Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: در اجرای چندین پروژه بزرگ تولید فولاد، کلاف، آهن اسفنجی، کنسانتره و گندله مشارکت داریم.

علی اکبری از برنامه افزایش سرمایه ۶۲۰۰۰ میلیارد ریالی شرکت برای تامین منابع مورد نیاز پروژه ها خبرداد
در شرایطی که به دلیل مشکلات و افت و خیزهای قیمتی، اقبال عمومی برای سرمایه گذاری در بازارسرمایه از وضعیت مساعدی برخوردار نیست، شکل گیری اقدامات کارشناسی شده و نوآورانه می تواند با تأمین سود مناسب برای سرمایه گذاران، اعتماد و اطمینان مردم را به این بازار التیام بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این اقدامات که از مدتها پیش مطرح شده، موضوع شکل گیری شرکت‌های پروژه محور سهامی عام است که می تواند با تزریق مستقیم نقدینگی به جریان تولید، از یکسو حرکت چرخهای توسعه صنایع را تسریع کرده و از سوی دیگر بازدهی و سودآوری قابل قبولی را برای سهامداران این شرکتها به ارمغان آورد.

مدیرعامل شرکت فرابورس ایران بر عزم این سازمان در تسریع روند پذیرش شرکتهای پروژه محور تاکید کرد.

هامونی گفت: اتفاق خوبی در بازار سرمایه در حال وقوع است
هامونی در جلسه پذیرش شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در فرابورس گفت: اتفاق خوبی در بازار سرمایه در حال وقوع است. حضور مجموعه های توانمند برای شکل گرفتن این حرکت، می تواند موفقیت این امر را بعنوان نخستین گامها تأمین کند. پذیره نویسی تجلی را به منزله یک عرضه اولیه واقعی می دانم.

مدیرعامل شرکت تجلی نیز در این جلسه از همکاری مسئولین بورس، ایمیدرو و شرکت‌های سرمایه گذار عمده برای پیشبرد این کار تشکر کرده و افزود: در حال حاضر در اجرای چندین پروژه بزرگ تولید فولاد، کلاف، آهن اسفنجی، کنسانتره و گندله مشارکت داریم و پروژه های دیگری نیز در حوزه های تولیدی و حمل و نقل ترکیبی در برنامه قرار دارد. گزینش همه این طرح ها بر اساس بازدهی و سودآوری بالای آن و حاصل مطالعات گسترده بوده است.

 

معاون اقتصاد و معادن گفت: مرتضی علی اکبری همچنین به استقبال و پشتیبانی شرکت‌های بزرگی چون سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، چادرملو و گل گهر برای شکل گیری تجلی به عنوان اولین شرکت پروژه محور در حوزه صنعت اشاره کرد و افزود: به علت تازه بودن این کار در بازارسرمایه روند انجام کارهای قانونی مشکل بود و مسلما شرکت‌های دیگری از این دست، مسیر ساده تری خواهند پیمود.

پیش بینی نقد شوندگی سهام تجلی

وی پیش بینی کرد رتبه نقد شوندگی سهام تجلی بالا خواهد بود چرا که در همین مرحله هم شرکت‌های بزرگ خواهان خریداری سهام بیشتری از آن هستند.
علی اکبری از برنامه افزایش سرمایه ۶۲۰۰۰ میلیارد ریالی شرکت برای تامین منابع مورد نیاز پروژه ها خبرداد که از این میزان تنها ۱۵ درصد آن از طریق واگذاری سهام به عموم مردم تامین خواهد شد.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات نیز در این جلسه از لزوم شکل گیری شرکت‌های پروژه محور سهامی عام برای پشتیبانی واقعی از تولید تاکید کرد.
امیرحسین نادری گفت: مدیران و فعالان اقتصادی وظیفه دارند بسترهای مناسبی فراهم کنند تا مردم با امنیت خاطر و اطمینان به بازدهی و سودآوری مناسب در زنجیره تولید سرمایه گذاری نمایند.

سرمایه گذاری روی فلزات استراتژیک

وی افزود: بیش از ۶۰ نوع عنصر معدنی در کشور ما وجود دارد که این مزیت نسبی در جهان کم نظیر است. با برنامه ریزی و اجرای درست می توان از این نعمت خدادادی در جهت افزایش ثروت عمومی و جذب سرمایه های مردم در مسیر تولید استفاده کرد.

نادری گفت: در حال حاضر قیمتهای جهانی فولاد و محصولات معدنی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و موقعیت مناسبی است تا با سرمایه گذاری در طرح های توسعه از طریق شرکت‌هایی چون تجلی از فرصت پیش آمده به بهترین شکل استفاده کنیم. همچنین لازم است با نگاهی درازمدت روی فلزات استراتژیک آینده همچون فلز لیتیوم و امثال آن سرمایه گذاری شود.

قطعا امکان برگشت بورس به وضعیت خوب گذشته وجود دارد

مدیرعامل (ومعادن) تاکید کرد: اگر متناسب با درک عمومی اطلاعات لازم به مردم داده شود، قطعا امکان برگشت بورس به وضعیت خوب گذشته وجود دارد و این مستلزم هماهنگی تمامی بخش ها در بهره گیری از پتانسیل های موجود و همکاری دولت در کم کردن تصدی گری و تمرکز بر پشتیبانی و سیاستگزاری کلی است.

 

منبع: روابط عمومی هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات



منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات پروژه محور شکل گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری چین در معادن افغانستان

بلال کریمی سفیر طالبان در پکن در دیدار با شهاب‌الدین دلاور وزیر معادن این کشور در مورد مسائل مختلف به‌ویژه قراردادهای معادن گفتگو کرد.

دلاور با اشاره به قراردادهای مس عینک، حوزه نفتی آمو، طلا سمتی در تخار و مس عینک دوم گفت: شرایط سرمایه‌گذاری در بخش صنایع استخراجی افغانستان واضح است، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را مساعد کرده‌ایم که یکی از شرایط مهم آن فرآوری صد درصد در داخل این کشور است.

وی افزود: تمام سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی می‌توانند در عرصه منابع معدنی افغانستان سرمایه‌گذارای کنند.

در این دیدار کریمی نیز با اشاره به دیدارهایش با سران شرکت‌های قراردادی حوزه نفتی آمو و مس عینک در چین گفت سرمایه‌گذاران چینی خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش معادن افغانستان هستند.

پیش از این وزارت معادن افغانستان از آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در معادن «لیتیوم» افغانستان خبر داده بود.

چین یکی از کشورهایی است که برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان به صورت عملی ورود پیدا کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • سرمایه‌گذاری چین در معادن افغانستان
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن