Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که بهره مندی شهرهای هرمزگان از شبکه جمع آوری فاضلاب به عنوان یکی از شاخص های توسعه، در دولت دوازدهم شتاب بیشتری گرفته، ضرورت اجرای این طرح در روستاها نیز با هدف حفظ محیط زیست، حفاظت از منابع آب‌های زیرزمینی و ارتقاء شاخص‌های بهداشتی روستاییان بیش از پیش احساس می شود. در همین رابطه و با تحقق طرح یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی، نخستین طرح جمع آوری فاضلاب روستایی هرمزگان در روستای "تیاب" شهرستان میناب که آغاز عملیات اجرایی آن به یک دهه قبل برمی گردد، با شتاب هر چه بیشتر ادامه و سرانجام به عنوان یکی از نتایج مهم یکپارچه سازی با دستور ویدئوکنفرانسی وزیر نیرو بهره برداری و افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرحی که قرار است بنا به گفته مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان؛ علاوه بر ارتقاء شاخص‌های بهداشتی، پیامدهای اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی را برای روستاییان به ارمغان آورد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ، امین قصمی در خصوص جزییات این طرح گفت : حجم عملیاتی این طرح شامل ۱۸ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب، یکهزار و ۹۰۰ متر خط انتقال، ایستگاه پمپاژ فاضلاب و تصفیه خانه ای به ظرفیت 880 مترمکعب در روز با فرآیند تصفیه MBR است.

به گفته وی ؛ اعتبار هزینه شده برای این طرح 180 میلیارد ریال بوده است.

قصمی در ادامه در خصوص گلایه اهالی روستای تیاب نسبت به عدم نصب انشعابات فاضلاب، گفت: با توجه به تکمیل پکیج فاضلاب تیاب شامل خط انتقال، شبکه جمع آوری، ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه فاضلاب، اهالی روستا بایستی برای بهره مندی از این طرح  نسبت به خرید انشعاب اقدام نمایند.

وی افزود: در حال حاضر 350 انشعاب فاضلاب نصب شده است که در صورت خرید انشعاب از سوی مشترکین، آبفا نسبت به وصل این انشعابات به شبکه جمع آوری فاضلاب اقدام می کند.

مدیرعامل آبفا استان در ادامه اظهار داشت: با توجه به اینکه طرح فاضلاب تیاب از یک دهه قبل آغاز شده است، در حال حاضر در برخی مناطق بازسازی خطوط انتقال قدیمی فاضلاب کماکان در دست اجراست که این مسئله مانع افتتاح و بهره برداری رسمی نبوده ، به طوری در حال حاضر فاضلاب برخی مناطق از طریق ایستگاه پمپاژ به تصفیه خانه فاضلاب منتقل شده است.

قصمی با تاکید بر اینکه آبفا به طور صد درصد آمادگی ارائه خدمات نصب و وصل انشعابات فاضلاب را دارد، از مردم روستای تیاب خواست تا با خرید انشعاب فاضلاب (که امکان پرداخت هزینه انشعاب به صورت اقساط نیز وجود دارد)، این مجموعه را در افزایش بهره مندی بیشتر روستا از شبکه جمع آوری فاضلاب همراهی کنند.

وی در ادامه با اشاره به انتشار خبرهایی مبنی بر توقف اجرای طرح فاضلاب تیاب در شبکه های اجتماعی، تصریح کرد: هم اکنون ادامه اجرای این طرح و واگذاری انشعابات فاضلاب از سوی این مجموعه به برخی دلایل از جمله عدم دریافت مجوز از  سوی دهیاری امکان پذیر نبوده که این مسئله به معنای توقف اجرای طرح نبوده و به محض دریافت مجوز از سوی دهیاری،  آبفا آماده ارائه خدمات است.

قصمی در پایان، تاکید کرد: اجرای یک طرح فاضلاب نیازمند ایجاد شبکه جمع آوری اصلی و فرعی فاضلاب، خطوط انتقال، احداث ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه فاضلاب است که با افتتاح طرح فاضلاب تیاب، تمامی این تاسیسات احداث و وارد مدار بهره برداری شده است. به طوری که هم اکنون فاضلاب مناطقی که به شبکه جمع آوری متصل شده است، از طریق ایستگاه پمپاژ و خطوط انتقال وارد تصفیه خانه فاضلاب می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روستا فاضلاب تیاب شبکه جمع آوری فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب ایستگاه پمپاژ خرید انشعاب طرح فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۵۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد

ایسنا/همدان دهیار روستای کاج گفت: میدان دام ما بین روستای کاج، سوزن، شاهنجرین و شنجور شهرستان درگزین محل مناسبی برای تجمع سگ‌های ولگرد شده و این امر یکی از معضلات مهم روستای گردشگری کاج و سایر روستاهای پیرامون این منطقه شده است.

محسن حجاری‌مکان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: متأسفانه دلالان مختلفی که برای خرید و فروش دام به میدان دام این منطقه می‌آیند، معمولاً سگ‌های ولگرد مناطق دیگر را برای رهاسازی به میدان دام آورده و قبل از دوربین مداربسته به دور از چشم دیگران در پیرامون این میدان رها می‌کنند که شناسایی این افراد امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: رهاسازی این سگ‌های ولگرد و بدون صاحب در اطراف این میدان موجب ازدیار زاد و ولد در بین این سگ‌ها و افزایش جمعیتشان در منطقه شده و نارضایتی‌های زیادی در بین اهالی روستاهای اطراف ایجاد کرده است.

حجاری‌مکان با بیان اینکه اکثر روستاها و شهرها با مسأله سگ‌های ولگرد دست به گریبان هستند و این معضل تنها ویژه این روستای گردشگری  و روستاهای اطراف نیست، افزود: قانون در رابطه با مسأله شکار و یا جمع‌آوری سگ‌های ولگرد دو پهلو بوده و این امر موجب شده تا دهیاران نتوانند تصمیم درستی برای جمع‌آوری و یا شکارشان بگیرند.

وی تصریح کرد: اگر سگ‌های ولگرد را اتلاف کنیم و بزنیم، یک طور متهم هستیم و اگر نزنیم طور دیگر متهم می‌شویم، اجازه شکار و اتلاف نداریم، می‌گویند سگ‌های ولگرد را جمع‌آوری کنید، اگر این‌کار را انجام دهیم، کجا نگهداری کنیم؟ هزینه نگهداری آن را چه کسی تقبل خواهد کرد؟ تکلیف ما با این موضوع مشخص نیست و در این رابطه راهکاری ارائه نمی‌دهند.

دهیار روستای کاج ادامه داد: باید از طریق شورای تأمین تصمیمی جدی برای این موضوع اتخاذ شود چرا که اگر این سگ‌های ولگرد به شخص و یا رهگذری حمله کرده و آسیب برسانند به طور قطع با ما برخورد خواهد شد و اگر هم نسبت به شکار آنها اقدام کنیم، باز هم با ما برخورد می‌شود ضمن اینکه امکان جمع‌آوری این سگ‌ها نیز برای ما وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روستای کاج از روستاهای هدف گردشگری توابع بخش شاهنجرین شهرستان درگزین بوده که اهالی در کنار کشاورزی و دامداری در تولید محصولات و صنایع‌دستی چون صنعت قاب‌سازی، آینه و میز کنسول و خراطی به صورت کارگاهی فعالیت دارند و این هنر زیبای آنها به بسیاری از دیگر کشورها نیز صادر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • (تصاویر) روستای پزم تیاب سیستان و بلوچستان بعد از سیل
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد