Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: به همه صهیونیست‌ها توصیه می‌کنم قبل از اینکه خانه‌هایی که در اروپا و آمریکا داشته‌اید گران‌تر بشود، به همانجا برگردید و خانه‌هایتان را بسازید.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشگر شهید حجازی که صبح امروز در سازمان بسیج برگزار شد، طی سخنانی، گفت: سردار حجازی از جمله کسانی بود که در همراهی حاج قاسم برای پر کردن دست مقاومت، توان بالایی گذاشت و نماد آن خدمت‌هایی که شهید سلیمانی و حاج‌ قاسم کردند، در چنین وقتی-مقاومت جانانه‌ فلسطینی‌ها در مقابله با رژیم صهیونیستی- دیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

وی افزود: چهلم شهادت این شهید عالیقدر نگذشته است که صحنه‌ای به‌وجود آمد و جهان اسلام و همه حق‌طلبان جهان، احساس سربلندی کردند از مقاومتی که در سرزمین فلسطین انجام شد. اینها تنها بخشی از خدماتی است که شهیدان عالیقدر ما شهید سلیمانی و شهید حجازی به جبهه مقاومت کرده‌اند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شهید سلیمانی، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «شهید سلیمانی دست بچه‌های مقاومت را پُر کرد» و دیدیم که غزه با وجود آنکه ۱۵ سال است در تحریم قرار دارد، چگونه مردانه از همه سرزمین فلسطین دفاع می‌کند.

سردار قاآنی افزود: در سه روز اول نبرد فلسطینیان با رژیم صهیونیستی به اندازه تمام جنگ ۲۲ روزه موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کردیم که این اقتدار جبهه مقاومت است و معنی فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند «دست این بچه‌ها را حاج قاسم پُر کرد» و این دست پر در این جنگ ۱۲ روزه خودش را نشان داد.

وی افزود: مقاومت فلسطین به گونه‌ای عمل کرد که از روز اول رژیم صهیونیستی ملتمسانه از کشورهای واسطه می‌خواست که تماس بگیرند و فشار بیاورند تا بچه‌های فلسطینی جنگ را متوقف کنند و این بچه‌های مقتدر شروطشان را بیان کردند و در صورت پذیرش شروط، حاضر به آتش‌بس بودند و تا زمانی که این شروط خود را به طرف صهیونیستی تحمیل نکردند، دست از جنگ برنداشتند.

فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: شاید برای شما جالب باشد زیرا این مطالب را در رسانه‌ها نمی‌گویند. سنگین‌ترین گلوله‌های مقاومت فلسطین، آخرین گلوله‌های بود که به سرزمین‌های اشغالی زده شد که این نشان‌ از قدرت، قوت و تعریف درست مقاومت است.

سردار قاآنی افزود: امروز در سراسر عالم به برکت شهدایی همچون حاج قاسم سلیمانی و شهید حجازی، همه باور دارند که مقاومت در هر صحنه‌ای جواب می‌دهد. من به عنوان کسی که در کنار بچه‌های مقاومت حضور داشته و روحیه آنها را دیده و می‌شناسم، باید عرض کنم گذشت زمانی که رژیم صهیونیستی می‌خواست با سلاح، تیر و تفنگ، بچه‌های فلسطینی را از پا دربیاورد. امروز این بچه‌ها همه امکانات گسترده‌ای که در جنگ ۱۲ روزه استفاده کردند را در سرزمین‌های اشغال شده، تولید کردند.

وی افزود: بیش از سه هزار موشکی که از سمت مقاومت به سرزمین‌های اشغالی شلیک شد، تولید شده در همین جغرافیا است. از امروز به بعد پیام مقاومت به فرزندان فلسطینی این است که برنامه‌ریزی‌هایتان باید برای اداره کل فلسطین باشد و بدون شک و تردید رژیم صهیونیستی باید به زمانی فکر کند که این سرزمین دیگر در کنترل و اختیار آنها نیست. به همه صهیونیست‌ها توصیه می‌کنم قبل از آنکه خانه‌هایی که در اروپا و آمریکا و جاهای دیگر فروختید و به سرزمین فلسطین آمدید، گرانتر از امروز شود، برگردید و خانه‌های خودتان را مجدداً خریداری کنید.

فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: رژیم صهیونیستی باید فکری کند برای آن روزی که ذلیلانه این خاک را ترک می‌کند و برادران ما در فلسطین از امروز باید برای آن روز برنامه‌ریزی کرده و با تدبیر اقدام می‌کنند. فلسطینی‌ها در این جنگ ۱۲ روزه بسیاری از تأسیسات زیربنایی که می‌توانستند هدف قرار دهند را نداشتند زیرا زمان زیادی طول نخواهد کشید که خودشان از این تأسیسات استفاده خواهند کرد.

سردار قاآنی گفت: در جنگ ۱۲ روزه اثبات شد که فلسطینی‌های قهرمان باید در فکر اداره کل سرزمین خود باشند و رژیم صهیونیستی نیز باید از الان به فکر ترک این سرزمین باشد. این وعده الهی و قول رهبر معظم انقلاب و تحقق‌پذیر است و شهید حجازی کسی بود که در تحقق این وعده الهی عمرش را گذاشت.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: قاآنی اسماعیل قاآنی سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه رژیم صهیونیستی شهید سلیمانی جنگ ۱۲ روزه شهید حجازی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا حمله صهیونیست‌ها به رفح محکوم به شکست است؟

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن محمد صالح» مدیر مرکز مطالعات و پژوهش‌های الزیتونه در گزارشی به بررسی روند جنگ غزه طی ماه‌های اخیر پرداخته و نوشت که بیش از سه ماه است که اسرائیل تهدید به حمله زمینی به رفح می‌کند، ولی همچنان در انجام این طرح مردد است. این تردید به علت عدم تمایل تل‌آویو به حمله نیست، بلکه نگرانی واقعی این رژیم از شکستی است که در نتیجه این حمله دامن آن را می‌گیرد. در همین رابطه آمریکا و دیگر متحدان تل‌آویو نیز نسبت به عواقب تلخ و دردناک این حمله به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند.

پایان دادن به جنگ غزه قبل از تلاش برای اشغال رفح و قبل از تحقق کمترین حد از اهداف جنگ برای نتانیاهو و بخش گسترده‌ای از جامعه صهیونیستی یک فاجعه بزرگ به شمار می‌رود. این بدان معنا است که حماس در این جنگ پیروز شده و پروژه صهیونیستی پناهگاه امن خود در فلسطین اشغالی و قدرت بازدارندگی خود را به همراه هژمونی خود در منطقه از دست داده است. این موضوع باعث حمایت بیشتر افکار عمومی عربی و اسلامی و فلسطینی از محور مقاومت و آرمان فلسطین می‌شود.

۸ عامل شکست طرح صهیونیستی حمله به رفح

با وجود حیاتی بودن حمله رژیم صهیونیستی به رفح برای بسیاری از سران این رژیم، اما اشغالگران اسرائیلی می‌دانند که احتمال شکست در این عملیات بسیار بالا است. این موضوع از چند جنبه قابل بررسی است:

نکته اول اینکه حملات زمینی و تخریب وحشیانه مناطق مختلف غزه از شمال گرفته تا مرکز این منطقه بی فایده بودن خود را نشان داده و مقاومت فلسطین بعد از بیش از ۲۰۰ روز از جنگ، تنها بخش بسیار محدودی از توانمندی‌های خود را از دست داده و همچنان قدرتمند و تاثیرگذار است و جنگ را مدیریت کرده و تلفات روزانه زیادی به نیروهای اشغالگر وارد می‌کند. صهیونیست‌ها می‌دانند که بلافاصله بعد از عقب نشینی اسرائیل، نیروهای حماس خلأ موجود را پر می‌کنند و به مدیریت روند زندگی مردم در این منطقه خواهند پرداخت.

دومین عامل این است که شبکه پیچیده تونل‌های غزه همچنان تاثیرگذاری خود را در مناطق مختلف به ویژه رفح حفظ کرده و نیروهای اشغالگر در حمله زمینی به رفح با مقاومت شدیدی با پتانسیل حرکتی بالا مواجه می‌شوند که به هیچ وجه امکان محاصره کردن و ریشه کن کردن آن وجود ندارد. نیروهای مقاومت با استفاده از تونل‌ها می‌توانند به مناطق مرکزی و شمالی غزه بروند و اسرای صهیونیستی را به مناطق دیگر منتقل کنند، همانطور که پیش از این نیز همین کار را انجام داده‌اند. به این ترتیب تلاش برای از بین بردن حماس، نوعی وقت تلف کردن و به تعویق انداختن اعلام شکست است.

سومین نکته اینکه ارتش اسرائیل در شرایط فرسایشی قرار گرفته و با گذشت ۲۰۰ روز از جنگ غزه با تلفات مادی و انسانی بی‌سابقه‌ای مواجه شده است. این موضوع باعث شده کابینه نتانیاهو مجبور به بازنگری در روند جذب سرباز در سرزمین‌های اشغالی شود. روحیه سرخوردگی و شکست و افولِ انگیزه برای جنگ، مهم‌ترین حالت عمومی رایج در ارتش است و سران صهیونیست می‌دانند که عملیات اشغال رفح نیز بهتر از عملیات‌های گذشته نخواهد بود و دستاوردهای اسرائیل از آن، کشتار بیشتر زنان و کودکان فلسطینی و تخریب مدارس و بیمارستان‌های بیشتر است که جز ننگ و عار فایده‌ای برای آنها ندارد.

چهارمین عامل اینکه ارتش رژیم صهیونیستی با معضلی در رفح مواجه است که حضور فشرده بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار فلسطینی در این منطقه برای آنها رقم زده است. به این ترتیب امکان عملیات نظامی در چنین حالتی بسیار پیچیده و مشکل است و ممکن است تعداد زیادی از غیرنظامیان در نتیجه این عملیات به شهادت برسند و خشم بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی گسترده‌تر شده و به انزوای بیشتر آن منجر شود.

نکته پنجم اینکه متحدان رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا اعتراض گسترده‌ای نسبت به انجام حمله زمینی به رفح دارند. آنها می‌دانند که خطرات و خسارت‌های این عملیات بیش از منافع آن است و چنین عملیاتی فاقد دستاورد واقعی است و فرصت پیروزی در آن بسیار کم است. البته آمریکا اعلام کرده که با چند شرط از حمله زمینی به رفح حمایت می‌کند، اما نتانیاهو و کابینه وی معتقدند که شروط آمریکا امکان موفقیت آنها در این حمله را تضعیف می‌کند و خواستار ادامه حمایت نامحدود آمریکا از این حمله هستند.

عامل ششمِ شکست رژیم صهیونیستی در عملیات زمینی رفح این است که مصر به شدت با انجام این حمله مخالف است و باز کردن گذرگاه‌های خود برای خروج اهالی غزه به سمت منطقه سینا را رد کرده است. رژیم تل‌آویو همچنان تلاش دارد تایید یا بی‌طرفی قاهره نسبت به این عملیات را به دست بیاورد که بر اساس اطلاعات موجود تاکنون موفق به این امر نشده است.

هفتمین عامل شکست رژیم صهیونیستی در حمله زمینی به رفح این است که این رژیم دیگر مانند گذشته و ماه‌های اول جنگ نمی‌تواند به وحشی‌گری خود در غزه ادامه دهد، چرا که تمرکز بیشتری از سوی جامعه جهانی به تحولات غزه صورت گرفته و این رژیم به ویژه در پی محاکمه در دادگاه لاهه خود را در انزوا می بیند و به این نتیجه رسیده که جنایت‌های وحشیانه‌اش نتیجه معکوس داشته و باعث گسترش حمایت افکار عمومی از مقاومت شده است.

نکته پایانی و هشتم اینکه رژیم صهیونیستی گرچه برای اجرای حمله خود نیازمند زمان است، اما زمان به نفع تل‌آویو در حرکت نیست. اوضاع داخلی سرزمین‌های اشغالی در نتیجه طولانی شدن جنگ و گسترش خسارت‌های اقتصادی و تعطیل شدن گردشگری، بغرنج است.

به صورت خلاصه می‌توان گفت گرچه تصمیم سازان رژیم صهیونیستی حمله زمینی به رفح را یک استراتژی اجباری برای خود می‌دانند، اما این حمله محکوم به شکست است و عواقب بدی برای تل‌آویو خواهد داشت.

کد خبر 6097259

دیگر خبرها

  • چرا حمله صهیونیست‌ها به رفح محکوم به شکست است؟
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • مواضع رژیم صهیونیستی زیر آتش سنگین رزمندگان حزب‌الله
  • مواضع رژیم صهیونیستی زیر آتش سنگین حزب‌الله
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد
  • حملات بامدادی به جنوب لبنان/ اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد
  • نظامیان صهیونیست، پیکر‌های ۳ شهید را آتش زدند
  • حمله موشکی حزب‌الله لبنان به پایگاه صهیونیستی
  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است