Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه گفت: توسعه گردشگری و صنایع‌­دستی در استان نیازمند توسعه آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر است.

جبار گوهری در نشست با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان، اظهار کرد: برای تحقق اهداف سازمانی نیازمند تعامل دو سویه با سایر دستگاه‌ها و ارگان‌های دولتی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه با اشاره به نقش مجموعه فنی و حرفه‌ای استان در مهارت آموزی، افزود: در صورت بهبود کیفی و کمی آموزش‌ها، صنایع‌دستی می‌تواند بستری برای ایجاد اشتغال و تحقق اهداف توسعه‌ای استان باشد.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از شیوع کرونا، تصریح کرد: با وجود همه بدی‌ها، این اتفاق فرصت‌های جدیدی را به ویژه در حوزه مجازی و فناوری و اطلاعات پیش روی ما قرار داده و باعث کاهش بسیاری از هزینه‌ها شده است.

گوهری در ادامه با بیان اینکه تولید مهارت جزو اصول توسعه است، تصریح کرد: در حوزه‌های صنایع‌دستی، گردشگری و میراث‌فرهنگی نیازمند آموزش نیروهای ماهر هستیم و باید اساس را بر آموزش و تولید نیروی ماهر قرار دهیم.

وی با اشاره‌ به اینکه گردشگری در حال حاضر صنعت غالب دنیاست، گفت: اگر در این حوزه نیروی متخصص تربیت کنیم، دغدغه ما به لحاظ عملکرد و نظارت بر مجموعه‌های گردشگری کم خواهد شد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه ادامه داد: نیروی متخصص در چارچوب وظایف خود فعالیت می‌کند، اما عملکرد نیروی غیرتخصصی به لحاظ مباحث اجتماعی و فرهنگی بسیار آسیب زا است.

گوهری توجه به آموزش را در بلندمدت برای توسعه استان نجات بخش و اثرگذار توصیف کرد و گفت: برون سپاری بخشی از وظایف سازمانی نیاز امروز همه دستگاه‌ها است، اما تحقق این کار نیازمند نیروی انسانی ماهر در بخش خصوصی است.

آماده راه‌اندازی مدرسه آموزش صنایع‌دستی هستیم

همچنین در این نشست یاور محمدی مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اظهار کرد: بسترهای زیادی در استان برای رفع بیکاری وجود دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: در حوزه آموزش آماده همکاری با دستگاه‌های مهم و اشتغالزا در استان هستیم.

محمدی با اعلام اینکه تفاهم‌نامه تخصیص چهار میلیارد تومان اعتبار برای بحث آموزش با سازمان مدیریت استان بسته شده، گفت: آماده همکاری با مجموعه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و سایر دستگاه‌های استان که توان جذب این اعتبارات را داشته باشند، هستیم.

وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه به لحاظ نیروی انسانی ماهر با مشکل مواجه هستیم، تصریح کرد: آموزش در دراز مدت نتایج خود را در رونق اشتغال استان خواهد داشت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه، اظهار کرد: در خصوص آموزش رشته‌های مرتبط و اعطای گواهینامه فنی و حرفه‌ای محدودیتی نداریم و با یک برآورد هزینه و مشخص کردن قالب آموزشی استاندارد آماده تبادل امکانات برای بستن تفاهم‌نامه همکاری هستیم.

او تاکید کرد: مجموعه فنی و حرفه‌ای حاضر است برای استاد کارهای ماهر در حوزه صنایع‌دستی گواهی مهارت تدریس صادر کند.

محمدی در خاتمه با اعلام اینکه با تمام توان در کنار مجموعه میراث‌فرهنگی برای توسعه آموزش هستیم، تاکید کرد: در این راستا آماده راه‌اندازی مدرسه گردشگری در شهر کرمانشاه هستیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری كرمانشاه گردشگري گردشگری و صنایع دستی فنی و حرفه ای استان نیروی انسانی ماهر استان کرمانشاه میراث فرهنگی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و ابنیه تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، فاطمه داوری در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین اظهار کرد: شرایط آثار و ابنیه تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده، اما در راستای وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌هایی است که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها برگزار کرده است.

وی افزود: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان، پروژه‌ای است که با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه بین‌المللی ایسکارسا است که آخرین نتایج و دستاوردهای متخصصان داخلی و خارجی در زمینه فرونشست در ابنیه تاریخی عرضه می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این سمینار نشان داد تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی فرونشست‌ها ما را با موضوعی تخریب‌کننده‌ای مواجه کرده بنابراین عزمی راسخ، جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کنیم.

داوری عنوان کرد: بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان یک نمونه و الگو فرایندی است که استاندارد نحوه مواجه با یک اثر تاریخی را با فرونشست در مطالعه و شناخت شناسایی کرد و اطلاعاتی جدید و به روز را در این حوزه اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا این الگو را کامل کنیم تا بتوانیم از آن به‌عنوان یک الگو اجرایی حفاظت و مرمت اثر به سایر آثار و ابنیه تاریخی تعمیم دهیم.

کد خبر 747823

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»