Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون فنی علوم پزشکی شیراز گفت: توصیه به رعایت کامل پروتکل‌های مقابله با کرونا خصوصا شستن دست‌ها، به معنی مصرف بی‌رویه آب نیست در شرایط شیوع کرونا هم باید مصرف را مدیریت کرد.

دکتر محمدرضا کریمی در گفت و گو با ایسنا، افزود: یکی از اصول اولیه مبارزه با بیماری همه گیری کرونا  رعایت بهداشت دست ها است چرا که مانند هر بیماری ویروسی دیگر دست ها می توانند عامل مهمی برای انتقال ویروس باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی در خصوص رعایت بهداشت در زمان کرونا و همچنین رعایت مصرف آب، گفت: تماس دست آلوده  با دهان، بینی و چشم می تواند عامل انتقال ویروس  باشد که از ابتدا شستن مکرر دست ها با آب و صابون از برای جلوگیری انتقال ویروس توصیه‌ شده است.

او اضافه کرد: اما با توجه به پدیده خشکسالی باعث ایجاد نگران هایی برای افراد جامعه شده است، اما چیزی که برای ما اهمیت دارد مراحل شستشو دست است که لازم است  بعد از خیس کردن دست ها و آغشته کردن به صابون شیر آب را بسته و به مدت بیست ثانیه قسمت های مختلف دست را  بشوییم و در نهایت آبکشی کنیم.

کریمی با اشاره به اینکه ضد عفونی کردن سطوح از دیگر نکات رعایت برای ممانعت از انتقال ویروس است، افزود: سطوح مختلفی که با دست در ارتباط است را می توان با اسپری کردن از محلول های مختلفی چون  وایتکس رقیق شده یا الکل استفاده کرد.

او خاطر نشان کرد: در منازل حمام و دستشویی از مکان هایی است که نیاز به ضد عفونی مکرر دارد، که می توان از وایتکس رقیق شده یک واحد  وایتکس ۵ درصد را با ۹۹ واحد آب مخلوط کرده و برای ضد عفونی استفاده کرد.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز  ادامه داد:  به راحتی می توان در دوران کم آبی با کمترین میزان آب رعایت بهداشت دست و سطوح را بدون اینکه آسیبی به منابع آب یا محیط زیست وارد شود، انجام داد.

کریمی افزود: برخی رفتارهای وای وسواس گونه چون شستن حیاط یا جلو درب منازل، شستشو سطح خیابان ها و... تاثیری در همه گیری کرونا نداشته و فقط باعث هدر رفت آب می شود.

شست و شوی روزانه لباس ضرورتی ندارد

او با اشاره به اینکه مدت ماندگاری کرونا روی سطوحی نظیر لباس‌ها، کمتر از ۶ ساعت است، اضافه کرد: نیازی نیست به هربار از محیط بیرون به خانه آمدن لباس ها را شستشو دهیم، همین اندازه که لباس را در محیطی خارج از اتاق نگهداری شود کرونا از روی آنها از بین می رود.

کریمی در خصوص ضد عفونی اقلام خوراکی و غیره که خریداری می شود، افزود: اگر می توان اقلام را چند روز در محیط باز نگهداری کرد نیازی به شستشو نیست، اما برای ضد عفونی میتوان  از اسپری کردن الکل، یا سایر مواد ضد عفونی استفاده کرد، یا اینکه ابتدا در یک ظرف مقداری آب و کف درست کرد مواد  را ۲۰ ثانیه شستشو داده و در نهایت آبکشی کنیم.

رها کردن ماسک در محیط زیست ممنوع

این مقام مسئول با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست فقط رعایت مصرف آب نیست و منابع آلوده کننده آب نیز مهم است و باید به آنها نیز توجه شود، بیان کرد: می دانیم که مهمترین راه انتقال بیماری کووید ۱۹ از راه تنفس است، بنابراین استفاده از ماسک اجباری است، اما زمانی که این ماسک ها در محیط رها می شود به منابع آب یا خاک راه پیدا کرده و باعث آلودگی می شوند و آب مصرفی را آلوده می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا مصرف بی رویه آب انتقال ویروس ضد عفونی دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۹۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف گمرک شهید رجایی بندرعباس؛ با اشاره به برخی اقلام دپو شده در گمرک که مورد نیاز کشور هستند، اظهار کرد: ضرورت دارد با هماهنگی بین‌دستگاهی موانع موجود در برابر ترخیص کالاهای موردنیاز کشور را رفع کنیم و چنانچه در برداشت متفاوتی از قانون وجود دارد تلاش کنیم تا به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم.

وی علت بازدید خود از بندر و گمرک شهید رجایی را تلاش در راستای اصلاح رویه‌ها و کاهش زمان معطلی کالاها در گمرک دانست و گفت: بدون تردید با ایجاد سامانه‌های مشترک میان گمرکات، بنادر و اموال تملیکی و اتصال آن‌ها به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالاها می‌شود، جلوگیری خواهد شد.

محسنی اژه‌ای تأکید کرد: ضرورت دارد مسؤولان سازمان‌های مربوطه هر چه سریع‌تر نسبت به راه‌اندازی کامل سامانه‌های مورد نیاز، اتصال و ایجاد دسترسی‌های لازم تدابیر مورد نیاز را در نظر بگیرند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به وجود تناقض در میان برخی بخشنامه‌های معاونت حقوقی گمرک، گفت: بخشنامه‌های متفاوت و متناقض از جمله عواملی است که زمان معطلی کالاها در گمرک را افزایش می‌دهد و نهایتاً منجر به متروکه شدن کالاها می‌شود از این رو ضرورت دارد بخش حقوقی گمرک نیز در تصمیم‌گیری‌ها به وحدت رویه برسد.

اژه‌ای با بیان اینکه هدفش از این بازدید شناسایی مقصرین در گمرک نیست، گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ که از آن بازدید به عمل آوردیم بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک میان دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریع‌تر نسبت به رفع آنها اقدام شود.

کد خبر 6095093

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • فلسفه نامگذاری ماه‌های شمسی چیست؟
  • طنین شعار «مرگ بر اسراییل» در سراسر جهان
  • کودکان هم در اصفهان فهمیدند شهر در خطر فرونشست است/ مسوولان هنوز نفهمیدند یا نمی‌توانند جلوی برداشت‌های بی‌رویه آب را بگیرند (فیلم)