Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، مطالبه رهبر انقلاب بود که مدت‌ها بر زمین گذاشته شده بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرزاد جهانبین در مراسم افتتاحیه بخش نهایی مرحله کشوری رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی کرسی‌های آزاداندیشی که صبح امروز در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه و قرارداد جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد،گفت: کار‌های اولیه برگزاری رقابت تیم‌ها در کرسی‌های آزاداندیشی براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب و توجه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از همان مردادماه در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه رقم خورد و مقدمات و آیین‌نامه‌های آن تهیه و موانع آن برطرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این مهم جز با حمایت و هدایت ریاست دانشگاه ممکن نبود، موضوع کرسی‌های آزاداندیشی که خود رهبر فرمودند صدبار گفتم، اما نگرفت، مدت‌ها بر روی زمین گذاشته شده بود. آماری که در سال ۱۳۹۷ از وزارت علوم و مجموعه‌های وابسته به دست ما رسید، بیانگر این بود که روی هم رفته ۵۰۰ کرسی برگزار شده بود، در حالیکه از اسفندماه تا الان نزدیک به ۲۰۰۰ کرسی برگزار شده است که جز با حمایت و هدایت ریاست دانشگاه و انگیزه و احساس تکلیف دینی که در مجموعه برگزار کننده شدنی نبود.

وی ادامه داد: در طول این مدت آیین‌نامه‌ها تغییراتی پیدا کرد چون ایده کار خام بود و در طول اجرا و زمان پخته شد. ابتدا به دنبال برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی بودیم و در ادامه به سمت تخصصی شدن آن‌ها رفتیم و تغییرات پی در پی ادامه داشت . در ابتدا حدود ۱۵۰۰ تیم ۶۰۰۰ نفره در کرسی‌ها ثبت نام کردند و در استان‌ها رقابت کردند تا به حدود ۳۰۰ تیم در مرحله کشوری رسیدند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: بنا داشتیم مرحله کشوری را حضوری برگزار کنیم، اما به علت اوج‌گیری کرونا به صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شوند. به این نحو که رقابت‌ها تا ۱۶ تیم انجام شود و بعد به صورت حضوری برگزار می‌شود، اما به علت پیک چهارم کرونا رقابت‌ها تا ۴ ادامه یافت و رقابت نهایی تیم‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی فرهنگی به شکل حضوری و معماری و هنر به سالاری برگزار می‌شود.

وی گفت: هدف اصلا باد و باخت نبوده و نیست منتهی برای اینکه کرسی‌ها جذاب باشد شکل رقابت را انتخاب کردیم، در تمام مراحل به داوران تاکید کردیم فاقد از محتوا، به استناد و قوت در برمیگردم اعتنا کنید؛ لذا می‌بینیم که تیم‌های موافق و منتقد درباره موضوعات مهم کشور بالا آمدند و لازمه آن گفتگوی باهم است و هر چه گفتگو بیشتر شود، فاصله‌ها کمتر و توان‌ها هم‌افزار می‌شود و هم اکنون نیز تیم‌های زبده به مرحله نهایی رسیده‌اند.

جهان‌بین در پایان افزود: جالب اینکه برخی دانشجویان کارشناسی در طول رقابت‌ها از دانشجویان دکتری امتیاز بالاتری کسب کردند و قدرت استدلال و استناد قوی‌تری داشتند. رقابت‌ها تا فردا ادامه خواهد داشت و در هر گروه از سه تیم تقدیر خواهد شد. از همه واحد‌ها و استان‌های درگیر به خصوص استان تهران که دبیرخانه مرکزی کرسی‌ها را مدیریت می‌کنند تشکر می‌کنم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جهانبین دانشگاه آزاد اسلامی کرسی های آزاد اندیشی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی کرسی های آزاد رقابت ها کرسی ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳

سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر 13" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

قرار است در این جشنواره که تا روز 18 اردیبشهت ماه ادامه دارد آثار برتر در حوزه ها و قالب های مختلف ادبی و رسانه ای معرفی شوند.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره است.

به گفته مسئولان نمایشگاه، آثار برتر در 42 رسته با معرفی 120 اثر در حوزه های مختلف علمی، ادبی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتخاب شدند. آثار برتر در بخش های مختلف تیتر و لید، یادداشت، مقاله، سرمقاله، مصاحبه و نشریات برتر قرار دارند.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر 13» است‌.

به گزارش تسنیم، جشنواره تیتر دانشجویی در مرحله اول با صدور فراخوانی آغاز و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شد. در اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • برگزاری رویداد «شهید اصلانی» در چهارمحال و بختیاری
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک