Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@04:50:12 GMT

باور کنید اسکوچیچ بی تقصیر است

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۶۰۹۰۷

باور کنید اسکوچیچ بی تقصیر است

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)،امیر کریمی(کارشناس فوتبال)؛ چرخ ویرانه‌ای به نام فوتبال در ایران هنوز هم لنگان لنگان در حال پیشروی هست. یادمان نمی‌رود همین فوتبال بود که بارها و بارها گسل‌های اجتماعی را بهم پیوند داد و شادی و نشاط را بین مردم این مرز و بوم تقسیم کرد، صنعتی که برای ما ایرانی‌ها هیچ وقت تعریف صنعتی بودن پیدا نکرد و همیشه دلی بود و احساسی، حتی در روزگاری که در آن پول روی پول برای بعضی افراد با مناسب گوناگون گذاشته می‌شود و میلیارد پول خورد جاری در این جریان برای آنها شده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه بخواهیم چه نه، این پدیده خود را در جای جای این خاک گسترانیده و در عمق، وجود بسیاری از مردم این آب و خاک نفوذ کرده. اصلا خاصیت فوتبال همین هست، حتی اگر فوتبال ملی را هم کنار بگذاریم به بازی‌های لیگ برتر که هیچ به همین صعودهای لیگ دو به یک و یا یک به برتر نگاه کنید ، چه شور و غوغایی برای آن شهر ایجاد می کند،چه شور و نشاطی، باقی داستان‌ها توصیفشان دیگر بماند و قس علی هذه.

صعود با فلسفه آلمانی
جام جهانی نهایت فوتبالی‌ها است، نهایتی در غایت آرزوهای یک ملت که فوتبال را با دل و جان دوست دارند. حالا اما حضور در چنین تورنمنتی برای تیم‌ها به نظر دیگر آرزو نیست، چرا که با افزایش سهمیه‌ها و گسترش فوتبال خیلی کشورهای بی نام و نشان تر نسبت به مدعیان هم می توانند در این آوردگاه حاضر شوند، دقیقا برعکس کشور ما. حالا صعود به جام جهانی برای ما در این وضعیت شبیه به یک کابوس که نه در حقیقت آرزو شده، باید در بحرین از چهار بازی، فقط چهار برد را بدست آوریم تا صعود کنیم، کوچکترین لغزشی یعنی دقیقا مرگ.

البته که ما تقریبا به این شرایط را در مقدماتی ۲۰۰۶ هم تحربه کردیم و حتی در روزگاری دورتر خارج کردن استرالیا از گردونه مسابقات کمتر از این داستان نبود، پس به نظر می رسد باید به دنبال ماجراجویی دوباره ای برای این فوتبال باشیم. فوتبالی که تیم ملی آن به قول فلسفه آلمان‌ها متشکل از افسران و سربازان جنگجو تواما شده، پس اتفاقا بهترین فرصت دقیقا همین بازی ها برای ماست که بتوانیم با شکست چهار تیم روبرو در چهار بازی متوالی خودی نشان دهیم و به آسیا  بار دیگر فخر بفروشیم و سطح خود را به این قاره کهن خودی نشان دهیم، یادمان باشد ما در روزهای سخت بهتر همیشه نتیجه گرفته ایم.

حمایت
در مورد تمام اتفاقات تیم ملی حرف زیاد است اما الان قطعا وقت نیست، هرچند هر زمان هم زبان به نقد گشاده ایم محکوم به حاشیه سازی بودیم و هر وقت حمایت کرده ایم محکوم به جانبداری رنگی شده ایم، اما صادقانه الان تنها وقت حمایت است، حمایت از لیست اسکوچیچ از تمام شرایط تیم ملی در حال حاضر. باور کنید به مذاق خیلی‌ها خوش نیامده ، اصلا نه خود او بلکه انتخاب های او و مواردی اینچنینی اما یادمان هست و باشد اسکوچیچ در مشکلات تیم ملی بی تقصیر است، نه در مشکلات کیروش، نه در معضلات ویلموتس گیت، نه در رفتن استراماچونی، برانکو و ناکامی کالدرون، اسکوچیچ سر جای خودش بوده و تاثیری نداشته. مقایسه او با هر کدام از این مربیان امر نکوهیده ای هست که شرایط هر کدام بر اساس زمان خود آنها باید سنجیده شود. یادمان نرود حالا که به رزومه اسکوچیچ دایم گیر می‌دهیم و در بوق کرنا می‌کنیم، انصافا در چه بحبوحه و گیر و داری او را سکان دار این تیم ملی کردیم. به خاطر داشته باشیم او بدشانس بود که حالا کره شمالی هم حذف شده و حتی تیم دوم هم نمی‌تواند صعود کند، بعد از کرونا و مشکلات میزبانی این آخرین چاله جلوی پای او و تیم ملی بوده.باور کنید اسکوچیچ در تمام معضلات اینروزهای فوتبال بی تقصیر هست. در آخرباور کنید که انگیزه او برای بردن بیشتر از هر مربی دیگری در این مقطع می باشد، چرا که او هم باید خود و شایستگی خود را ثابت کند هم باید آرزوی هشتاد میلیون را برآورده سازد، با ام تکرار یک باور، چاره ای نیست جز حمایت از او در این مقطع نداریم برای همه فوتبال ما.

انتهای پیام/

هومن جعفری کد خبر: 1097351 برچسب‌ها اسکوچیچ تیم ملی ایران جام جهانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اسکوچیچ تیم ملی ایران جام جهانی باور کنید تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وقتی می‌گوییم فردی سازگار است که پاسخ‌هایی که او را به تعامل با محیطش قادر می‌کنند، آموخته باشد و به نحو قابل قبول اعضای جامعه خود رفتار کند تا احتیاجاتش ارضا شوند. در رابطه با این موضوع پژوهشگران مطالعه‌ای انجام داده‌اند که در آن به بررسی رابطه‌­ بین باورهای فراشناختی با میزان سازگاری فردی و اجتماعی کتابداران دانشگاه علوم پزشکی ایران است. 

* رابطه بین سازگاری فردی با متغیرهای باورهای مثبت

این پژوهش به این مهم اشاره می‌کند که بین سازگاری فردی با متغیرهای باورهای مثبت در مورد نگرانی، کنترل ناپذیری و خطر، خودآگاهی شناختی رابطه­‌ منفی هست؛ اما با متغیر کنترل افکار، ارتباط مثبت بوده و هیچ ارتباطی با متغیر اطمینان شناختی گزارش نشد.

این پژوهش توضیح می‌دهد که ارتباط بین سازگاری اجتماعی با متغیرهای کنترل­ ناپذیری و خطر، اطمینان­‌شناختی، کنترل افکار مثبت بوده و هیچ ارتباطی بین سازگاری اجتماعی و باورهای مثبت در مورد نگرانی دیده نشده است. سازگاری اجتماعی با خودآگاهی شناختی ارتباط منفی دارد.

افزایش متغیر باورهای مثبت در مورد نگرانی باعث کاهش سازگاری فردی شده و بر سازگاری اجتماعی بی ­تاثیر است

* راهکارهای سازگاری افراد برای بهبود یافتن زندگی

از دیدگاه نویسندگان این پژوهش؛ امروزه با مشکلاتی که در جوامع وجود دارد مطالعه و پژوهش در زمینه‌های سازگاری افراد برای بهبود یافتن زندگی آنها از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد و به این جهت یکی از راهکار‌های مهم در این زمینه پرداختن به باور‌های فراشناختی در آنهاست.

این پژوهش مطرح می‌کند که سازگاری یک فرایند روانشناختی است که بر اساس آن فرد با تمایلات و چالش‌های زندگی روزمره، مقابله می‌کند و یا آنها را درکنترل خود درمی‌آورد، سازگاری این است که فرد با دیگران طوری رفتار کند که هیچگونه مشکل و درگیری با آنان نداشته باشد.

* تعریف سازگاری از دیدگاه باتلر (Battler) 

در این پژوهش می‌نویسند باتلر اظهار می‌دارد که در همه‌ دوران زندگی خود در هر روز و هر ساعت سرگرم آن هستیم که خود نشده را با محیط دگرگون شده و دگرگون نشده سازگار کنیم. فعالیت‌های شخصی و شغلی در حقیقت چیزی جز عمل سازگاری با خود و دیگران نیست؛ اساسا شخص سازگار، شخصی است که میان خود ومحیط مادی و اجتماعی‌اش ارتباط سالم و درست برقرار کند.

در ادامه آمده است که سازگاری یک مفهوم عام بوده و به همه راهبرد‌هایی گفته می‌شود که فرد برای اداره کردن موقعیت‌های استرس زای زندگی اعم از تهدید‌های واقعی یا غیرواقعی به کار می‌برد.

* سازگاری در کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران

بر اساس یافته‌های این پژوهش می‌توان نتیجه گرفت که کتابخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به تعداد زیاد دارندگان مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد رو به تخصص‌گرایی پیش می‌رود و دانشگاه علوم پزشکی ایران در این زمینه بسیار خوب عمل کرده، و با توجه به اینکه بیش از سه چهارم این کتابداران دارای رشته تحصیلی کتابداری و اطلاع رسانی سابق و علم اطلاعات و دانش شناسی هستند.

اطلاعات کلی مربوط به باورهای فراشناختی و سازگاری و فردی کتابداران 

* سازگاری اجتماعی

این پژوهش بیان می‌کند که سازگاری اجتماعی یک عامل متأثر از راهبرد‌های شناختی می‌باشد که می‌توان آن را به دیدگاه‌های شناختی موجود در این زمینه ربط داد. هسته اصلی دیدگاه‌های شناختی درباره اختلالات روانی ناسازگاری چگونگی پردازش اطلاعات در ذهن فرد است.

این پژوهش به این مهم اشاره می‌کند که اگر نظام باور‌های فرد کارآمد باشد، اطلاعات به گونه‌ای دقیق در ذهن او پردازش می‌شوند که نتیجه‌ آن رفتار مطلوب است، اما اگر در پردازش‌ها و ادراک‌های فرد مشکلی وجود داشته باشد، نتیجه‌ای به‌جز رفتار مخرب نخواهد داشت.

افزایش متغیر کنترل ­ناپذیری و خطر، منجر به کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی می­‌شود

به لحاظ کاربردی یافته‌های این پژوهش می‌تواند تأثیرات عملی مهمی بـر تغییر باور‌های فراشناختی مرتبط با سازگاری داشته باشد و در پرتو این یافته‌ها، مدیران و مشاوران می‌توانند با برگزاری برنامه‌های آموزشی و تهیه بروشور‌های مربوط با هدف اصلاح و تغییر باور‌های فراشناختی ناکارامد، از بروز و تداوم رفتار‌های ناسازگار که آسیب‌های روانی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی جدی در پی دارد، پیشگیری کنند.

* کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی

بر اساس یافته‌های این مطالعه، افزایش متغیر باورهای مثبت در مورد نگرانی باعث کاهش سازگاری فردی شده و بر سازگاری اجتماعی بی ­تاثیر است. افزایش متغیر کنترل ­ناپذیری و خطر، منجر به کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی می­‌شود. افزایش اطمینان­‌شناختی کتابداران در سازگاری فردی بی‌­تاثیر بوده اما در سازگاری اجتماعی آنها تاثیر مثبت دارد. افزایش کنترل افکار درمیان کتابداران موجب افزایش سازگاری فردی و اجتماعی آنان می­‌شود. افزایش خودآگاهی شناختی، منجر به کاهش سازگاری های فردی و اجتماعی کتابداران می‌­گردد.

گفتنی است، این یافته‌ها، به صورت یک مقاله علمی پژوهشی با عنوان «رابطه‌ بین باور‌های فراشناختی با میزان سازگاری فردی و اجتماعی کتابداران دانشگاه علوم پزشکی ایران» به کوشش سعيد غفاری (دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه پیام نور قم)، شعله زکيانی (کارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه پیام نور مشهد) تهیه شده که در دوماهنامه «پیاورد سلامت» منتشر شده است. این نشریه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ستاره بارسا: باخت جلوی خیرونا تقصیر من بود
  • رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد! 
  • رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد!
  • شهرداری تهران قصد خرید پرسپولیس را ندارد
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • اصلاحات امام زمانی؛ برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • السنوار بر این باور است که پیروز نهایی جنگ غزه خواهد بود
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز