Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، سعید کلانتری در مراسم آغاز فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس که در بیمارستان رسول اکرم(ص) تهران برگزار شد، اظهار کرد: فاز نخست این واکسن روی ۱۳۳ نفر و در ۴ گروه با دز ۵، ۱۰، ۲۰ و یک گروه شاهد انجام شد که با هدف سنجش ایمنی زایی و انتخاب دز موثر صورت پذیرفت.
وی با بیان اینکه پس از تزریق عوارض جدی در افراد شاهد نبودیم، افزود: عوارضی که تنها در برخی دریافت کنندگان واکسن مشاهده شد در حد سردرد، تب مختصر و درد محل تزریق بود که به طور طبیعی در هر واکسنی وجود دارد و قابل پیش بینی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس با تاکید بر اینکه تاکنون این واکسن ایمنی زایی مناسبی ایجاد کرده افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده، دز ۱۰ دارای ایمنی زایی مناسبتری است و به عنوان دز موثر انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه در فاز دوم به دلیل مشخص شدن دز موثر، دریافت کنندگان واکسن به ۲ گروه ۲۵۰ نفری تقسیم می شوند که گروهی واکسن دریافت کرده و گروه دیگر به عنوان گروه شاهد، ادجوانت تزریق می کنند، افزود: بر اساس نتایج این فاز وارد فاز سوم خواهیم شد.

دکتر کلانتری با اشاره به اینکه در فاز یک تنها افراد کاملا سالم در مطالعه حضور داشتند اما در فاز دوم حساسیت کمتر شده، گفت: در این فاز افرادی که بیماری های کنترل شده مانند دیابت و فشارخون دارند وارد مطالعه شده و همچنین شاهد افزایش رده سنی از ۵۵ به ۷۰ سال هستیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه در فاز سوم بدون محدودیت برای افراد عادی جامعه واکسیناسیون انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: انتظار می رود پس از واکسیناسیون فاز دوم و انجام آنالیز بینابینی و ارائه مدارک به سازمان غذا و دارو و تایید آن، از اواخر فاز دوم، آغاز فاز سوم را شاهد باشیم.

وی در خصوص ارزیابی نتایج دز استنشاقی گفت: عارضه ای در افراد پس از دریافت این واکسن مشاهده نشد اما در مورد ایمنی زایی به زمان بیشتری برای تحقیقات نیازمندیم.

محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس در مورد ایمنی این واکسن در برابر جهش های ویروس کرونا گفت: در موسسه رازی میزان جهش ویروس و پروتئین های موجود در واکسن همزمان در حال تحقیق و بررسی است و در صورت لزوم اقدامات لازم در این خصوص انجام خواهد شد چراکه در واکسن های پایه پروتئین نوترکیب مانند واکسن موسسه رازی، اجرای این امر کار دشواری نخواهد بود.

وی تصریح کرد: اینکه تا چه مدت آنتی بادی ایجاد شده در انسان در سطح مناسبی باقی می ماند در حال بررسی است اما بر اساس مطالعات انجام شده در موسسه رازی، در حیوان حدود ۱۰ تا ۱۲ ماه ایمنی باقی مانده که ممکن است پاسخ دهی این امر در انسان و حیوان یکسان نباشد.

کلانتری اذعان داشت: اگر سطح آنتی بادی در افراد کاهش یابد نیاز به دز یادآور خواهد بود و تصور می کنیم همانند آنفلوانزا که واکسیناسیون به صورت سالانه انجام می شود، در خصوص کرونا نیز لازم به اجرا باشد. لازم به ذکر است این احتمال برای تمامی واکسن های دنیا وجود دارد که به صورت سالیانه تزریق شوند تا علاوه بر پوشش دهی جهش ها به صورت یادآور سطح آنتی بادی را افزایش دهد و خاطره ایمنی در بدن باقی بماند.

وی ادامه داد: در حال حاضر مطالعه این واکسن برای افراد زیر ۱۸ سال نبوده و لازم است مطالعه جدید برای افراد زیر ۱۸ سال نیز به صورت جداگانه انجام می شود.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس ایمنی زایی واکسیناسیون واکسن رازی کووپارس ایمنی زایی فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان

ایسنا/قزوین سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین گفت: با تشکیل کارگروه علت‌یابی، تمامی جوانب آتش‌سوزی و انفجار انبار مواد دخانی در خیابان شهید انصاری قزوین که منجر به شهادت یک آتش‌نشان شده بود؛ به‌صورت کامل مورد بررسی قرار گرفت.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین، داریوش مرادی اظهار کرد: با تشکیل کارگروه علت‌یابی، تمامی جوانب آتش‌سوزی و انفجار انبار مواد دخانی در خیابان شهید انصاری قزوین به‌صورت کامل مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: مرکز پیام سازمان آتش‌نشانی قزوین زمان اعلام آتش‌سوزی را در ساعت ۱۵:۳۰ ثبت کرده که بلافاصله و در ابتدا نیروهای آتش‌نشانی ایستگاه ۳ مولوی و یک باغ‌دبیر در فاصله زمانی ۴ دقیقه در محل حاضر دند و با توجه به وسعت حریق و موقعیت ساختمان، تعداد ۷ گروه دیگر شامل ۲۰ دستگاه خودرو ویژه اطفایی و ۴۰ نفر آتش‌نشان به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین بیان کرد: بنا بر اظهارات مالک حوالی ظهر چهارشنبه، ۲۲ فروردین ماه، پیام کوتاهی از سیستم دزدگیر مغازه، مبنی بر به صدا درآمدن آژیر در طبقه زیرزمین برای او ارسال شده است.

وی افزود: با توجه به بررسی‌های به‌عمل آمده دقایقی قبل از ورود آتش‌نشانان، چندین کپ انفجاری در محل حادثه اتفاق افتاده که منجر به دفرمه شدن درب آهنی اصلی مجموعه شده و با حضور آتش‌نشانان بلافاصله نسبت به بررسی اولیه محل اقدام شده و با توجه به عدم حضور مالک در محل و عدم اطلاع‌رسانی مناسب و به موقع در خصوص ماهیت محصولات دپو شده و خطرات آن، در ابتدای عملیات، اطفای حریق و تخلیه دود طی حدود ۱۵ دقیقه انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مرادی تصریح کرد: در ادامه و حین عملیات تهویه و اطفای حریق قسمت‌های داخلی محل، به یک باره انفجار مهیبی رخ داده که منجر به شهادت آتش‌نشان محمدجواد چگینی و مصدومیت ۶ نفر از پرسنل شد.

وی در خصوص علت آتش‌سوزی با رد عواملی چون اتصالی در سیستم برقی و انشعاب گاز محل به‌عنوان دلایل اولیه، کانون آتش‌سوزی را در نزدیکی راه‌پله عنوان کرده و گفت: تمامی جزئیات و مستندات پرونده به منظور پیگیری تحویل مسئولین حقوقی و دستگاه قضایی شده است.

این مسئول در پایان اظهار کرد:امیدواریم با پیگیری مسئولان امر نسبت به خارج شدن انبارهای متعدد و خطرناک از سطح شهر اقدام جدی و فوری صورت گیرد تا با رعایت ایمنی و اجرای استانداردها و اصول انبارداری توسط مالکین، شاهد وقوع چنین حوادثی نباشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان