Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با دستور ریاست قوه قضاییه و پیگیری‌ها و مساعدت‌های بخش‌های مختلف، یک خط تولید کارخانه کیوان احیا شد و 50 نفر کارگر شاغل در این شرکت با راه اندازی خط دوم به 100 نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، نوزدهم اردیبهشت ماه رئیس قوه قضاییه در بازدید از کارخانه صنایع غذایی کیوان در استان همدان برای راه‌اندازی مجدد تولید در این کارخانه مهلت یک ماهه تعیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حالا با دستور ریاست قوه قضاییه و پیگیری‌ها و مساعدت‌های بخش‌های مختلف، یک خط تولید این شرکت در هفته گذشته احیا شد و آن طور که مسئولان کارخانه می‌گویند تا قبل از پایان خردادماه خط دیگر تولید این شرکت نیز به بهره برداری خواهد رسید و گروه‌های شاغل در این مجموعه به 200 نفر افزایش پیدا می‌کنند.
بیژن اسماعیلی مدیرعامل کارخانه کیوان با تقدیر از رئیس قوه قضاییه به سبب بازدید از این کارخانه که قدمتی 50 ساله دارد و صدور دستور لازم برای رفع مشکلات آن، اظهار داشت: کارخانه کیوان جزئی از هلدینگ داروگر است که این هلدینگ در سراسر کشور 18 کارخانه دارد؛ کارخانه کیوان نیز با سابقه حدود 50 ساله، بخشی از زنجیره محصولات غذایی کشور را تأمین می‌کند.
وی تصریح کرد: طی سال‌های اخیر برغم ایجاد مشکلاتی در فرآیند تولید محصولات؛ اما تولید در کارخانه کیوان تداوم یافت، ولی در نهایت با وقفه‌ای در تولید مواجه شدیم.
مدیرعامل کارخانه کیوان تصریح کرد: در نتیجه بازدید رئیس قوه قضاییه از کارخانه کیوان و دستورات صادره از ناحیه ایشان امیدواریم بتوانیم نیرو‌های این کارخانه را افزایش دهیم و خطوط تولید بیشتری را در این کارخانه راه‌اندازی کنیم تا از این طریق محصولات خود را به کشور‌های منطقه نیز صادر نماییم.
وی افزود: همچنین باید از مسئولان قضایی استان همدان نیز که برای احیا و افزایش ظرفیت تولید در کارخانه کیوان مساعدت دارند، تقدیر کنم.
مدیر عامل این کارخانه بزرگ با اشاره به حل مشکلات کارخانه روغن نباتی جهان در زنجان در نتیجه مساعدت‌های قضایی و دستورات صادره از ناحیه رئیس قوه قضاییه، گفت: به غیر از کیوان یکی دیگر از واحد‌های زیرمجموعه هلدینگ داروگر، کارخانه روغن نباتی جهان است که پس از بازدید رئیس قوه قضاییه از این کارخانه و دستورات صادره از ناحیه ایشان مشکلات تولیدی و مالیاتی کارخانه مزبور مرتفع شد و با افزایش تولید روغن در این کارخانه، تولیدات آن در اختیار نهاد‌های مختلف قرار گرفت و از این طریق بخشی از مشکل توزیع روغن در کشور حل شد.
مدیرعامل کارخانه کیوان با بیان اینکه به هیچ عنوان کیفیت کالا‌های خود را تغییر ندادیم حتی بالاتر از حد استاندارد در حال تولید هستیم، تصریح کرد: همانطور که قوه قضاییه از تولید حمایت می‌کند، توقع ما از مسئولان استانی و کشوری این است که از تولید حمایت کنند تا بتوانیم نیرو‌های خود را به چندین برابر افزایش دهیم.
اسماعیلی یادآور شد: در کیوان ما به دلیل تامین نشدن مواد اولیه نمی‌توانستیم خط تولید را راه اندازی کنیم و تا 25 اسفند هرآنچه که داشتیم تولید کرده بودیم و در سال جدید موفق به خرید مواد اولیه نشده بودیم، ولی بعد از حضور رئیس قوه قضاییه و با کمک مسئولان استانی، مواد اولیه تهیه شد و با حداکثر امکانات شروع به تولید کردیم.
مدیرعامل کارخانه کیوان تصریح کرد: ان‌شاءالله با دستور رئیس قوه قضاییه و مسئولان استان همدان می‌توانیم خط‌های تولید بیشتری نیز راه اندازی کنیم.
وی از رئیس قوه قضاییه تقاضا کرد که رفع مشکلات دیگر واحد‌های تولیدی هلدینگ داروگر از جمله تولی پرس و داروگر را که با مشکل مواد اولیه درگیر هستند نیز مورد توجه قرار دهد.
مدیرعامل کارخانه کیوان ابراز امیدواری کرد که با کمک مسئولان و رئیس قوه قضاییه این مجموعه بتواند تولید و صادرات را افزایش دهد.
وی در ادامه ضمن تشکراز اقدامات مقامات قضایی استان همدان گفت: این اقدامات انرژی چند برابری به ما داده است تا بتوانیم به مملکت خدمت کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کارخانه کیوان رئیس قوه قضاییه قوه قضاییه استان همدان مواد اولیه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۹۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد

آخرین مهلت ثبت درخواست در دبیرخانه سازمان توسعه تجارت برای بررسی درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، بر اساس ابلاغ بند ۲ مصوبات نوزدهمین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات در خصوص رسیدگی به درخواست ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال ۱۴۰۱ در کمیته کارشناسی بازگشت ارز حاصل از صادرات، آخرین مهلت ثبت درخواست در دبیرخانه سازمان توسعه تجارت برای بررسی درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ واجدین شرایط "ثبت سفارش تا قبل از پایان دی‌ماه و قبض انبار تا قبل از پایان سال ۱۴۰۲" تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ است و پس از آن هیچ‌گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

گفتنی است ارائه تصویر ثبت سفارش و اصل قبض انبار یا تاییدیه مرجع صدور قبض انبار برای بررسی درخواست کلیه متقاضیان الزامی است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مهلت یک هفته‌ای اسرائیل برای تصمیم‌گیری درباره توافق آتش‌بس
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • وال استریت ژورنال: اسرائیل برای تصمیم‌گیری درباره توافق آتش‌بس یک هفته مهلت داده است
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه
  • پایان سفر دو روزه رئیس و مسئولان قوه قضائیه به هرمزگان
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم