Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کنترل کیفیت فرآورده‌های بیولوژیک موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اعلام کرد که نتایج کنترل کیفی واکسن کووپارس مطلوب بوده است.

دکتر سینا سلیمانی با اشاره به کنترل کیفیت بیش از ۶۰ فرآورده بیولوژیک در موسسه رازی گفت: این فرآورده‌ها شامل انواع واکسن‌های ویروسی، باکتریایی، انگلی، واکسن‌های زنده، غیرفعال و واکسن‌های نوترکیب، انواع سرم‌های درمانی، فرآورده‌های خونی، کیت‌ها و آنتی‌ژن‌های تشخیصی هستند که با انجام آزمایش‌های مختلف براساس منابع معتبر بین المللی تحت فرآیندهای کنترل کیفیت قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: در این مجموعه تمام آزمایش‌های برون تنی و درون تنی روی فرآورده‌ها انجام می‌شود. در سال‌های اخیر به ویژه از سال ۱۳۹۹ برنامه ریزی مناسبی برای معتبرسازی آزمایش های کنترل کیفیت اجرا شده که گام بلندی در ارتقای سطح کیفی تست‌های کنترل کیفیت به شمار می آید.

سلیمانی با اشاره به ریشه کنی بیماری‌هایی مانند فلج اطفال و کنترل بیماری‌هایی مانند سرخک  در کشور اظهار کرد: این موفقیت‌های بزرگ سیستم بهداشت و درمان کشور، مرهون تولیدات موسسه رازی است و کنترل کیفیت فرآورده در کسب این دستاوردها نقش به سزایی داشته است.

وی افزود: واکسن نوترکیب رازی کووپارس نیز که برای کنترل و مهار ویروس کووید ۱۹ به دست محققان توانمند موسسه رازی ساخته شده، در تمام آزمایش‌های کنترل کیفیت نتایج مطلوبی به همراه داشته است.

مدیر کنترل کیفی موسسه رازی همچنین از ارزیابی ۱۰۰ نمونه ماده ضدعفونی کننده ویروسی توسط کنترل کیفی موسسه خبر داد و گفت:  مجموعه مدیریت کنترل کیفیت علاوه بر کنترل فرآورده‌های داخل موسسه، خدمات استراتژیکی در سطح کشور ارائه می‌دهد. در این ارتباط در مدت همه گیری کووید ۱۹، بیش از ۱۰۰ نمونه ماده ضدعفونی کننده ویروسی به ویژه در مورد کرونا ویروس از مراکز مختلف کشور ارسال و در بخش کنترل واکسن‌های ویروسی مورد ارزیایی قرار گرفت و گواهی‌های مربوطه صادر شد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کنترل کیفیت موسسه رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۸۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان