Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی انتقال سه گورخر آفریقایی به ایران و تلف شدن گورخر نر و یکی از دو گورخر ماده که به گفته مدیر باغ‌وحش صفادشت هر دو ماده آبستن بودند، رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران گفت: براساس گزارش از بازدید اولیه گورخر ماده تلف شده مشخص شده که این حیوان باردار نبوده است.

قدس آنلاین؛ درپی انتقال سه گورخر آفریقایی به ایران و تلف شدن گورخر نر و یکی از دو گورخر ماده که به گفته مدیر باغ‌وحش صفادشت هر دو ماده آبستن بودند، رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران گفت: براساس گزارش از بازدید اولیه گورخر ماده تلف شده مشخص شده که این حیوان باردار نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد کرمی اظهار کرد: براساس آخرین بازدید اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد از باغ‌ وحش صفادشت، ماده گورخر آفریقایی باقی مانده در این مجموعه زنده است و وضعیت جسمی مناسبی دارد.

وی در ‌پاسخ به این ‌پرسش ایسنا که آیا ماده گورخر آفریقایی باغ وحش صفادشت آبستن است؟ گفت: برای اینکه بتوان آبستن بودن یا نبودن گورخر را تایید کرد لازم است باغ‌ وحش صفادشت اسناد و مدارکی را که نشان‌دهنده آبستن بودن این حیوان است  رابه ما ارائه کند.  با این حال آن گونه که مدیر این باغ‌ وحش ‌- علیرضا شرفی- ‌پیشتر اعلام کرده بود، هر دو این ماده گورخر آبستن بودند اما ‌پس از تلف شدن یکی از این دو ماده گورخر و براساس گزارش اولیه بازدید لاشه که از سوی اداره دامپزشکی به ما رسید، آثاری از بارداری و حاملگی در گورخر ماده تلف شده نبود.

رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران درباره علت مرگ دو گورخر آفریقایی نر و ماده این مجموعه اظهار کرد: اداره دامپزشکی هنوز گزارش کتبی درباره علت مرگ دو گورخر آفریقایی به ما ارسال نکرده است. با این حال هم اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد به اداره دامپزشکی این شهرستان و هم اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران امروز (۸ خرداد ماه) به اداره دامپزشکی استان تهران نامه زده‌اند تا علت تلفات این دو گورخر آفریقایی را اعلام کنند.

وی با اشاره به اینکه اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد بابت آزار حیوانات، مرگ گورخرها و تلفات پیشین از باغ‌ وحش صفادشت شکایت کرده است، گفت: رای دادگاه در این زمینه هنوز صادر نشده و این شکایت در دست بررسی مراجع قضایی است.

کرمی با بیان اینکه ممنوعیت واردات گونه‌های جدید به‌صورت کتبی به باغ‌ وحش صفادشت اعلام شده است، اظهار کرد: براساس نظر مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران فعلا مجوزی برای واردات گونه‌های جدید برای هیچ یک از مراکز نگهداری حیات وحش و باغ‌ وحش‌های استان تهران صادر نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، اوایل اردیبهشت ماه پس از گذشت یک هفته از ورود سه راس گورخر آفریقایی شامل یک نر و دو ماده به ایران، گورخر نر تلف و دو هفته ‌پس از آن گورخر ماده در باغ وحش صفادشت تلف شد. گرچه انتقال این سه راس گورخر و تلف شدن دو راس از آن‌ها با ابهامات و جنجال‌های فراوانی همراه بود اما باغ وحش صفادشت ‌پیش از مرگ یکی از دو گورخر ماده در صفحه رسمی خود در اینستاگرام از آبستن بودن هر دوی آن‌ها خبرداده بود.

انتهای ‌پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گورخر گورخر آفریقایی گورخر نر آفریقایی باغ وحش صفادشت حفاظت محیط زیست گورخر آفریقایی اداره دامپزشکی باغ وحش صفادشت ماده گورخر گورخر ماده دو گورخر تلف شدن دو ماده تلف شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد از دستورالعمل صادر شده توسط یک مسئول در قوه قضاییه:طبق قانون اساسی نمی‌توانید ثبت شکایت و دادخواست از دولت را ممنوع کنید
  • (ویدئو) سرنوشت تلخ گورخر؛ فرار ناموفق و تکه تکه شدن توسط کروکودیل!
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • ورود  ناپلی به بوشهر ممنوع شد
  • ورود ناپلی و پست لارو از استان‌های دیگر به بوشهر ممنوع است
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان