Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان صداوسیما گفت: از اینکه با تمام وجود تلاش می‌کنید تا مردم را خوشحال کنید، بسیار سپاسگزارم و بر خود وظیفه می‌دانیم بدون هیچ حد و مرزی از شما در این مسابقات حساس حمایت کنیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، در آستانه اعزام تیم ملی فوتبال به بحرین برای مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی 2022 قطر، رئیس فدراسیون، سرمربی، مربی و کاپیتان تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران با دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی دیدار و گفتگو و در پایان پیراهن یار دوازدهم تیم ملی را به رئیس سازمان صدا و سیما تقدیم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر علی عسکری در این دیدار از روحیه خوب تیم و آمادگی آن‌ها برای خلق حماسه ملی سخن گفت و تصریح کرد: روحیه تهاجمی و پرقدرت شما مهم‌ترین عامل برای موفقیت و افتخارآفرینی است و مطمئنم در این میدان سخت با غیرت مثال زدنی موفق خواهید شد.
وی افزود: شما در میدانی سخت و دشوار وارد رقابت شده‌اید و روحیه بالایتان تعیین‌کننده این مسیر است و از خداوند می‌خواهم که این روحیه افزون شود.
رئیس سازمان صداوسیما از مسئولیت مضاعف تیم ملی در این دوره سخن گفت و افزود: تیم ملی باید هم با رقبایش مواجه شود و هم در قبال ظلمی‌که به ملت ایران شده است، مقاوم باشد و توان خود را در این عرصه به نمایش بگذارد و نشان دهد ایران و ایرانی همواره مرد میدان‌های سخت است.
دکتر علی عسکری تصریح کرد: توانتان را به کار برید و استعانت از خدا داشته باشید تا با این روحیه توسل و توکل نتایج درخشانی نصیب ملت ایران شود.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه صداوسیما همواره پشتیبان تیم ملی است و از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد، گفت: رسانه ملی در خدمت تیم ملی است و در کنار پوشش مسابقات روحیه مضاعفی را به مخاطبان و هواداران خواهد داد.
دکتر علی عسکری با اشاره به تصمیم سیاسی کنفدراسیون فوتبال آسیا در تعیین میزبان مسابقات باقیمانده مقدماتی جام جهانی افزود: سابقه نشان داده است چنین تصمیم‌ها و ظلم‌هایی بر ایران و ایرانی نتیجه عکس دارد و درخشش بیشتر غیرت ایرانی را موجب می‌شود.
رئیس سازمان صدا و سیما داشتن روحیه توکل به خدا و استعانت از ائمه معصومین علیهم السلام را در میان ورزشکاران ستودنی توصیف و تصریح کرد: برای این مسابقات حساس و مهم توکل بر خدا کنید و از ائمه معصومین علیهم السلام طلب کمک کنید و مطمئن باشید که در میدان خواهید درخشید.
وی افزود: رسانه ملی همواره یار دوازدهم تیم ملی بوده و خواهد بود و معاون سیما و مدیر شبکه سه بدون هیچ محدودیتی از ورزش ایران حمایت می‌کنند.
دکتر علی عسکری در ادامه با اشاره به اهمیت این پیروزی در خردادماه و هم‌زمانی‌اش با ایام انتخابات ریاست جمهوری متذکر شد: امیدواریم ملت ایران در هر دو عرصه شادمان شوند و با موفقیت ورزشکاران، نتایج خوبی نصیب کشور ایران شود.

حمایت دلگرم‌کننده رسانه ملی
شهاب‌الدین عزیزی خادم، رئیس فدراسیون فوتبال، نیز در این دیدار با قدردانی از حمایت‌ها و همکاری‌های رسانه ملی از تیم ملی فوتبال گفت: رسانه ملی همواره حامی تیم ملی بوده و این بار نیز حمایت‌های بی‌دریغش موجب دلگرمی ما خواهد بود.
رئیس فدراسیون فوتبال به میدان حساس پیش روی تیم ملی اشاره و تصیح کرد: از همه دستگاه‌ها و مسئولان انتظار می‌رود که در این شرایط سخت در کنار و همراه ما باشند، چون همراهی در شرایط سهل و آسان هنری نیست بلکه ایستادگی و کمک در شرایط سخت ارزشمند است.
دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی ایران نیز در این دیدار با اشاره به پشت سر گذاشتن موانع متعدد گفت: در 15 ماه توانستیم با وجود کاستی‌ها و سختی‌های پیش رو، روحیه تیم ملی را حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه به دلیل شرایط موجود و ویروس کرونا از دیدار و حضور هواداران محروم هستیم، بیان کرد: همه ما در شرایط سختی بازی می‌کنیم. بازی در دمای 45 درجه و چهار بازی پایانی در بحرین کار ما را برای رسیدن به موفقیت دشوار کرده است؛ اما تیم ملی ایران این دشواری را پشت سر خواهد گذاشت و از این مرحله موفق عبور خواهد کرد.
سرمربی تیم ملی ایران، رسانه ملی را پل ارتباطی میان خود و مردم دانست و گفت: مسئولیت این موفقیت بر عهده تیم ملی است و حمایت و حضور شما در فضایی که هواداری در زمین وجود ندارد، تنها دلگرمی تیم ملی است.
اسکوچیچ گفت: مدت زیادی در ایران بودم و ضمن آشنایی با روحیه ایرانیان از تأثیر صدا و سیما بر روحیه ورزشکاران آگاه هستم.
وی در پایان گفت: هر کمکی که از سوی صدا و سیما به ما شود به فوتبال و ملت ایران شده و با اتکا به این کمک امیدوارم شاهد پیروزی باشیم.
وحید هاشمیان مربی تیم ملی فوتبال هم با بیان اینکه همواره در شرایط سخت خودمان را نشان داده و اثبات کرده ایم، گفت: در این میدان حساس و سخت نیز با توکل بر خدا و دعای مردم موفق خواهیم شد و نشان می‌دهیم تحریم‌های ظالمانه بر مردم ایران نه تنها اثری ندارد بلکه روحیه مقاومت و تلاش را در ما بیشتر خواهد کرد.

یار دوازدهم پشتیبان تیم ملی
در این دیدار علی فروغی، مدیر شبکه سه سیما و رئیس شواری ورزش سازمان نیز با اشاره به حمایت رسانه ملی از تیم ملی فوتبال گفت: خوشبختانه فضای فدراسیون فوتبال در دوره جدید به آرامش نسبی رسیده است و تیم ملی به دور از تنش و حاشیه تمرین‌های خودش را انجام داده است.
وی افزود: انعکاس روحیه قوی و امیدوار تیم ملی به مردم موجب دلگرمی ملت ایران و ورزشکاران بوده است و اکنون رسانه ملی در مقام یار دوازدهم پشتیبان تیم ملی فوتبال است.
در این دیدار شهاب الدین عزیزی خادم، رئیس فدراسیون فوتبال، دراگان اسکوچیچ، سرمربی و وحید هاشمیان، مربی تیم ملی ایران و احسان حاج صفی کاپیتان تیم ملی به نمایندگی از بازیکنان حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پشتیبان فوتبال فدراسیون فوتبال رئیس سازمان صدا تیم ملی فوتبال دکتر علی عسکری رئیس فدراسیون تیم ملی ایران یار دوازدهم تیم ملی صدا و سیما شرایط سخت ملت ایران رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کسی برای دختران دانشجوی آمریکایی شعر برای خواهرم نمی‌خواند!

 این چند روز که عکس‌ها و فیلم‌های ضرب‌وشتم دانشجویان آمریکایی در رسانه‌های خارجی سانسور می‌شود، نخستین سؤالی که به ذهن می‌رسد این است که اگر این تصاویر مربوط به ایران بود، روایت ماجرا چطور شکل می‌گرفت؟!

ضرب‌وشتم وحشیانه دانشجویان و حتی استادان دانشگاه در حالی است که مطالبه معترضان تنها توقف جنایت در غزه است، اما همین را هم تحمل نمی‌کنند. ۶۰۰نفر را دستگیر و ده‌ها نفر را تحقیر کردند و زیر باد کتک گرفتند؛ تا آنجا که مجبور شدند خون‌های ریخته‌شده دانشجویان را با ماشین آبپاش شست‌وشو دهند بلکه آثار جنایت پاک شود. اما تمام رسانه‌های اصلی، این خروش بی‌سابقه را سانسور کرده‌اند.

تا این‌جا آزادی‌بیان به روایت آزادی آمریکایی است؛ اما بیایید فرض کنیم که این ماجرا در ایران اتفاق می‌افتاد. آنگاه رسانه‌ها و سیاستمداران غربی و نهاد‌های حقوق بشری چطور رفتار می‌کردند؟ این در حالی است که کنشگری دانشجویان، اعتراض به وحشی‌گری بی‌سابقه رژیم صهیونیستی است و نه اقدامی علیه امنیت ملی کرده‌اند و نه آسیبی به اموال عمومی زده‌اند و نه آدم کشته‌اند و نه کف خیابان مأموران را برهنه و سلاخی نموده‌اند و نه با گروه‌های آدمکش و تفرقه‌افکن و برانداز همکاری کرده‌اند و یا اجیر آنها شده‌اند. با همه اینها فرض کنید این وقایع در ایران بود؛ آنگاه آنها چه رفتاری می‌کردند؟

- تمام رسانه‌هایشان به‌خط می‌شدند تا شب و روز، عکس‌ها و تصاویر را به کرات بازنشر و تحلیل کنند. اگر هم تصویری پیدا نمی‌کردند از عکس‌های گذشته یا ساختگی یا تصاویر تجمعات دیگر کشور‌ها استفاده می‌کردند.

- از فرصت استفاده و تمام گروه‌های آدمکش و تروریست و اراذل و اوباش را به‌صف می‌کردند تا وارد کشور شوند یا از گوشه و کنار شهر جمع‌شان می‌کردند تا تجمع دانشجویان را تبدیل به شورش علیه امنیت کشور کنند.

- تمام سیاستمداران در رده‌های مختلف در دیگر کشور‌ها را ردیف می‌کردند تا تصاویر را محکوم کنند. از دولت‌ها درخواست می‌کردند با ایران قطع رابطه کنند و نهاد‌های امنیتی ایران را تروریستی بنامند.

- تمام سلبریتی‌ها به‌صف می‌شدند و موضع‌گیری می‌کردند. هر سلبریتی‌ای هم اعلام موضع نمی‌کرد، به‌صورت مجازی به او حمله‌ور می‌شدند تا از سر ترس سخن بگوید و ساکت نباشد. هر میزان هم لازم بود پول خرج می‌کردند.

- هر زمان اعتراضات از دایره اخبار خارج می‌شد و به سمت آرامش پیش می‌رفت، با ریختن خون چند بی‌گناه، آن را شعله‌ور می‌ساختند. حتی اگر لازم بود، در کف خیابان مامور امنیتی یا انتظامی یا آدم عادی را نیز سلاخی می‌کردند و خون می‌ریختند.

- همه نهاد‌های حقوق بشری را به‌خط می‌کردند تا بیانیه دهند و محکوم کنند و قطعنامه دهند و تحریم جدید وضع کنند.

- از صفحات آشپزی و آرایشگری و پیج‌های فیتنسی و صفحات رقص و جادوگری و شومنی گرفته تا همه اینفلوئنسر‌ها را به‌خط می‌کردند و سکه می‌دادند تا مطالب آنها را بازنشر کنند و این احساس ایجاد شود که تنها یکصدا بیشتر در جامعه وجود ندارد.

- عده‌ای ساده‌لوح و خودحقیرپندار را هم تحریک می‌کردند تا کاملا واداده، غرب را تشویق کنند و کشور را متهم به ناکارآمدی و تباهی کنند.

- جهت تهییج بیشتر و تحریک احساسات، آثار هنری تولید می‌کردند و شعر می‌ساختند و موسیقی درست می‌کردند. اما هیچ‌کس برای دختران و زنان دانشجوی آمریکایی شعر «برای خواهرم، خواهرت، خواهرامون» نمی‌خواند و با عکس‌های آنها فیلم و کلیپ نمی‌سازد.

- تا می‌توانستند به اموال عمومی و دارایی شخصی مردم و کشور لطمه می‌زدند تا ترس و وحشت در شهر حاکم شود و مردم احساس کنند همه‌چیز از دست رفته است و به‌زودی انقلاب می‌شود. بعد هم تصاویر آن را با ضریب بالا توزیع می‌کردند تا بگویند قدرت برتر در میدان آنها هستند. اما همان‌ها امروز هتک حیثیت دانشجویان آمریکایی را نادیده می‌گیرند، بلکه صدای‌شان آگاهی‌ساز و روشنگرانه نباشد.

منبع: روزنامه همشهری

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • رئیس مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما معرفی شد
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • چرا کسی برای دختران دانشجوی آمریکایی شعر برای خواهرم نمی‌خواند!
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما برای انعکاس عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما جهت انعکاس عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما