Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با بیان اینکه امروز به عنوان یک سیاستمدار در خدمت مردم هستم اظهار داشت: نگاه امام خمینی (ره) حکمیت اسلام از طریق حاکم سازی مردم بود. حاکمیتی که سازوکار‌ها و کارکرد‌های دستگا‌های مختلف رنگ و بوی اسلامی بگیرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در گفت‌وگوی تلویزیونی خود با مردم از شبکه اول سیما اظهار داشت: بنده یک نانوا زاده از شهرستان فریمان امروز به عنوان یک سیاستمدار در خدمت مردم هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نگاه امام خمینی (ره) حکمیت اسلام از طریق حاکم سازی مردم بود. حاکمیت اسلام به معنای این است که سازوکار‌ها و کارکرد‌های دستگا‌های مختلف رنگ و بوی اسلامی بگیرد.

کاندیدای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در ادامه تصریح کرد: در فصل اول زندگی جمهوری اسلامی نظام تثبیت شد و برخی مولفه‌های قدرت برای مردم ایجاد شد، اما اساس ما انقلاب آرمان‌هاست.

قاضی زاده خاطرنشان کرد: بر همین مبنا بیانیه گام دوم ابلاغ شد. فصل دوم زندگی انقلاب برخاسته از تجارب ۴۰ ساله است، اما باید رویکرد نوین داشته باشیم.

وی بر همین اساس اضافه کرد: رهبری از این دوره به عنوان پیچ تاریخی یاد می‌کنند. ما توفیقات زیادی داشتیم، اما امروز نقطه سرخط است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اگر گذشته را درست نشناسیم محکوم به اشتباه هستیم، یادآور شد: اولین موضوعی که هدف انقلاب و قیام پیامبران بود عدالت است. اما در حال حاضر شاهد دو طبقه ضد مردم به معنای طبقه اشراف و مرفه هستیم.

وی افزود: یک جمعی از مردم به استضعاف کشیده شده‌اند. طبقه بالای جامعه وقتی موفق می‌شود که طبقه پایین را شکست دهد.

قاضی‌زاده تصریح کرد: ریشه بی عدالتی ایجاد طبقه برنده قانونی ضد مردمی است. اساس این تفکر نظام سرمایه داری است که فقر تولید می‌کند تا حرکت ایجاد کنند.

وی در همین راستا اظهار داشت: متاسفانه دولت اعتدال در این زمینه کارنامه خوبی ندارد. بدترین وضع شکاف طبقاتی را شاهد هستیم و به مراتب وضع ما بدتر شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی حاکمیت دینی انتخابات 1400 انقلاب اسلامی ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۳۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است

سید احمد موالی زاده گفت: یکی از دغدغه‌های اقتصاد دانان اجرایی کردن این شعار است و موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است.

او ادامه داد: هر چقدر اقتصاد مردمی‌تر باشد موفق‌تر خواهد بود. این یک شعار کلیدی هست و همه باید عمل کنیم.

رئیس شورای اداری اهواز می گوید: خوزستان استان صنعتی و تامین کننده مالی کشور است، اما نرخ بیکاری در این استان بالا است. 

موالی زاده گفت: تفکر و فرهنگ کارآفرینی در خوزستان ضعیف است و اکثرا انتظار دارند در شرکت‌های دولتی استخدام شوند.

وی افزود: بسیاری از جوانان حرفه کار ندارند و باید روی این موضوع در تمام زمینه‌ها کار و عملیاتی کنیم تا مشکل اشتغال در شهرستان رفع شود. 

فرماندار اهواز گفت: کار تدریس و کار معلمان بسیار سخت است. شان معلم به خاطر تربیت دانش آموزان بالا است. امسال برنامه‌های ویژه‌ای برای بزرگداشت مقام معلم برگزار می‌شود.

موالی زاده در ادامه به مساله عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: همه ادارات، نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی موضوع عفاف و حجاب را جدی بگیرند و همکاری کنند. 

وی ضمن تشکر و قدردانی از نیرو‌های فراجا در اجرای طرح نور عفاف و حجاب افزود: سایر دستگاه‌ها از جمله سپاه و ستاد امر به معروف و نهی از منکر در این زمینه در حال تلاش هستند. با این طرح امنیت اجتماعی ایجاد می‌شود. مساله عفاف و حجاب بسیار مهم و کلیدی است و آغاز آن با اجرای طرح نور را به فال نیک می‌گیریم.

نماینده عالی دولت در شهرستان اهواز به برگزاری آئین‌های ویژه بزرگداشت دهه کرامت اشاره کرد و افزود: امسال نگاه متفاوتی به دهه کرامت داریم. علاوه بر برنامه‌های و جشن‌های در چند منطقه شهرستان اهواز، در مناطق کم برخوردار کوی علوی و شهرک رزمندگان جشن‌های باشکوه و ویژه‌ای برگزار می‌کنیم. دستگاه‌های اجرایی هر کدام با استفاده از ظرفیت خود به برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها کمک کنند.

موالی زاده می گوید: امتحانات نهایی اساسی و در اولویت است. سرنوشت دانش آموزان را رقم می‌زند، لذا نباید مشکلات و کمبود امکانات به دانش آموزان آسیب بزند. سیستم‌های سرمایشی، روشنایی و سایر امکانات باید تا قبل از برگزاری امتحانات آماده شوند. همه دستگاه‌ها در این زمینه به آموزش و پرورش کمک کنند.

فرماندار اهواز بر تکریم خانواده معظم شهدای گرانقدر تاکید کرد و گفت: مدلی را سال گذشته در هفته دفاع مقدس در دیدار با خانواده شهدا برای ادارات و دستگاه‌ها اجرایی کردیم که امسال نیز باید با هماهنگی روسای بنیاد شهید و امور ایثارگران مناطق ۱ و ۲ شهرستان اهواز انجام شود. این حداقل کار برای تکریم خانواده معظم شهدا است که نباید از آن غافل شویم.

موالی زاده با اشاره به پیش بینی هواشناسی و هشدار‌ها برای بارندگی در مناطق مختلف در روز چهارشنبه افزود: همه ادارات و دستگاه‌ها آمادگی لازم را داشته باشند. 

وی در ادامه به مشکلات روستا‌ها در سه بخش مرکزی، غیزانیه و اسماعیلیه شهرستان اهواز اشاره کرد و گفت: امسال جلسات شورای اداری بخش‌ها نیز با هدف پیگیری ویژه و توجه جدی‌تر ادارات و دستگاه‌ها به مشکلات در سه بخش تابعه شهرستان اهواز برگزار می‌شود.

رئیس شورای اداری شهرستان اهواز گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی تعامل همکاری بین بخشی داشته باشند و از هر گونه اقدام خودسرانه بر علیه دیگر دستگاه خودداری کنند. موارد و مشکلات بین دستگاهی را به فرمانداری گزارش دهند. 

موالی زاده می گوید: مدیران و روسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی بدون همکاری نماینده عالی دولت، شهرستان اهواز را ترک نکند تا دچار مشکل نشویم. برخی در گذشته رعایت نکردند که دیگر شاهد آن نباشیم و در صورت تکرار برخورد قانونی می‌شود.

موالی زاده ادامه داد: به گفته وزارت کشور یکی از بهترین انتخابات‌هایی که در کشور برگزار شد انتخابات در حوزه انتخابیه اهواز بود که با همکاری و پشتیبانی ادارات، نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی به خوبی، سالم و باشکوه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است