Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت آلمان در حالی درباره واکسیناسیون قریب الوقوع کودکان به شهروندان وعده داده است که به زعم بسیاری مقامات آلمانی با توجه به کمبود واکسن در کشور این وعده‌ای دلسرد کننده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، دولت فدرال و دولت‌های ایالتی آلمان بر سر واکسیناسیون نوجوانان بالای 12 سال به شرط صدور مجوز توافق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدراعظم آلمان پس از رایزنی با سران دولت‌های ایالتی اعلام کرد از هفتم ژوئن و پس از برداشته شدن اولویت‌بندی‌ها برای واکسیناسیون شهروندان در برابر ویروس کرونا، نوجوانان بالای 12 سال هم می‌توانند واکسینه شوند.

به گفته آنگلا مرکل اگر تا آن زمان مجوز واکسنی برای تزریق به نوجوانان صادر شود، مراکز واکسیناسیون و مطب‌ها می‌توانند برای این گروه سنی وقت واکسینه شدن تعیین کنند.

مرکل روز پنج‌شنبه) بار دیگر تاکید کرد که هدف این است که تا پایان تابستان برای تمام شهروندان آلمان، از جمله نوجوانان 12 تا 16 ساله امکان واکسینه شدن برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید19 فراهم شود.

"هلگا براین"، رئیس دفتر صدر اعظم آلمان هم اعلام کرده که همه کودکان بالای دوازده سال باید تا پایان تابستان پیشنهاد تزریق واکسن را دریافت کنند. وی تحقق چنین هدفی در کشورش را واقع بینانه ارزیابی کرده است.

البته این وعده های مقامات دولتی در آلمان با انتقادهای زیادی همراه بوده است.

"راینر هاسلوف" نخست وزیر ایالت "زاکسن آنهالت" این انتقاد را به دولت وارد کرده است که انتظاراتی را ایجاد می کند که نمی تواند آنرا محقق کند.

دولت در حالی وعده واکسیناسیون کودکان دوازده سال به بالا را می دهد که ایالات هیچ واکسن اضافی را برای این منظور در اختیار ندارند. اخیرا هم شرکت های فایزر و جانسون اند جانسون اعلام کرده اند که با تاخیر واکسن های وعده داده شده به اروپا را تحویل می دهند.

رئیس کمیسیون دائمی واکسیناسیون در آلمان ( استیکو) هم این انتقاد را به دولت وارد کرده که بحث های زیادی را با هم در آمیخته که بهم مرتبط نیستند و طبیعتا در روزهای انتخاباتی روی میز قرار گرفته است. وی گفت: امیدوار بود که در بحث های دولت فدرال و ایالات تفکرات منطقی تری وجود داشته باشد.

چپ ها و سبزهای آلمان هم از انتقاد شدیدی به نتایج نشیت واکسیناسیون در آلمان وارد کردند.

"دیتمار بارتش"، رئیس فراکسیون چپ ها نشیت واکسیناسیون دولت و ایالات فدرال را نشستی دلسرد کننده ارزیابی کرده و گفت: این مسئله که امروز همه گروه های خطر واکسینه نشده اند و پیشنهادی برای این منظور به گروه های میانسال داده نشده است هم نتیجه تلخ اشکالات در زمینه تهیه واکسن است.

رئیس فراکسیون سبزها هم نتیجه این نشست را دلسرد کننده ارزیابی کرده و اعلام کرد که واکسن های اضافی که وزیر بهداشت درباره آن سخن می گوید هنوز وجود ندارد. وزیر بهداشت آلمان بار دیگر انتظارات غلطی را مطرح کرد و آینده نگرانه عمل نکرد.

"هلموت دیدی"، مدیر کل انجمن شهرهای آلمان هم این مسئله را خوب ارزیابی کرده که دولت واکسیناسیون برای کودکان را وعده داده است و در عین حال گفت: اما واکسن به اندازه ای کم است که در حال حاضر امکان واکسیناسیون دوم هم وجود ندارد. .وی از دولت و ایالات آلمان خواست با مردم صادقانه سخن بگویند و بگویند که برای واکسیناسینون همه داوطلبان مدتها زمان نیاز هست. وی درباره از بین رفن اعتماد شهروندان در صورت تبدیل شدن امید آن ها به ناامیدی در این زمینه هشدار داد.

یک مقام بهداشتی در آلمان هم گفته است که اطلاعات مربوط به خطرات و مزایای واکسیناسیون احتمالی کودکان به اندازه ای ناکافی است که هنوز هیچ توصیه ای نمی توان کرد.

وی تاکید کرد که نباید هیچ فشار سیاسی و یا اجتماعی به والدین برای واکسیناسیون فرزندان وجود داشته باشد و به هیچ عنوان نباید شرکت در کلاس های درس برای دانش آموزان منوط به واکسیناسیون شود.

پنس اشپان، وزیر بهداشت دولت فدرال می‌گوید تصمیم‌گیری در مورد واکسیناسیون نوجوانان باید به طور مشترک توسط خود آنها، والدین و پزشک خانوادگی گرفته شود.

مارکوس زودر، رئیس دولت محلی ایالت بایرن ضمن تاکید بر این که واکسیناسیون نوجوانان اجباری نیست ابراز امیدواری کرد دست‌کم 60 درصد این گروه سنی آماده واکسینه شدن باشند.

در همین حال میشائیل مولر، شهردار برلین تصریح کرده که احتمال آغاز واکسینه کردن نوجوانان از هفتم ژوئن نباید به این معنی تلقی شود که برای این هدف کارزار جدگانه‌ای راه‌اندازی و واکسن‌های بیشتری اضافه بر برنامه‌های قبلی وارد می‌شود.

آنگلا مرکل روز پنج‌شنبه گفت تاکنون 41 و نیم درصد شهروندان ساکن آلمان دست‌کم یک دوز واکسن کرونا دریافت کرده‌اند و نزدیک به 16 درصد شهروندان به طور کامل واکسینه شده‌اند.

تا کنون آژانس دارویی اروپا هیچ واکسنی را برای تزریق به نوجوانان زیر 16 سال تائید نکرده است. به گزارش رسانه های غربی این آژانس قرار است روز جمعه در مورد مجوز واکسن شرکت آمریکا و آلمانی فایزر- بیون‌تک تصمیم‌گیری کند.

افزایش چشمگیر خشونت‌ها و تجاوز جنسی علیه کودکان آلمانی در سال کرونایی 2020وعده آلمان به کره جنوبی برای کمک‌های نظامی بیشترکرونا در اروپا|از هشدار آلمان درباره وقوع پاندمی‌های جدید تا سگ‌های کرونایاب

وزیر بهداشت آلمان امیدوار است تکلیف مجوز واکسن فایزر- بیون‌تک برای نوجوانان هر چه زودتر روشن و زمینه واکسینه کردن سه میلیون شهروندان این گروه سنی فراهم شود.

آنگلا مرکل می‌گوید شرکت داروسازی آمریکایی مدرنا نیز گفته "در آینده نزدیک" برای دریافت مجوز واکسن این شرکت برای واکسینه کردن نوجوانان اقدام می‌کند.

روند صدور مجوز در آژانس دارویی اروپا پروسه‌ای زمان‌بر است. بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود تا هفته‌های آینده تنها واکسنی که در آلمان برای واکسینه کردن نوجوانان به کار گرفته شود همان محصول شرکت‌های فایزر و بیون‌تک باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار آلمان ویروس کرونا اخبار آلمان واکسینه کردن ارزیابی کرده وزیر بهداشت مجوز واکسن آلمان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟

در عصر تکنولوژی و فناوری استفاده از تبلت و گوشی میان کودکان و نوجوانان رواج پیدا کرد؛ اما استفاده از فناوری چه اندازه کنترل شده است تا کودکان محتوا‌های مربوط به سنین خود را مشاهده کنند؟

اینترنت و فضای مجازی به همان میزان که مفید و سودمند است، می‌تواند مخرب هم باشد به خصوص برای کودکان و نوجوان که نمی‌توانند محتوای نامناسب و مناسب از یکدیگر تمییز و تشخیص دهند و نیازمند کنترل مستقیم از سوی والدین هستند؛ اما این کنترل نمی‌تواند به صورت مستمر صورت بگیرد از طرفی رهاشدن در این فضا خطراتی به همراه دارد.

حفاظت از کودکان اینترنت در کشور‌ها با وضع قوانین سختگیرانه

با پررنگ شدن استفاده از اینترنت در سراسر جهان کشور‌ها به سمت وضع قوانینی رفتند تا فضای مناسب تری جهت استفاده کودکان و نوجوانان فراهم کنند. 

در سنگاپور قوانینی برای مقابله آزار آنلاین کودکان در نظر گرفته شد، طبق این قوانین پلتفرم‌های آنلاین موظف هستند در صورت گزارش محتوای مخرب اقداماتی انجام دهند و سیستم‌هایی مانند فیلتر‌های مختلف برای محافظت از کودکان به کار گیرند.

فرانسه

فرانسه تولیدکنندگان موبایل و رایانه مانند اپل و ... را وادار می‌کند گزینه‌ای برای محدودکردن دسترسی کودکان به اینترنت را برای والدین فراهم کنند. این قانون به طور کاملاً واضح استفاده و جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران زیر سن قانونی را برای مقاصد تجاری مانند بازاریابی مستقیم ممنوع کرده است.

هند

کشور هند دستورالعملی را برای معلمان و والدین درباره ایمنی بازی‌های آنلاین صادر کرده است. طبق این دستورالعمل خرید دراپ‌های بازی بدون تاییدیه والدین مجاز نیست و باید از روش‌های پرداخت با رمز یکبار مصرف استفاده شود. والدین و معلمان باید به کودک آموزش دهند تا حریم خصوصی خود را در فضای آنلاین محافظت کنند.

استرالیا

استرالیا پیش نویس قانونی را ارائه کرده تا شبکه‌های اجتماعی را وادار کند برای کاربران کمتر از ۱۶ سال رضایت والدین را دریافت کنند. به این ترتیب استرالیا نیز به جمع کشور‌هایی می‌پیوندد که مشغول کنترل سنی شبکه‌های اجتماعی هستند و تلاش دارند قدرت شرکت‌های فناوری بزرگ را کنترل کنند.

چین
چین اقداماتی سختگیرانه علیه شرکت‌های فناوری بزرگ را آغاز کرد که پلتفرم‌های بزرگ باید به طور مرتب میزان حفاظت سایبری از افراد زیر سن قانونی را ارزیابی کنند تا محیطی سالم برای آنها فراهم شود. چین قوانینی برای محدود کردن وقت گذرانی افراد زیر ۱۸ سال در بازی‌های ویدئویی نیز وضع کرد و مدت زمان مجاز برای این گروه سنی را به ۳ ساعت در هفته کاهش داد.

ایران و اینترنت کودکان

سال گذشته در کشور ما با راه‌اندازی سرویس اینترنت کودک و نوجوان (سرویس ۴۵۶) برای خانواده‌ها سه روش به‌منظور حفاظت از کودکان در فضای مجازی فراهم کرد که نخست با شماره‌گیری #۴۵۶*، دوم از طریق سایت و سوم از طریق اپلیکیشن ۴۵۶ این امکان برای خانواده‌ها فراهم‌شده تا دسترسی کودکان و نوجوانان خود به اینترنت را متناسب با سن و شرایط هر کدام تعریف و مدیریت کنند. زیرا حفاظت از کودکان در محیط اینترنت نیازمند تلاش هماهنگ والدین، تولیدکنندگان، ارائه‌کنندگان خدمات و قانونگذاران است. 

فراهم سازی فضای مجازی ویژه کودکان و نوجوانان در چارچوب فرهنگ 

در دولت سیزدهم صیانت به منظور ایجاد شرایط مناسب برای استفاده مفید، سالم کودکان و نوجوانان از فضای مجازی و مراقبت از آنان در برابر آسیب‌های ناشی از آن انجام می‌شود. از جمله اهداف اجرای طرح صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی می‌توان به فراهم سازی فضای مجازی ویژه خردسالان، کودکان و نوجوانان در چارچوب فرهنگ اسلامی-ایرانی برای استفاده مناسب از فضای مجازی و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی آن اشاره کرد.

عیسی زارع پور وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به اینکه حوزه کودک و نوجوان در فضای مجازی حوزه بسیار مهمی است، اما آن‌چنان‌که باید و شاید به آن پرداخته نشده است گفته بود که سابقه بحث حفاظت از کودکان در فضای مجازی قریب به دو دهه است که در دنیا دنبال می‌شود و در اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود هم فعالیت‌های خوبی در کشور انجام شد البته در ادامه کمتر به این حوزه توجه شده است و اقدامات انجام شده یا کافی نبوده یا متناسب با چارچوب‌های فرهنگی کشورمان نبوده است.

تکالیف در نظر گرفته‌شده در سند صیانت از کودکان در فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شده تا با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهاد‌های فرهنگی یک محیط امن در فضای مجازی برای کودکان فراهم کند تا آنها کمتر در معرض محتوا‌های نامناسب قرار گیرند. همچنین فراهم سازی محیط امن متناسب با سن و محتوایی که در اختیار کاربر قرار می‌گیرد، از دیگر تکالیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که با همکاری خیلی خوب خانواده ارتباطات کشور و در رأس آن اپراتور‌های تلفن همراه این امکان فراهم شده است.

سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی یکی از مهمترین سند‌هایی است که در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد رها بودن فضای مجازی تدوین شده است

سند صیانت از کودکان در فضای مجازی
سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی یکی از مهمترین سند‌هایی است که در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد رها بودن فضای مجازی تدوین شده چرا که بر آسیب پذیرترین بخش جامعه که کودکان هستند تاکید داشته و برای کاهش آسیب پذیری در این حوزه موثر است. 

سند حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، از سال ۱۳۹۸ در دستور کار شورای عالی فضای مجازی قرار گرفته بود تا به واسطه آن اینترنت کودکان از اینترنت عمومی جامعه مستقل شود و هم تولید محتوای گسترده‌ای مخصوص کودکان و نوجوانان در فضای اینترنت انجام شود سند صیانت از کودکان در فضای مجازی خردادماه سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید. 

این سند مصوب شورای عالی فضای مجازی خالق الگوی ملی برای نظم بخشی حقوقی و مدیریت فضای مجازی در ارتباط با کودکان و نوجوانان ایرانی است؛ و اصل این سند، ایجاد محیط مجازی صیانت شده برای کودکان و نوجوانان است.

کلام آخر 

محافظت از کودکان و نوجوانان در فضای اینترنت لازم و ضروری است و باید همه نهاد‌های مربوطه از جمله وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی و وزارت فرهنگ پای کار باشند، اما این نقش پررنگ والدین است که می‌تواند نتیجه مطلبوب را ارائه دهد و از آن مهم‌تر آموزش به کودکان و نوجوان از سوی خانواده و معلمان نکته پررنگی است که باید به صورت ویژه به آن پرداخت.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند