Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، هایکو ماس وزیر خارجه آلمان در بیانیه ای اشاره کرد که اکنون آلمان به صورت رسمی این وقایع را که از دیدگاه امروزی با عنوان نسل کشی از آن یاد می شود، به رسمیت می شناسد.

مستعمره نشین های آلمانی ده ها هزار نفر از بومیان موسوم به «هررو» و «ناما» را در جریان سال های ۱۹۰۴ تا ۱۹۰۸ کشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مورخان این کشتار را اولین نسل کشی قرن ۲۰ می دانند که به مدت سال ها عامل تیرگی روابط بین آلمان و نامیبیا بوده است. درحالیکه برلین پیشتر خشونت های صورت گرفته توسط مقامات امپراتوری این کشور در اوایل قرن ۲۰ را تایید کرده، اما از پرداخت مستقیم خسارت به نامیبیا سر باز زده بود.    

شبکه خبری دویچه وله گزارش داد که وزیر خارجه آلمان از توافق شکل گرفته پس از ۵ سال مذاکره با نامیبیا بر سر وقایع خشونت آمیز در سرزمین های تحت سلطه آلمان از سال ۱۸۸۴ تا ۱۹۱۵، استقبال کرد. وی گفت: در پرتو مسئولیت پذیری تاریخی و اخلاقی آلمان، از نامیبیا و بازماندگان قربانیان خشونت های صورت گرفته، پوزش می طلبیم.

ماس در همین راستا اضافه کرد که برلین از طریق برنامه مالی ۱.۱ میلیارد یورویی به بازسازی و توسعه نامیبیا (۱.۳۴ میلیارد دلار) کمک می کند.

به گفته منابع آگاه از جزئیات مذاکرات بین آلمان و نامیبیا، مجموع مبلغ پیشنهادی آلمان در طول ۳۰ سال پرداخت می شود و باید در ابتدا منافع بازماندگان بومیان هررو و ناما را پوشش دهد.

نامیبیا در زمان حاکمیت برلین در سال های ۱۸۸۴ تا ۱۹۱۵، «آفریقای جنوب باختری آلمان» نام داشت و پس از آن به مدت ۷۵ سال تحت حاکمیت آفریقای جنوبی قرار گرفت تا در نهایت در سال ۱۹۹۰ استقلال خود را اعلام کرد.  

بومیان هررو که از دام و زمین های کشاورزی خود توسط مستعمره نشین های آلمان محروم شده بودند، همراه با گروه بومی دیگر به نام «ناما» در سال ۱۹۰۴ قیام کردند اما نیروهای امپراتوری آلمان آنها را سرکوب کردند.

در نبرد واتربرگ در اوت ۱۹۰۴ میلادی حدود ۸۰ هزار بومی هررو از جمله زنان و کودکان از محل زندگی خود گریختند و توسط نیروهای آلمانی تا صحرای کالاهاری تعقیب شدند. در این حادثه تنها ۱۵ هزار تن از آنها نجات پیدا کردند.

بین سال های ۱۹۰۴ تا ۱۹۰۸ میلادی دست کم ۶۰ هزار بومی هررو و ۱۰ هزار بومی ناما توسط آلمان ها کشته شدند. نیروهای امپراتوری با اعدام های گسترده، تبعید زنان، مردان و کودکان به مناطق صحرایی موجب مرگ هزاران نفر بر اثر تشنگی شدند. آنها همچنین اردوگاه های کار اجباری را ساختند.

کد خبر 603950 برچسب‌ها آلمان نامیبیا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آلمان نامیبیا سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد

دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت نیکاراگوئه مبنی بر توقف فوری سلاح از سوی آلمان به رژیم صهیونیستی را نپذیرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دیوان بین‌المللی دادگستری امروز سه‌شنبه با شکایت نیکاراگوئه مبنی بر اینکه عرضه سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی مشارکت در «نسل‌کشی» است، رد کرد. 

نیکاراگوئه به عنوانی شاکی، آلمان را متهم کرده است که با ارسال تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی و قطع کمک مالی به آنروا کنوانسیون نسل‌کشی را نقض کرده است.

نیکاراگوئه با هشدار در باره خطر نسل‌کشی در غزه، آلمان را به مباشرت در نقض کنوانسیون نسل کشی 1948 متهم کرده و از دادگاه خواسته بود دستوری صادر کند که برای جلوگیری از نقض آن در غزه تمهیداتی در نظر گرفته شود.

وزارت خارجه آلمان با ادعای اینکه هیچکس بالاتر از قانون نیست، از حکم دادگاه استقبال کرد.

نیکاراگوئه آلمان را به همدستی با اسرائیل در نسل کشی در غزه محکوم کرد

در ماه دسامبر، آفریقای جنوبی هم در دادگاه بین المللی دادگستری لاهه اسرائیل را به نسل کشی متهم کرده بود. این دادگاه سپس به اسرائیل دستور داد تا در عملیات نظامی خود در نوار غزه برای جلوگیری از نسل کشی، حفاظت از مردم فلسطین و امکان کمک های بشردوستانه هر کاری انجام دهد. درخواست فوری دیگر آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در مورد حمله نظامی قریب الوقوع این رژیم به شهر رفح در جنوب نوار غزه رد شد.

بر اساس اساسنامه خود، وظیفه دیوان بین المللی دادگستری حل و فصل مناقشات بین دولت ها تا حد امکان مسالمت آمیز است. قضاوت های این دادگاه معمولا الزام آور است. با این حال، قضات سازمان ملل قدرتی ندارند که یک کشور را مجبور به اجرای حکم کنند. اما آن ها می توانند از شورای امنیت سازمان ملل بخواهند که در این مورد اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با برد دورتموند: سهمیه پنجم چمپیونزلیگ به آلمان رسید
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • فیلم/ رفتار وحشیانه پلیس آلمان با حامیان فلسطین
  • آزادی بیان و دموکراسی به سبک پلیس آلمان (فیلم)
  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • (ویدیو) اعتراف سارقان موتورسوار اتوبان امام علی (ع)
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • اعتراف یک تحلیلگر صهیونیستی به متلاشی شدن حکومت اسرائیل! + فیلم
  • قهرمانی ایران در رقابت های جهانی والیبال دانش آموزی