Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمزه جانبازی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به کاهش بارندگی های سال زراعی جاری و امکان کاهش تولید ماهی در کهگیلویه وبویراحمد ضرورت دارد تا بهره برداران برای پیشگیری از خسارت های احتمالی محصولات خود را زیرپوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دهند.

وی تاکید کرد: پارسال هشت درصد از مزارع پرورش ماهی استان زیرپوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کاهش دبی آب منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد از بهره برداران خواست نسبت به رهاسازی تعداد کمتری از بچه ماهی ها در مزارع اقدام کنند تا دچار خسارت نشوند.

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد همچنین با یادآوری اینکه ۱۵ واحد پرورش ماهی بر اثر زلزله ۵.۶ ریشتری پارسال در شهرستان دنا دچار خسارت شد تصریح کرد: بهره برداران خسارت دیده در انتظار دریافت تسهیلات مصوب شده هستند.

حمزه جانبازی اظهار داشت: ۳۷۰ میلیارد ریال اعتبار به  صورت تسهیلات بانکی یا بلاعوض برای کمک بهره بردارانی که از زلزله شهرستان دنا خسارت دیده بودند تصویب شده بود که هنوز هیچ میزانی از این اعتبار پرداخت نشده است.

وی بیان کرد: خسارت های واحدهای تولیدی پرورش ماهی در شهرستان دنا در بخش های سازه ای و محصولات تولیدی برآورد شده است.

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تیمی از کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی به شهرستان دنا اعزام و میزان خسارت های وارد شده به واحدهای تولیدی را  برآورد کردند.

وی اظهار داشت: ۲۵۰ واحد تولیدی پرورش ماهی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

جانبازی تصریح کرد: سالیانه ۱۸هزار تن ماهی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.

کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطب‌های تولید ماهی قزل آلا در کشور است به‌طوری که حدود ۱.۶ درصد تولید ماهیان سردآبی جهان و ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور را تأمین می‌کند.

این استان با دارا بودن حدود ۱۰ درصد منابع آبی و ۱۱ و نیم میلیارد مترمکعب روان آب، ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور را در خود جای داده است.

براساس آمار اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد میزان بارندگی های فروردین و اردیبهشت ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۹۸درصد کاهش یافته است.

میزان بارندگی فروردین و اردیبهشت سال زراعی گذشته در یاسوج ۱۵۱میلی متر باران ،سی سخت ۱۴۳ میلی متر،دهدشت ۷۸ میلی متر،دوگنبدان ۶۳ میلی متر،امامزاده جعفر ۶۳ میلی متر و لیکک ۵۶ میلی متر گزارش شده بود.

در زراعی جاری (مهر سال۱۳۹۹ تاکنون) ۵۱۳.۲میلی متر باران در استان باریده در حالی که میزان بارش مدت مشابه پارسال ۵۷۴.۲میلی متر بوده است.

استان ۷۲۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران دارد.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا گچساران سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا گچساران کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا گچساران سازمان شیلات ایران اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد بهره برداران شهرستان دنا تولید ماهی پرورش ماهی میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۷۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ علیرضا نیکروز گفت: شب گذشته طوفان میهمان نقاط مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد بوده، ولی تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی از شهرستان‌های مختلف گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید؛ آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران

وی با اشاره به اینکه طوفان خسارت زیادی به زیرساخت‌ بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و راهسازی وارد کرده است، عنوان کرد: گزارش‌های اولیه حاکی از خسارات فراوان به کشاورزی و باغداری است.

نیکروز از اعزام کارشناسان به شهرستان‌های مختلف برای ارزیابی خسارات وارده در بخش‌های مختلف خبر داد و افزود: به محض نهایی شدن خسارات وارده، موضوع اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که این شرایط تا روزهای آینده ادامه دارد و ضروری است عشایر و ورزشکاران از هم اکنون به فکر باشند و از رفتن به ارتفاعات و حضور در کنار مسیل‌ها خودداری کنند.

میزان بارش‌ها در مناطق مختلف

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بارش های اخیر (از چهارشنبه تا شنبه صبح)استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: دوگنبدان ۷۹.۱، دلی خمسیر ۷۸، باشت ۷۸، فیلگاه ۷۶، ماهورباشت ۷۵، امامزاده جعفر ۷۲، سوق ۷۰، امامزاده پهلوان ۶۹، برم سبز ۶۹ و دیشموک ۶۸ میلیمتر بوده است.

علی کریمی اظهار داشت: همچنین میزان بارش‌ها در علی کرمی دمچنار ۶۷، بوستان ۶۵.۵، دهدشت ۶۵.۴، دیل ۶۴، گنجگون ۶۳.۸، سی سخت ۶۳.۷، دشتروم ۶۳.۵، ستنگان ۶۲.۵، سرفاریاب ۶۱، سرآب ننیز ۵۸، یاسوج فرودگاه ۵۷.۸، چرام ۵۶، منصورخانی کاکان ۵۶، گنجه‌ای ۵۵.۸ و درغک ۵۵ میلیمتر بوده است.

وی ادامه داد: همچنین میزان بارش در مناطق وزگ ۵۴، کریک ۵۴، تنگ پیرزال ۵۳، تل گاه ۵۳، ممبی ۵۳، تنگ سرخ ۵۱، چیتاب ۵۰، لیکک ۴۸.۸، مارگون ۴۸، جاورده ۴۷، سرآسیاب یوسفی ۴۴، قلعه دختر ۴۴، لنده ۴۳، قلعه رئیسی ۴۰، پاتاوه ۳۸.۵، تنگ رواق ۳۶، موشمی زیلایی ۳۴ و سیرون شبلیز ۲۴ بود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229400 برچسب‌ها سیل

دیگر خبرها

  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • ورود سامانه جدید بارشی به کهگیلویه و بویراحمد/ هواشناسی هشدار زرد صادر کرد
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • وارد آمدن خسارت به زیر ساخت ها در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • (ویدیو) طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد؛ خسارت به کشاورزی
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد
  • طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد/ خسارت به کشاورزی + فیلم