Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان می‌گویند عوامل مختلفی می‌توانند باعث عفونت دندان کاشته شده شوند.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران به نقل از میشن ایمپلنت سنتر نوشت: امروزه کاشت دندان (ایمپلنت) یکی از دلایل اصلی مراجعه به دندانپزشک محسوب می‌شود. عملکرد دندان کاشته شده همانند دندان طبیعی است و متاسفانه مانند آن ممکن است دچار عفونت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر از جمله افرادی هستید که به بهداشت دهان و دندان بی توجهی بوده و یا به ندرت به دندانپزشک مراجعه می‌کنید، احتمال آنکه به عفونت ایمپلنت مبتلا شوید زیاد است. بسته به آنکه شدت عفونت به چه میزان است، دندانپزشک از راهکار‌های مختلف برای درمان آن استفاده می‌کند.

این راهکار‌های درمانی می‌توانند شامل تجویز آنتی بیوتیک، عمل جراحی، لیزر درمانی برای جداسازی بخش عفونی، از بین بردن مکانیکی و یا درمان‌های ضدمیکروبی شوند. توصیه می‌شود پس از مشاهده هر گونه عفونت در ایمپلنت سریعاً به دندانپزشک مراجعه کنید.

طیف گسترده‌ای از موضوعات می‌تواند باعث بروز این عفونت شود. با این حال، اصلی‌ترین دلیل این موضوع استعمال دخانیات است. در واقع استعمال دخانیات باعث انقباض و گرفتگی عروق خون رسان به لثه می‌شود. همین امر کار بدن برای ارسال مواد غذایی و آنتی بادی‌ها (پادتن) برای مبارزه با عوامل عفونی را سخت می‌کند. به همین دلیل بدن نمی‌تواند با عفونت مبارزه کرده و مواد زائد و سمی را از بافت لثه خارج کند.

از دیگر عواملی که می‌تواند باعث عفونت ایمپلنت شود می‌توان به پوکی استخوان، دیابت و مشکلات مرتبط با سیستم ایمنی اشاره کرد. همچنین افرادی که در گذشته سابقه ابتلا به عفونت‌های لثه را داشته اند در خطر بیشتری برای عفونت ایمپلنت قرار دارند.

یکی از سوالاتی که همواره افراد با آن مواجه هستند این است که چگونه بدانیم دندان کاشته شده عفونت کرده است؟ متخصصان در پاسخ می‌گویند شواهد زیادی برای این موضوع وجود دارد. اصلی‌ترین مواردی که می‌تواند نشان دهنده عفونت ایمپلنت باشد شامل موارد ذیل می‌شود:
۱- مزه بد دهان و یا بوی بد تنفس: زمانی که ایمپلنت دچار عفونت می‌شود شروع به انتشار بوی نامطبوع از خود می‌کند که باعث تغییر مزه دهان و نیز بوی بد تنفس می‌شود.

۲- چرک کردن یا خونریزی: برای اینکار باید از یک آیینه بهره بگیرید. اگر مشاهده کردید محل کاشت دندان چرک کرده و یا خونریزی دارد، این امر بدان معناست که باید هر چه سریعتر به دندان پزشک مراجعه کنید.

۳- تب و یا درد: بیشتر باکتری‌هایی که باعث بروز عفونت ایمپلنت می‌شوند، درد را نیز به همراه خواهند داشت. همچنین بدن برای مبارزه با عفونت اقدام به افزایش درجه حرارت می‌کند.

۴- لثه قرمز و متورم: تورم و قرمزی لثه یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های عفونت ایمپلنت است.

۵- سختی در عمل جویدن

۶- شل شدن ایمپلنت

بیشتر بخوانید: ۶ نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت عفونت ایمپلنت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عفونت ایمپلنت عفونت ایمپلنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۴۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید