Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری پس از ضبط برنامه رادیویی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: ما باید راه را برای فعالیت‌های اقتصادی رقابتی باز کنیم.

وی افزود: باید بتوانیم این سهم بیش از ۶۰ درصدی اقتصاد که در دست دولت است را به رقم‌های پائین‌تر با طی یک روند طبیعی حداکثر ۲۰ الی ۲۵ درصد در طی ۴ سال برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این روش را پیش ببریم می‌توانیم اقتصاد رقابتی را حاکم کنیم و اگر اقتصاد رقابتی حاکم شود، تولید رشد کرده و با رشد تولید، تورم کنترل می‌شود.

مهرعلیزاده تصریح کرد: با کنترل تورم، نوسانات قیمتی در بازار کنترل خواهد شد. اینها مراحلی است که باید در پی هم در حوزه اقتصاد طی شوند تا بتوانند به آن مقصد مدنظر برسند. ما امیدواریم با الگوی صحیحی که اتخاذ خواهیم کرد، از پس این کار بربیاییم و قطعاً برخواهیم آمد.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: با همکاری دوستانم حدود دو سال است که بر روی این الگو کار کرده‌ایم و این الگو پایه‌گذاری شده و اصول صحیح علمی و تجربه شده‌ای در سطح دنیا تحت عنوان اقتصاد اجتماعی دارد.

وی اقتصاد اجتماعی را یک اقتصاد توسعه‌ای همراه با مراقبت‌های اجتماعی به نحوی که بتواند حمایت‌های اجتماعی از بّعد تأمین اجتماعی، حقوق بازنشستگی، خدمات، بهداشت، هزینه‌های پزشکی و حداقل دستمزد دانست و ادامه داد: اقتصاد اجتماعی می‌تواند حداقل‌های یک زندگی اجتماعی را برای مردم فراهم کند و در عین حال مانع توسعه هم نمی‌شود.

مهرعلیزاده اظهار داشت: مفهوم اقتصاد اجتماعی این است که اقتصاد راهش را باز می‌کند اما اجازه له شدن اقشار ضعیف در زیر چرخ‌های سنگین توسعه و رشد را هم نمی‌دهد.

کد خبر 5222177 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن مهرعلیزاده انتخابات ریاست جمهوری تورم انتخابات 1400 انتخابات 1400 مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان محمد باقر قالیباف آیت الله سید ابراهیم رئیسی صحن مجلس برجام فلسطین نبرد شمشیر قدس اسحاق جهانگیری انتخابات ریاست جمهوری محمد جواد ظریف سعید جلیلی اقتصاد اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۹۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار

مهدی عسگری درباره ضرورت تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار، گفت: ریشه‌ بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است، روندی که در صورت تداوم، چالش‌های مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تاب‌آوری را متلاشی خواهد کرد.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد با افزایش طبقات آپارتمان‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری افزایش می‌یابد، ادامه داد: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است.

وی اضافه کرد: مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم مبنی بر افزایش ۲۵ درصدی مساحت سکونتگاهی کشور، تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه را فراهم کرده است.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • آرتتا: ما نمی‌توانیم منچسترسیتی را کنترل کنیم
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری