Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، کاردار کشورمان طی سخنانی در ابتدای مراسم عنوان کرد که در نمایشگاه "حماسه ایران" پنج هزار سال از فرهنگ ایران معرفی می‌شود که از نظر ابعاد و گستردگی، طی نزدیک به ۹۰ سال گذشته بی سابقه است.

به گفته وی پیشنهاد برگزاری این نمایشگاه، دو سال پیش از سوی سفارت ایران در انگلیس ارائه شد که می تواند به شناسایی فرهنگ و تمدن غنی ایران به بازدیدکنندگان و تفاهم بهتر میان ایرانیان و دیگران، به ویژه غربی ها کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متین با اشاره به گستردگی آثار به نمایش در آمده در این نمایشگاه که تا شهریور ماه برپاست، عنوان کرد که باستان شناسان، مورخان و علاقه مندان به مطالعه درباره تاریخ و فرهنگ ایران می توانند از این فرصت بهره مند شوند و با تمدن دیرپای ایران، بیش تر آشنا شوند.

در ادامه «تریسترام هانت» مدیر موزه ویکتوریا و آلبرت طی سخنانی بیان داشت؛ در این موزه افتخار می کنیم که توانسته ایم با قرض گرفتن از موزه های سراسر جهان، از جمله موزه بریتانیا، بروکسل، موزه های آمریکا، روسیه، موزه ملی ایران و نیز مجموعه داران خصوصی، به ویژه خانواده ساریخانی در انگلیس، این نمایشگاه منحصر به فرد را برگزار کنیم.

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا عنوان کرد که امکان قرض گرفتن بسیاری از آثار مورد نظر از ایران، فراهم نشد  اما در آینده، همکاری ها میان موزه های ایران و انگلیس، بیش تر خواهد شد. تریسترام هانت افزود؛ مردم انگلیس فقط یک روایت از ایران را در رسانه های ملاحظه می کنند و این نمایشگاه به آنان کمک می کند تا با ابعاد متنوع، زیبا، پیچیده و غنای فرهنگ و تمدن ایران آشنا شوند.

«تیم استنلی» مدیر امور خاورمیانه موزه «ویکتوریا و آلبرت» و مسئول مشترک برگزاری نمایشگاه "حماسه ایران" نیز مطالبی را در باب هماهنگی‌ها و ترتیباب اجرائی ارائه آثار بیان کرد.

این نمایشگاه، شامل مجسمه‌های باستانی، عکس‌های معاصر، و آثاری است که پنج هزار سال فرهنگ، هنر، و طراحی ایران را به نمایش می‌گذارد. آثار ارائه شده برای نخستین بار در ۹۰ سال گذشته است که با چنین عظمتی در معرض دید همگان قرار می‌گیرد.

جان کرتیس از طراحان نمایشگاه، به رویترز گفته است که جهانیان اخیرا دریافته‌اند که ایران از هنر شگفت‌انگیز و کهن و میراث فرهنگی فوق‌العاده‌ای برخوردار است که قدمت آن به سال‌های بسیار دور می‌رسد.

او در ادامه می‌افزاید که برگزارکنندگان مجبور شدند تا آثار تاریخی و هنری را از منابع دیگری تهیه کنند و در این‌ کار موفق بودند، چون‌ این مجموعه تصویر کاملی از تمدن‌های بزرگ ایرانی ارائه می‌دهد.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه حماسه ایران از روز شنبه پذیرای عموم خواهد بود. علاقه‌مندان برای ورود به داخل نمایشگاه باید بلیت تهیه کنند که هزینه آن ۱۸ پوند اعلام شده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، ایکنا به نقل از دیلی صباح نوشت: نسخه‌ای دست‌نویس از قرآن که به سفارش منیره سلطان، دختر سلطان عبدالمجید اول عثمانی، در حراجی ساتبیز در لندن به فروش گذاشته شده بود  به قیمت ۱۱۴۳۰۰ پوند (تقریباً ۱۴۴۰۰۰ دلار) به فروش رسید و رکوردی را در این حراجی با عنوان «جهان اسلام و هنرهای هند» به ثبت رساند.

در این حراجی آثار متعددی به فروش رفت. قرآنی که با تذهیب استادانه به سفارش منیره سلطان در سال ۱۸۶۰ ساخته شد، به قیمتی بی‌سابقه فروخته شد. این اثر که توسط ابراهیم حقی، خطاط و صوفی مشهور اهل ارض روم در امپراتوری عثمانی نوشته شده بود، بین ۷۰ تا ۹۰ هزار پوند قیمت‌گذاری شده بود که در نهایت یک خریدار به قیمت ۱۱۴۳۰۰ پوند آن را خریداری کرد.

این اثر که به سفارش ابراهیم الهامی پاشا، شوهر منیره سلطان تولید شد یکی از بهترین نمونه‌های هنر ترکی محسوب می‌شود که ویژگی‌های هنر قرن هجدهم و به‌ویژه قرن نوزدهم عثمانی را نشان می‌دهد. در این حراج علاوه بر آثار مختلف خوشنویسان عثمانی، اقلام دیگری مانند کاشی‌های ازنیک، سجاده‌های نماز ابریشمی، گلیم، خنجر و چندین جام به قیمت هزاران پوند فروخته شد.

از جمله آثار دیگری که در این حراج فروخته شد، یک قرآن به خط نسخ متعلق به سال ۱۸۰۴ نوشته خطاطی به نام مصطفی رکیم و یک دفتر تمرین خوشنویسی متعلق به دهه ۱۷۳۰ به خط محمد شهری بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای داغ حمایت هنرمندانه از غزه در ونیز/غرفه ایران رسما فعال شد
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان هنر‌های زیبای دختران میبد
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد