Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@10:39:58 GMT

حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) چگونه تقیه می کرد؟

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۷۹۸۲

حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) چگونه تقیه می کرد؟

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام والمسلمین بندانی نیشابوری کارشناس مذهبی حرم مطهر بانوی کرامت در سخنرانی شب گذشته حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه نیمه ماه شوال سالروز شهادت حضرت عبدالعظیم حسنی و شهادت حضرت حمزه سید الشهدا(ع) است، گفت: حضرت عبدالعظیم حسنی در سال ۲۵۴ در ساربانان ری رحلت کردند و نقل شده است که ایشان را زنده به گور کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قول مشهور این است که حضرت عبدالعظیم حسنی به مرگ طبیعی از دنیا رفتند، گفت: نسب ایشان با امام مجتبی(ع) است و همسر ایشان هم خدیجه نام داشت که او هم با هفت نسل به امام مجتبی(ع) بر می‌گردد.

کارشناس مذهبی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه از صفات خاص حضرت عبدالعظیم این است که عقاید خود را به امام هادی(ع) عرضه کرد و امام عقاید او را تأیید کردند، افزود: این برای ما درس است که عقاید و اعمال خود را به علما عرضه کنیم تا ببینیم که آیا عقاید و اعمال ما درست است یا خیر.

وی افزود: تقیه حضرت عبدالعظیم حسنی بسیار شدید بود به قدری که در ساربانان ری وقتی از دنیا رفت و می‌خواستند بدنش را غسل دهند در جیبش کاغذی پیدا کردند که نسب شریفشان نوشته بود و تا آن زمان کسی ایشان را نمی‌شناخت.

ماجرای سنگ شدن جگر حمزه سیدالشهدا

بندانی نیشابوری نیمه شوال را سالروز واقعه ردّ شمس برای امیرالمؤمنین(ع) دانست و گفت: همچنین نیمه شوال سالروز شهادت حمزه سیدالشهدا و ۶۹ نفر دیگر از اصحاب پیامبر(ص) در جنگ احد است که در این جنگ مسلمانان ۷۰۰ نفر و سپاه مشرکین بین ۲ تا ۵ هزار ذکر شده‌اند که در ابتدای کار پیروزی با مسلمین بود و فقط ۴ شهید دادند ولی در مرحله اول که مسلمانان پیروز شدند برخی از افراد تنگه احد را رها کردندو شروع به جمع غنائم کردند و مشرکین از پشت حمله کردند و ۶۶ نفر دیگر از مسلمانان به شهادت رسیدند و لشکر اسلام شکست خورد.

وی تصریح کرد: در جنگ احد اکثر مسلمانان فرار کردند و امیرالمؤمنین (ع) و زنی به نام نصیبه از پیامبر(ص) دفاع کردند و برخی از افراد که بعدها به خلافت هم رسیدند در حال فرار فریاد می‌زدند که پیامبر(ص) کشته شد ای مردم برگردید به عبادت لات و عزی و هول.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه در نبرد احد ۷۰ زخم بر بدن امیرالمؤمنین(ع) افتاده بود، گفت: هند که زن بدکاره‌ای بود به یکی از غلامان سیاه خود گفت که اگر پیامبر(ص) یا امیرالمؤمنین(ع) و یا حمزه را بکشی هم وزنت طلا به تو می‌دهم و او نیز حمزه عموی پیامبر(ص) را در جنگ احد به قتل رساند و جگر ایشان را برای هند آورد که وقتی خواست آن را بخورد جگر تبدیل به سنگ شد و نتوانست بخورد ولی بدن حمزه را مثله کرد و گردنبند ساخت و به گردن خود انداخت و دیگر زنان کفار هم با بدن‌های مسلمانان همین کار را کردند.

وی با بیان این که پیامبر(ص) فرمودند بهترین برادر من علی(ع) و بهترین عموی من حمزه است، افزود: امام صادق(ع) می‌فرمایند حمزه از همان ابتدا ایمان آورده بود و ایمان خود را کتمان می‌کرد و در یک حادثه خاص ایمان خود را اظهار کرد.

بندانی نیشابوری با بیان اینکه بعد از احد امیرالمؤمنین(ع) را روی فرش گذاشتند و به مدینه آوردند زیرا همه بدنشان خونی بود و نمی‌توانستند راه بروند، گفت: پیشانی پیامبر(ص) در این جنگ شکست و فرمودند که از عمویم حمزه خبری بیاورید و وقتی امیرالمؤمنین(ع) خبر شهادت حمزه را آوردند پیامبر(ص) بلند بلند کنار بدن حمزه گریه کردند و وقتی خبر آوردند که خواهر حضرت حمزه می‌آید پیامبر بدن حضرت حمزه را با ابای خود پوشاندند تا صحنه مثله شدن ایشان را خواهرشان نبیند.

منبع: الف

کلیدواژه: حرم مطهر بانوی کرامت حضرت عبدالعظیم حسنی امیرالمؤمنین ع پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزاد حسنی «آقای خاص» را روایت می‌کند

مستند «آقای خاص» به کارگردانی سجاد ترابی سراغ ناگفته هایی از زندگی این سرمربی تیم ملی کشتی رفت که فرزاد حسنی آن را روایت می کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی برنامه، برنامه «کافه مستند» با پخش مستند «آقای خاص» به کارگردانی سجاد ترابی سراغ ناگفته هایی از زندگی این سرمربی تیم ملی کشتی رفت.

 قسمت جدید برنامه «کافه مستند» امشب جمعه هفتم اردیبهشت با گفت و گو درباره مستند «آقای خاص» از شبکه افق پخش می شود.  

این مستند به کارگردانی سجاد ترابی تلاش دارد اطلاعات تازه ای درباره محمد بنا سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی و آقای خاص کشتی ایران ارایه دهد و با روایت ناگفته هایی به فراز و فرودهای زندگی حرفه ای این مربی محبوب کشتی می پردازد. فرزاد حسنی نیز راوی این مستند است.  

«آقای خاص» مستندی نیمه بلند است که در هفدهمین جشنواره مستند سینماحقیقت حضور داشت و قرار است برای نخستین بار از تلویزیون پخش شود.

بعد از پخش این مستند، در میز نقد «کافه مستند» داوود مرادیان و مهدی انصاری میزبان سجاد ترابی، کارگران این اثر هستند و درباره مسائل فنی این فیلم و همچنین نکات مربوط به مستندهای ورزشی گفتگو می کنند.

در میز محتوایی برنامه نیز داوود مرادیان میزبان علی محمدی قهرمان کشتی فرنگی و همچنین مدیر تیم‌های ملی کشتی خواهد بود تا درباره محمد بنا و ویژگی‌های این اسطوره کشتی ایران با یکدیگر صحبت کنند در میز مستند برنامه نیز امیر مهریزدان مدیر پیشین مرکز مستند سوره که به تازگی ماموریت دو ساله‌اش در این مرکز به اتمام رسیده مهمان برنامه است تا درباره مسائل جاری حوزه مستند و مشکلات مستندسازان گفتگو کند.

«کافه مستند» به تهیه کنندگی محمدعلی محمددوست و با اجرای داوود مرادیان در گروه مستند شبکه افق تولید می شود.

«کافه مستند» هر هفته جمعه شب ها ساعت ۲۱ از این شبکه پخش می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • وقوع ناپایداری‌های موقتی، تندباد لحظه‌ای و گردوخاک، ۸ اردیبهشت
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • فرزاد حسنی «آقای خاص» را روایت می‌کند
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن می رسد