Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی صالحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش جمعیت، مهاجرپذیر بودن شهرها، تبدیل بی ضابطه روستاها به شهرها و فقدان یک قانون جامع در خصوص ساخت و ساز در کشور و استان موجب تولید و رهاسازی غیرمجاز نخاله های ساختمانی می شود.

وی افزود: از سوی دیگر وقتی ساختمان های یک طبقه که باید ۱۰ سال عمر داشته باشند طی پنج سال تخریب می شوند باید شاهد تولید کوهی از نخاله های ساختمانی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی ادامه داد: اگر جایی برای تخلیه نخاله های ساختمانی تعریف نشده باشد شبانه در کنار و حاشیه جاده ها و مزارع کشاورزی تخلیه و رهاسازی می شوند.

این مسوول با بیان اینکه متاسفانه در بحث مدیریت نخاله های ساختمانی، راهکار ارایه نکرده ایم، گفت: از استان های تهران، اصفهان و کرمانشاه که در این زمینه کار کرده اند موفق ترین آنها تهران بوده که فناوری بازیافت نخاله های ساختمانی را وارد کرده است.

وی با بیان اینکه مابقی استانها مثل قزوین در بحث مدیریت نخاله های ساختمانی عمل کرده اند، گفت: ما از سال ۸۷ در قزوین و اطراف آن از جمله محمدیه، الوند و اقبالیه که بیشترین تولید نخاله‌ را دارند به شهرداری های مربوط مجوز تخلیه نخاله های ساختمانی را در گودال های شن و ماسه با رعایت مقررات زیست محیطی و مسایل مربوط به آب های زیر زمینی با اخذ مجوز دستگاه های ذیربط داده ایم.

صالحی افزود: در جلسات کارگروه پسماند استان نیز یک سرمایه گذار، طرح خود را ارایه کرده است تا برای بازیافت حدود ۲ هزار تن نخاله ساختمانی با وارد کردن فناوری آن اقدام کند که تنها راهکار مدیریت نخاله ها همین امر است.

وی گفت: متاسفانه با توسعه شهرها روز به روز به معضل نخاله های ساختمانی افزایش می یابد و باید یک راهکار دایمی و مناسب در این زمینه اندیشیده شود.

برچسب‌ها مدیریت پسماند استان قزوین مدیریت شهری استانداری قزوین تخریب محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت پسماند استان قزوین مدیریت شهری مدیریت پسماند استان قزوین مدیریت شهری استانداری قزوین تخریب محیط زیست اخبار کنکور نخاله های ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۶۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است

عضو هیئت رئیسه و دبیر دوم شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: امروز پیش‌روی‌های محدوده‌ای شهر ارومیه یک پیش‌روی تحمیلی است نه پیش‌روی کارشناسانه و این امر مدیریت شهری را با چالش مواجه خواهد کرد.

گلشن نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد:مناطق حاشیه‌نشین هم‌اکنون بزرگترین مشکل شهر ارومیه است که متاسفانه قابل کنترل نیست.

وی افزود: امروز در بسیاری از مناطق حاشیه‌نشین شهر ارومیه شاهد تولید مسکن حتی با متراژهای بسیار پایین هستیم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با اشاره به تفکیک زمین‌ها حتی در روستاهای الحاقی به محدوده شهر گفت: امروز شاهد تفکیک زمین‌های الحاقی به محدوده شهر ارومیه با متراژهای بسیار پایین هستیم که در صورت مدیریت نکردن با مشکل مواجه خواهیم شد.

نوروزی تصریح کرد: وقتی نقطه‌ای از شهر به داخل محدوده الحاق می شود، نیاز به ارائه خدمات دارد و اگر پیش‌بینی مدیریتی و برنامه‌ریزی شهرسازی نشود، دچار مشکل خواهد شد.

وی ادامه داد: امروز پیشروی‌های محدوده‌ای شهر ارومیه یک پیشروی تحمیلی است، نه پیشروی کارشناسانه و این امر مدیریت شهری را با چالش مواجه خواهد کرد.

نوروزی عنوان کرد: مردم از مدیریت شهری خدمات می‌خواهند و متاسفانه با توجه به بروز بعضی از مسائل غیر کارشناسانه مدیریت شهری دچار مشکل شده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه اظهار کرد: ارومیه با توجه به گسترش بی‌رویه باید به سمت‌وسوی طبقات‌سازی و شهرک‌سازی برود و مردم را باید با فرهنگ آپارتمان‌نشینی آشنا کنیم.

نوروزی گفت: باید تلاش شود با امکانات کم، بیشترین رضایتمندی شهروندان جلب شود و این موضوع زمانی اتفاق می‌افتد که امکانات کافی و رفاهی را در اختیار شهروندان قرار دهیم.

وی در ادامه سخنانش یادآور شد: در حاشیه شهر ارومیه شرمنده مردم هستیم و باید در مدیریت نقاط حاشیه‌نشینی به سمت و سوی شهرسازی مدرن برویم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: خوب زندگی کردن حق مردم است و از این رو دستگاه‌های دخیل در صنعت شهرسازی باید با دست به دست هم دادن و در کنار مدیریت شهری بودن این مشکل را رفع کنند.

کد خبر 749416

دیگر خبرها

  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • انتخاب شورای شهر محمدیه به‌عنوان شورای برتر استان قزوین
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است