Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فتح‌الله‌ زاده بیان کرد باشگاه ۲۰۰۰ میلیاردی را ۱۲۰۰ میلیارد ارزش‌گذاری کرده‌ اند

فتح الله زاده صحبت هایی را در مورد استقلال عنوان کرد.

به گزارش طرفداری و به نقل از میزان، علی فتح‌ الله‌ زاده در خصوص عرضه ۱۰ درصدی سهام سرخابی‌ها در بورس و قیمت گذاری سهام استقلال و پرسپولیس گفت:

زیرساخت‌هایی که برای اینکار آماده شده است نادرست و ناکارآمد است؛ به همین دلیل بود که من به اتفاق چند تن از بزرگان باشگاه استقلال و مدیران به دیدار رئیس سازمان خصوصی‌سازی و معاون او رفتیم، توضیحات خود را ارائه دادیم و فکر می‌کنم تا حدودی هم صحبت‌های ما را پذیرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیز‌هایی که از طریق وزارت ورزش آماده شده و تحویل داده شده منطبق با واقعیات نیست.

او افزود:

اساسنامه باشگاه که از ریشه مشکل دارد را تحویل سازمان خصوصی سازی داده‌اند. باشگاه استقلال از قبل اساسنامه‌ای داشته و همچنین اشخاصی را هم داشته که سهامدار بوده‌اند بدون اینکه از این‌ها اجازه بگیرند رفته‌اند و اساسنامه را عوض کرده‌اند. این تخلف است و نمی‌توان چنین کاری کرد! در مورد بدهی‌های باشگاه هم تعیین تکلیف نشده است. امروز شما می‌بینید که حتی هرازگاهی اموال مدیران باشگاه را توقیف می‌کنند و حساب‌هایشان را می‌بندند، این‌ها همه اشکال است! شما یک خانه معمولی را که می‌خواهید بفروشید تا مالیاتش را نپردازید سند را به نام نمی‌زنند، پس چطور باشگاه‌ها آمده‌اند و این کار را انجام داده‌اند؟ معلوم است که این برای از سر باز کردن است و می‌خواهند برای دولت بعدی مشکلاتی ایجاد کنند.

مدیرعامل پیشین استقلال در ادامه گفت:

چطور ممکن است باشگاهی که بالای ۲۰۰۰ میلیارد اموال دارد را در ارزش‌گذاری ۱۲۰۰ میلیارد تعیین کنند؟ من فکر می‌کنم این یک ترفند است که قیمت‌ها را پایین گذاشته‌اند تا عرضه این ۱۵ درصد برای اشخاصی باشد که خودشان دوست دارند! بعد از این اتفاق هم بلافاصله می‌گویند سرمایه باشگاه به ۲۰۰۰ الی ۳۰۰۰ میلیارد افزایش پیدا کرده است که ارزش این ۱۵ درصد افزایش پیدا کند!

او در پاسخ به این سوال که چگونه مدیرعامل باشگاه امضا و تایید کرده که باشگاه بدهی ندارد، گفت:

این که بگوییم باشگاه بدهی ندارد، دروغ است. اگر بدهی ندارند چرا حساب مدیران باشگاه را بسته‌اند؟ حساب‌ها به خاطر طلب‌های باشگاه بسته شده است. اگر باشگاه بدهی ندارد پس این چک‌هایی که دست این و آن است چیست؟ دست خود من بالغ بر ۶،۷ میلیارد چک است که من از دوستانم قرض گرفته‌ام و پرداخت کرده‌ام که باشگاه به من برنگردانده است؛ چه کسی این پول‌ها را پرداخت کرده است؟ پس چرا چک‌ها را از ما نگرفته اند؟

فتح‌الله‌زاده ادامه داد:

قانونگذار گفته از عرضه این مقدار سهام ۱۰۰ میلیارد به هر کدام از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس داده می‌شود در حالی که باشگاه‌ها هر کدام فقط بالای ۱۰۰ میلیارد بدهی مالیاتی دارند! ۱۵ درصد را که عرضه کنند ۸۵ درصد دیگرش برای کیست؟ باز هم دولت تصمیم‌گیرنده است. کجای این خصوصی‌سازی است؟ باز خودشان می‌خواهند هیئت مدیره، مدیرعامل و... انتخاب کنند فقط می‌خواهند یک پولی بگیرند و بدهی‌هایی که خودشان بالا آورده اند را جبران کنند و خودشان را راحت کنند! بعد هر بلایی سر این دو باشگاه آمد به این‌ها دیگر ربطی ندارد و می‌خواهند بگویند ما فروخته‌ایم و شما می‌خواستید مدیریت کنید!

او افزود:

مسئولان سازمان خصوصی سازی این را به مجلس شورای اسلامی ارائه دادند و گفتند ما به هر کدام از باشگاه‌ها از این فروش ۱۰۰ میلیارد می‌دهیم تا بدهی‌هایشان را صفر کنند، اما با این مبلغ نمی‌شود بدهی‌های باشگاه را تسویه کرد. باید یک مبلغی روی آن بگذارند تا فقط بدهی مالیاتی را تسویه کنند. بقیه بدهی‌ها را چگونه قرار است پرداخت کنند؟

او گفت:

در کل من امیدوارم این اتفاق نیفتد، چون زیرساخت‌ها فراهم نشده است و می‌خواهند فقط از سر باز کنند به رییس خصوصی سازی و معاونشان این‌ها را گفته ایم، ولی به آنها هم فشار می‌آورند که این کار را جلو ببرند! شخصا همیشه دوست داشتم خصوصی سازی اتفاق بیفتد، چون اگر این اتفاق نیفتد باشگاه‌ها به سرانجام نمی‌رسند امیدوارم خصوصی سازی اتفاق بیفتد نه خصولتی سازی!

فتح‌الله‌زاده در مورد مصوبه هیئت مدیره در خصوص برکناری مدیر آکادمی باشگاه استقلال عنوان کرد:

اعتقاد من این است که کلیه ارکان اجرایی باشگاه باید در اختیار مدیرعامل باشد، هیئت مدیره هم می‌تواند سیاست‌های کلان برای باشگاه تعیین کند و مدیرعامل مجری آن مصوبات باشد. وجود بند‌هایی در مصوبه مدیرعاملی که مددی را از عزل و نصب منع می‌کند، غیرقانونی است! اساسنامه باشگاه یعنی قانون باشگاه و این قانون را فرد نمی‌تواند تغییر دهد قانون را قانونگذار باید عوض کند.

او در ادامه گفت:

توهین به پیشکسوت را از هیچ کسی در هیچ رده‌ای نمی‌پذیرمو پیشکسوت باشگاه عزیز است و باید به او احترام گذاشته شود.

اخبار داغ 

50 فیلم از رابطه مرد چینی با دختران زیر 18 سال ایرانی اشکان خورشیدی در طرفداری: اتاق کولینا پر از پیراهن ستاره های سرشناس فوتبال دنیا بود روزی که دروازه بان معروف تیم ملی برزیل در شرق تهران گل خورد + عکس  بازگشت فوتبالیست ها به بیلبوردها؛ قیمت فوتبالی ها از ستاره های سینما و موسیقی ارزان تر است! بارسلونا برای جذب دوناروما جدی است؛ یوونتوس شانس بالایی ندارد نامزد داوید دخیا و گلایه از آزارهای کلامی بعد از فینال لیگ اروپا

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه استقلال خصوصی سازی باشگاه ها فتح الله بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای اخیر مطالبی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط باشگاه پرسپولیس در اطلاعیه‌ای نوشت: "مطابق ماده ۱ آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی‌سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلا در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذی‌ربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم‌بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیئت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود."

دیگر خبرها

  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • دستگیری کلاهبردار میلیاردی دارای اعلام قرمز پلیس اینترپل
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور