Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@15:56:48 GMT

معرفی «سایبر پارک‌ها» در یک کتاب

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۵۵۳۸۴

معرفی «سایبر پارک‌ها» در یک کتاب

ایسنا/قزوین مدیر اجرایی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین گفت: کتاب «سایبر پارک‌ها» که توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشرشده؛ به معرفی سایبرپارک‌ها یعنی جاهایی که طبیعت، اجتماع و فناوری‌های سایبری با یکدیگر ادغام‌شده تا تجارب درهم‌آمیخته (هیبریدی) را بیافرینند و کیفیت زندگی شهری را بهبود بخشند، پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی دل‌زنده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به موضوع کتاب «سایبر پارک‌ها، رابطی میان مردم، مکان‌ها و فناوری رویکردها و دیدگاه‌های نوین»، تصریح کرد: در این کتاب فناوری‌های سایبری موردبررسی قرارگرفته است، فناوری‌های سایبری، در حال تغییر دنیای اطراف ما، هم ازلحاظ اجتماعی و هم ازلحاظ درون‌مایه‌ای و درنتیجه چگونگی تجربه مردم از زندگی شهری، درک کردن و قدردانی از منظر شهری و طبیعی در کنار وابستگی مردم به یکدیگر و محیط اطراف خود هستند.

وی افزود: نفوذ فناوری اطلاعات و ارتباطات به درون منظرهای شهری باعث افزایش شناسایی انواع فضای باز و اضافه کردن ایده سایبر پارک به این فضاها است؛ یعنی جاهایی که طبیعت، اجتماع و فناوری‌های سایبری با یکدیگر ادغام‌شده تا تجارب درهم‌آمیخته (هیبریدی) را بیافرینند و کیفیت زندگی شهری را بهبود بخشند.

مدیر اجرایی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین اظهار کرد: سایبر پارک به‌واسطه روش‌های مختلف اجرا و استفاده از فناوری‌های دیجیتالی، درون نوع جدیدی از پاسخ لحظه‌ای و قابل ارتباط، اشتراک‌گذاری و یکپارچه کردن مکان‌های عمومی رشد می‌کنند، در این صورت بعد فیزیکی فضا تبدیل به شکل نامشخص‌تر ولی فعال‌تری از تعامل می‌شود.

وی افزود: برای درک چنین فضاهای هیبریدی، بیشتر از بخش‌های فضایی، جدید و ساده بافت شهر استفاده می‌شود. این فصل چهارچوبی مفهومی را برای درک بهتر از درهم‌آمیختگی میان نواحی فیزیکی و مجازی در فضاهای عمومی باز پیشنهاد داده و نتایج «پروژه کاست سایبر پارک» را نیز نشان می‌دهد.

دل‌زنده یادآور شد: کتاب «سایبر پارک‌ها» نوشته کارلوس اسمانیوتو کاستا، اینا سوکلی ارجاوک، ترز کنا، میشیل د لانگه، کنستانتیوس لوانیدیس، گابریلا ماکسیمیوک، مارتجن دی وال و ترجمه شده توسط دکتر لیلا کوکبی عضو هیئت علمی دانشگاه هنر، دکتر بهنود برمایه عضو هیئت‌علمی دانشگاه هنر در ۳۷۰ صفحه و قطع وزیری به بهای ۸۵ هزار تومان از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری انتشار کتاب سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین فناوری های سایبری سایبر پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۵۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم

ایسنا/لرستان عضو پارک علم و فناوری لرستان از کشف رویشگاه طبیعی سماق در روستای گل زرد بروجرد خبر داد.

علی‌حسین بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای اولین بار رویشگاه طبیعی گیاه دارویی سماق به مساحت حدود ۱ هکتار از اراضی دره بارمالیه روستای گل زرد کشف شد که سال‌ها بدون حمایت انسان‌های منطقه با شرایط سخت محیطی مقاومت کرده تا امروز بیانگر مستعد بودن اراضی دیم این سرزمین جهت کشت این محصول درآمدزا را به ما نشان دهد.  

وی خاطرنشان کرد: راه نجات اقتصاد کشاورزی کشور بهره بردن از دانش کشت محصولات متناسب و همگام با طبیعت، تلفیق دانش بومی با دانش فنی و ایجاد رویکرد جدیدی از تولید است که در هیچ دانشگاهی تدریس نشده و بایستی در دانشگاه طبیعت، چشمان بصیرت به رموز و اسرار سرزمین منطقه پی ببرد تا توان و پتانسیل منطقه شناسایی شود.

عضو پارک علم و فناوری لرستان اضافه کرد: نام انگلیسی آن Rhus Coriaria . L از خانواده Anacardiaceae – پسته بومی خاورمیانه است.

بیرانوند ادامه داد: گیاه سماق درختچه‌ای است کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد، رنگ میوه آن قرمز و قهوه‌ای و طعم آن گس است و پس از رسیدن ترش می‌شود.

وی بیان کرد: این گیاه به‌صورت درختچه یا درخت‌های کوچک و به ارتفاع ۳-۵ متر بوده که ساقه یا تنه متعدد، دارای شاخه‌های فراوان و منشعب به رنگ سبز متمایل به سفید است.

 عضو پارک علم و فناوری لرستان ادامه داد: برگ سماق به شکل شانه‌ای بوده و از ۵-۷ جفت برگچه پوشیده از کرک و بدون دمبرگچه، بیضی با دندانه‌های نامنظم در حاشیه است.  

بیرانوند تصریح کرد: روی برگ سبز مات و زیر برگ روشنتر است و در پائیز برگ‌ها سرخ و یا حنایی می‌شود.

وی اظهار کرد: این محصول در ایران در نقاط استپی سلسله کوه‌های البرز و زاگرس در آذربایجان و خراسان و فارس و دامنه‌های جنوبی رشته کوه‌های البرز، در دره‌های کرج و هراز، بین هزار تا هزار و ۷۰۰ متر، در ارتفاعات شیراز تا ۲۳ هزار متر ارتفاع از سطح دریا و در جنگل‌های ارسباران در ارتفاعات بین ۶۵۰ تا هزار و ۹۰۰ متر از سطح دریا دیده می‌شود. ولی در بروجرد تا ارتفاع ۱۸۰۰متر درخت سماق مشاهده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • نخستین پارک آموزش ترافیک شهرداری قزوین در محله هادی آباد