Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش شرط تایید ابلاغ‌های معلمان در سال تحصیلی آینده را توضیح داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمود حبیبی در مورد سامانه یکپارچه‌سازی اطلاعات با اشاره ضرورت آمادگی سامانه‌ها برای پروژه مهر از جمله در ثبت نمرات، ثبت نام‌ها، هدایت تحصیلی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ضروری است، اظهار کرد: مراحل یکپارچه‌سازی سامانه‌های آموزش و پرورش به دلیل تعدد سامانه‌های مختلف که به صورت جزیره‌ای کار می‌کردند و ایجاد ارتباطات بین این سامانه‌ها مشکل و پیچیده شده بود.

وی معایب سامانه‌های جزیره‌ای را نداشتن دیتا صحیح و عدم انعاف پذیری، پیچیده‌گی ارتباط‌ها بین سامانه‌ها دانست و در مورد مزایای یکپارچه سازی سامانه‌ها گفت: داشتن اطلاعات در لحظه، انعطاف پذیری، ارائه گزارش‌های مدیریتی و .. از مزایای یکپارچه سازی سامانه‌ها است.

وی با بیان اینکه یکپارچه سازی سامانه‌های آموزش و پرورش به سه زیر سیستم دانش آموزی، منابع انسانی و منابع مالی تقسیم می‌شود، اظهار کرد: سامانه جامع مدیریت، اطلاعات به روز و بر خط، گزارش گیری و وضعیت کلی وزارت آموزش و پرورش را به ما خواهد داد.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخی مشکلات و ایرادهایی که کاربران حین کار با سامانه  یکپارچه سازی دارند، گفت: این ایرادها از نوع دیتا است و  به دلیل ضعف سامانه یکپارچه سازی نیست، بلکه مشکل از پیاده سازی اطلاعات قبلی است و این موضوع به دلیل توسعه تدریجی سیستم است که زیرسامانه‌های جدید ایجاد شده نیاز به ارتباط با سامانه‌های قدیمی دارند و هنگام ارتباط، خطاهایی داده می‌شود و این ایرادها به مرور رفع خواهد شد و به تدریج فرایند دیتاگیری سامانه‌های جدید با زیرساخت‌های قبلی به طور کامل برقرار می‌شود.

حبیبی با اشاره به اهمیت صدور ابلاغ‌های معلمان و ضرورت دقت در صدور آنها، اظهار کرد: ابلاغ‌های معلمان در سال تحصیلی آینده به شرطی تأیید خواهد شد که برنامه هفتگی برای معلمان ارائه شود و بر همین اساس دسترسی به سامانه سیدا برقرار خواهد شد. در این حالت باید مدیر مدرسه پس از آماده سازی ابلاغ توسط کارشناسان امور اداری در سامانه یکپارچه، برنامه هفتگی معلم را ثبت و تأیید کند بنابراین حتماً باید مدیر همه ابلاغ‌ها را به صورت الکترونیکی تایید کند.

وی در مورد ثبت‌نام الکترونیکی مدارس گفت: ثبت نام الکترونیکی مدرسه، نیازمند ساماندهی مدرسه در پایه، مقطع و رشته تحصیلی است و ظرفیت ها به مدرسه داده خواهد شد و منطقه نیز باید آن را تایید کند. بنابراین به مناطق تاکید شود تا توجه ویژه‌ای به تعیین سازمان مدرسه توسط مدیر مدرسه و تأیید آن از سوی مناطق داشته باشند.

ثبت‌نام الکترونیکی دانش‌آموزان چگونه انجام می‌شود؟/ ممنوعیت دریافت پول توسط مدارس دولتیثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های ورودی از 6 تیر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معلمان وزارت آموزش و پرورش معلمان یکپارچه سازی سامانه ها آموزش و پرورش ابلاغ ها خواهد شد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۶۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیمونه اینزاگی: مهدی طارمی بازیکن بزرگی است و از داشتن او خوشحالیم
  • تمدید مهلت داوطلبان برای تأیید سوابق تحصیلی
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • امروز؛ پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی/نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌ها
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است