Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: عدم توازن مصرف و تولید برق حدود ۱۰ هزار مگاوات است‌ که در صورت عدم مدیریت بار و مدیریت مصرف، لاجرم منجر به بروز فروپاشی شبکه‌ها و خاموشی‌های وسیع در سطح کشور خواهد شد و برای جلوگیری از این امر نیاز است تا به صورت محدود و دوره‌ای، بعضی بخش‌ها با خاموشی مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عادل کاظمی با بیان این‌که از اول خردادماه عملا وارد برنامه‌ی همکاری مشترکان در پیک‌بار کاهش مصرف برق می‌شویم، اظهار کرد: از ابتدای این ماه، برنامه‌ی همکاری جلب مشارکت مردم شروع شده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که امسال زودتر از سال‌های گذشته وارد پیک بار کاهش مصرف برق در تبریز شدیم، کاهش ۳۵ درصدی میزان بارش‌ها و کاهش مخازن سدها نسبت به ادوار گذشته است.

کاظمی عامل دیگر افزایش برق در کشور را افزایش تعداد اشتراک‌پذیری مشترکان در سطح کشور دانست و گفت: طی یک سال اخیر، نزدیک به ۳۱ هزار مشترک جدید در حوزه‌ی بهره‌برداری شرکت اضافه شده است.

وی افزود: همچنین در اثر کاهش بارش‌ها، توان ۱۱ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاهای برقابی نیز به سه هزار و ۵۰۰ مگاوات تقلیل یافته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز خاطرنشان کرد: با پیش‌بینی‌های صورت گرفته، نزدیک به ۳ هزار مگاوات بار مصرفی از مشترکان جدید نیز به شبکه تحمیل شده و عدم توازن تولید و مصرف را افزایش می‌دهد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز تاکید کرد: جبران‌سازی این مقدار از جریان برق را می‌توان از طریق جلب مشارکت و همکاری بین ادارات صنایع و مشترکین جبران کرد ولی اگر این جلب همکاری‌ها نتواند به برقراری توازن بین تولید و مصرف کمک کند، لاجرم منجر به بروز فروپاشی شبکه‌ها و خاموشی‌های وسیع در سطح کشور خواهد شد و برای جلوگیری از این امر نیاز است تا به صورت محدود و دوره‌ای، بعضی بخش‌ها با خاموشی مواجه شوند.

وی ادامه داد: طی یک برنامه‌ی کشوری، به تمامی مناطق در سطح کشور، سهمیه‌ی کاهش بار داده شده است و این برنامه در آذربایجان‌شرقی، قرار بر کاهش بار حدود ۲۵۰ مگاوات بود، اما چون عمده‌ی همکاری‌های ما در زمان پیک بار از طریق جلب مشارکت از اول خرداد ماه اتفاق می‌افتد، برای جلوگیری از بروز مشکلات در شبکه، تمامی شرکت‌های توزیع برق به صورت چرخشی از فیدرهای تغذیه تحت عنوان مدیریت اضطراری بار، خاموشی‌هایی اعمال کردند.

وی عنوان کرد: امیدواریم از خرداد ماه با پای کار آمدن حدود سه هزار و ۸۰۰ مشترک صنعتی کشاورزی و اداری طی عقد تفاهم‌نامه‌ای، کمبود و عدم توازن مصرف و تولید را از این بخش جبران کنیم تا نیاز به خاموشی‌های اضطراری بار کمتر شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه ۱۵ درصد از مشترکان خانگی پرمصرف هستند، گفت: در حوزه‌ی تحت پوشش شرکت توزیع برق تبریز، ۲۲ درصد مشترکان الگوهای مصرف را رعایت می‌کنند و ۱۵ درصد از مشترکان نیز پرمصرف هستند.

کاظمی ادامه داد: هرساله با گرمتر شدن هوا و به میدان آمدن بار سرمایشی، میزان مصرف برق نیز افزایش می‌یابد و مدیریت پیک بار یکی از الزامات جلوگیری از فروپاشی‌های شبکه محسوب می‌شود؛ لذا باید سیستم سرمایش ادارات در دمای حدود۲۶ درجه تنظیم شود و سعی کنند چیلر و کولرگازی را به مدار نیاورند و تا حد ممکن از کولر آبی و سایر سیستم‌های سرمایشی که کم‌مصرف هستند، استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز؛ وی ادامه داد: اغلب در قله‌ی مصرف برق که از ساعت ۱۲ الی 18 در فصل تابستان است، در مدار با مشکل مواجه می‌شویم.

کاظمی توسعه‌ی تولید رمز ارزها را از دیگر چالش‌های صنعت برق دانست و افزود: متاسفانه دستگاه‌های ماینر در سطح کشور بسیار گسترش پیدا کرده است لذا از مردم می‌خواهیم نسبت به این مسئله حساس باشند و تخلفات را به سامانه‌ی 121 ارجاع دهند.

وی ادامه داد: در حوزه‌ی فعالیت برق تبریز بالغ ۷ هزار ماینر شناسایی و جمع‌آوری شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خاموشی برق قطعی برق سطح کشور عدم توازن مصرف برق پیک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۰۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی

ایسنا/خراسان رضوی دبیر کمیسیون کشاورزی، امور دام و طیور و صنایع وابسته اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی با روش‌های فعلی به تولید ضربه وارد می‌کند.

مجید مهدوی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تصمیم‌گیری‌ مبتنی بر خاموشی چاه موتورهای کشاورزی از ۱۵ خردادماه به میزان هر روز ۵ ساعت، اظهار کرد: درخواست بخش کشاورزی این است که به‌اندازه سهم هر بخش از کسری که وجود دارد خاموشی بدهند؛ سهم بخش کشاورزی از مصرف مشخص شود و سپس خاموشی‌ها به تناسب صورت بگیرد.

وی افزود: تصمیم‌گیری‌ها برای خاموشی چاه‌موتورهای کشاورزی به این روش به تولید ضربه وارد می‌کند، زیرا خاموشی چاه موتورهای کشاورزی روزی ۵ ساعت در کل ایام هفته، منجر به از بین رفتن محصولات کشاورزی می‌شود.

مهدوی خاطر نشان کرد: برخی محصولات از جمله جو و گندم با اعمال خاموشی از ۱۵ خرداد، خیلی آسیب نمی‌بیند اما به طور مشخص باغات انگور و پسته  آسیب جدی خواهند دید.

این فعال بخش کشاورزی با بیان اینکه به دلیل تنوع محصولات کشاورزی در شهرستان‌های استان، بخش کشاورزی با این تصمیم دچار آسیب جدی می‌شود، اضافه کرد: باغات پسته در این ایام در مرحله‌ای است که می‌خواهد مغز پر کند و با خاموشی چاه موتورها و قطعی برق با تنش آبی مواجه شده و دچار خسارت می‌شوند، همچنین مزارع چغندر با این تصمیم‌گیری آسیب جدی می‌بیند.

مهدوی خاطرنشان کرد: خاموشی چاه موتورهای کشاورزی، برای بهره‌برداران این بخش در چند سال اخیر به‌عنوان دغدغه‌ای بزرگ مطرح است و برای کاهش خسارات وارده به این بخش در پی این تصمیم باید برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.

وی با اشاره به درخواست‌های بخش کشاورزی در خصوص ضرورت تلاش برای کاهش خسارات ناشی از خاموشی چاه موتورهای کشاورزی گفت: اگر امکان سخت‌افزاری و زیرساختی دولت برای استفاده از پنل‌های خورشیدی فراهم است، در قالب تسهیلات، نیروگاه‌های خورشیدی ایجاد کند و از این طریق برق چاه موتورهای کشاورزی را در بازه‌های زمانی که قرار به قطعی آن‌ها است، تأمین کند و مازاد برق آن‌ها را در غیر از فصل خاموشی بخرد، هرچند در حال حاضر نیز این موضوع که هرکس پنل خورشیدی داشته باشد و برق تولید کند توسط شرکت‌های توزیع برق از آن‌ها خریداری می‌شود.

دبیر کمیسیون کشاورزی، امور دام و طیور و صنایع وابسته اتاق بازرگانی خراسان رضوی ادامه داد: اگر این امکان نیست، می‌توان به سمت ژنراتورهای دیزلی رفت، هرچند برای تأمین سوخت گازوئیل مشکل‌داریم اما چنانچه سوخت ژنراتورها تأمین شود، حداقل از این بحران که کشاورزان برای تأمین منابع آبی با آن روبرو می‌شوند عبور می‌کنیم و خاموشی‌ها اتفاق نمی‌افتد یا به حداقل می‌رسد.

 لزوم تهیه سند آمایش در شهرستان‌ها بر اساس محصول

دبیر کمیسیون کشاورزی، امور دام و طیور و صنایع وابسته اتاق بازرگانی خراسان رضوی با تأکید بر تهیه سند آمایش در شهرستان‌ها بنا به محصول آن‌ها گفت: با این رویه، نمودار نیاز آبی هر محصول در شهرستان‌ها به‌طور دقیق مشخص‌شده و بسته به نیاز آبی هر محصول که کمترین زیان را ببیند خاموشی‌ها صورت گیرد وگرنه تصمیم‌گیری‌ها در خصوص خاموشی چاه موتورهای کشاورزی از نیمه خرداد به میزان ۵ ساعت دغدغه بزرگی برای بهره‌برداران بخش کشاورزی ایجاد کرده است.

مهدوی با اشاره به خشکسالی‌هایی که استان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند، گفت: بخش کشاورزی و از همه شدیدتر دامپروری استان، تحت تأثیر خشکسالی قرار گرفته و نیازمند حمایت دولت و ارائه بسته‌های تشویقی به فعالان این حوزه هستیم تا بتوانیم بهره‌وری را در واحد سطح افزایش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر بهره‌بردار بخش کشاورزی به‌اندازه حجم آبی که در اختیار دارد سطح زیر کشت را کاهش دهد، باید کمک کرده و  با ایجاد بسترهای لازم، برداشت او را در واحد سطح افزایش دهیم.

این فعال بخش کشاورزی گفت: با کمک به بهره‌برداران بخش کشاورزی و افزایش میانگین تولید، بخشی از خسارت‌ها و کاهش تولیدها به دلیل خاموشی منابع آبی جبران می‌شود، لذا باید با ایجاد زیرساخت‌های نوین آبیاری به سمت افزایش بهره‌وری از آب کشاورزی و افزایش بهره‌وری در تولید برویم.

باید بخش کشاورزی را به‌عنوان ستون اقتصاد بشناسیم

دبیر کمیسیون کشاورزی، امور دام و طیور و صنایع وابسته اتاق بازرگانی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه باید بخش کشاورزی را به‌عنوان ستون اقتصاد بشناسیم، گفت: با توجه به اینکه در کشور همواره بر تحقق اقتصاد مقاومتی تأکید شده است، پارامترهای این نوع اقتصاد از جمله مردمی بودن و درون‌زا بودن آن در بخش کشاورزی وجود دارد و این خصوصیات در این بخش تجلی‌یافته، لذا برای نقش‌آفرینی آن در اقتصاد، نیاز به توجه بیشتری دارد.

وی با اشاره به ضرورت تغییر نگاه حاکمیت به بخش کشاورزی تصریح کرد: باید با درک اهمیت بخش کشاورزی، این بخش را به‌عنوان یک فضای تولیدی برجسته در کشور در نظر گرفت و فعال اقتصادی بخش کشاورزی را درجه دو تلقی نکرد.

این فعال بخش کشاورزی گفت:نباید بخش کشاورزی و فعالان آن را به‌عنوان افراد درجه دو بشناسیم، در صورتی که آنها زیربنای اقتصاد هستند، بحث اصلی اقتصاد به عهده آن‌ها است.

دبیر کمیسیون کشاورزی، امور دام و طیور و صنایع وابسته اتاق بازرگانی خراسان رضوی یادآورشد: اگر بخش کشاورزی جایگاه مطلوب خود را داشته باشد و مهم دیده شود نه مقرراتی تصویب می‌کنیم که بد اجرا شود و تفسیرپذیر باشد که بعداً برای این بخش گرفتاری ایجاد کند و نه در اجرای موضوعات از زیر بار مسئولیت شانه خالی می‌کنیم؛ بلکه اهتمام بیشتری برای اجرای موضوعات مرتبط با این بخش داریم.

وی تصریح کرد: در این میان وظیفه بهره‌برداران بخش کشاورزی نیز سنگین است و آن‌ها باید به مسائل مربوط به این حوزه از جمله افزایش بهره‌وری و افزایش راندمان تولید توجه کنند.

مهدوی افزود: کشاورزی امروز با روش‌های سنتی نمی‌تواند ما را به جهش تولید برساند، بلکه باید با استفاده از روش‌های مدرن و افزایش بهره‌وری و بالا بردن راندمان تولید، از حداقل امکانات و منابع موجود، بیشترین استفاده را ببریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی