلاش کنیم اگر کسی ناامید است و تمایلی برای شرکت در انتخابات ندارد با او صحبت کرده و برای مشارکت حداکثری در انتخابات مجاب کنیم.  

رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند آنهایی که به فکر مایوس کردن مردم از رای دادن هستند دلسوز مردم و نظام انقلاب اسلامی نیستند‌. آنها نمیخواهند ایران فقیه قد علم کند.  

سردار سلیمانی عنوان کرد: وقتی مشارکت حداکثری در انتخابات داشته باشیم در مقابل دنیا مستحکم تر خواهیم شد و ثابت خواهیم کرد که ملت ایران پشتیبان انقلاب و نظام خود هستند.

وی با بیان اینکه قدرت نرم حرف اول را میزند، گفت: قدرت دفاعی مهم است اما قدرت نرم راهبرد غلبه خون بر شمشیر است.  

رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: قدرت نرم راهبرد عاشورا و جهان اسلام است. مقاومت و ایستادگی ملت ایران و مظلومیت مردم فلسطین قدرت نرمدر برابر نظام سلطه است.  

سردار سلیمانی افزود: باید در انتخابات شرکت کنیم. یک دولت با رای بالا میتواند در سطح بین المللی و تصمیم های داخلی دخیل بوده و ظرفیت ها را به گردش درآورد.  

وی عنوان کرد: در تمامی زمینه ها زیرساختها را در کوتاه مدت میتوان فعال و اقتصاد را شکوفا کرد. با ۱۶ کشور مرز آبی داریم و بر آبراه های مهم کشور از جمله خلیج فارس و دریای عمان تسلط داریم.  

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: از نظر انرژی های فسیلی و نفتی رتبه اول دنیا را داریم. اما در کشور به دلیل کاهش بارشها مشکل آب داریم.  

سردار سلیمانی افزود: بیش از ۴۵۰ میلیارد متر مکعب نزولات جوی کشور ما است. ۱۲۰ میلیارد متر مکعب نزولات جوی رواناب است که میتوان مدیریت کرد. حدود ۵۰ میلیارد متر مکعب از این رواناب ها در پشت سدها مدیریت شده است. هنوز ۷۰ میلیارد متر مکعب رواناب داریم که میتوان مدیریت کرد.  

وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت های بسیج در رفع محرومیت حل مشکلات آب برای استان است، بیان کرد: پروژه آبرسانی از دریای عمان در دست اجرا و آب های ژرف عملیاتی شده است. علاوه بر این پروژه های تعریف شده باید در دولت آینده اجرایی شود.  

رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: با این شرایط دولت آینده خیلی مهم است و باید با رای زیاد روی کار بیاید. اما دشمن میخواهد مسایل و مشکلات اقتصادی حل نشود لذا مشارکت در انتخابات مهم است.  

سردار سلیمانی گفت: آماده هر گونه خدمات رسانی در شهرستان زیرکوه و تقویت زیرساختهای بسیج را داریم. اولویت ما اجرای برنامه ها با مشارکت مردمی است.  

وی با بیان اینکه پروژه های آبرسانی در اولویت است، عنوان کرد: ان شاءالله سال ۱۴۰۰ سال اجرای پروژه های کوتاه مدت در استان باشد ضمن اینکه تاکنون اقداماتی در این خصوص انجام شده است.  

گفتنی است در این مراسم از سند توسعه روستای گزخت رونمایی شد.

انتهای پیام / 

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس سازمان بسیج مستضعفین برای حل مشکلات اقتصادی حداکثری در انتخابات میلیارد متر مکعب سردار سلیمانی نهضت به پا ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۷۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا پورابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم، که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و روسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

پور ابراهیمی با بیان این که از طرف دیگر در این جلسات تاکید شد که مبنای ما قانون است و ما از دولت چیز جدیدی نخواستیم افزود: از همه مهمتر تاکید همکاران ما در مجلس این بود که ادامه این روند آسیب های بیشتری به همراه دارد و اگر می‌خواهیم ثبات اقتصادی در کشور وجود داشته باشد، باید به تجارب گذشته و اجرای قوانین توجه جدی داشته باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اعتقاد ما آن است که این نرخ ارز غیررسمی که در حال حاضر در بازار جولان می‌دهد، قابل مدیریت است اظهارکرد: اگر می بینیم وضعیت ما در حوزه قاچاق کالا تشدید شده اما همچنین ارز ترجیحی می‌دهیم با این هدف که مردم با قیمت پایین گوشت و مرغ بخرند ولی این اقلام ضروری با قیمت ۲ تا ۳ برابر قیمت ارز ترجیحی به دست مردم می رسد؛ منطقا باید به این جمع بندی برسیم که ادامه این مسیر به صلاح کشور نیست حتی لازم نیست مجلس ورود کند و با این شرایط دولت، خودش باید در سیاست‌های ارزی تجدیدنظر کند.

پورابراهیمی در پایان با بیان این که مجلس در حال حاضر وارد فرایندی شده است که در آن باید برنامه اجرایی دولت در حوزه سیاست‌های ارزی به مجلس ارائه شود، گفت: در واقع، ما آیین نامه و ضوابط به اندازه کافی داریم. سیاست و سند تحول دولت مردمی را هم داریم و قانون برنامه و احکام بانک مرکزی هم وجود دارد و ما چیز جدیدی نمی‌خواهیم. بلکه هدف از این جلسات آن است که برنامه اجرایی دولت درباره سیاست‌های ارزی متناسب با این مواردی که گفتیم، سریعتر ارائه شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900208

دیگر خبرها

  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • ایران، سرآمد در حوزه دفاعی و امنیتی، با وجود تهدیدات متعدد
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»