Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@13:25:04 GMT

گروه «توبه» به مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی می رود

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۶۱۱۳۰

گروه «توبه» به مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی می رود

خبرگزاری مهر، گروه استان ها – مریم بزی: یکی از چالش های استان گلستان افزایش حاشیه نشینی به دلیل مهاجرت بی نظارت و رشد آسیب های اجتماعی است. این مساله باعث شده بسیاری از فعالان فرهنگی و اجتماعی دغدغه مند به این عرصه ورود کنند. «غلامعلی محیطی»، معروف به علی اکبر محیطی گرگانی از روحانیونی است که طی سال های گذشته حوزه فرهنگی و اجتماعی فعالیت های خوبی در استان گلستان انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام علی اکبر محیطی گرگانی متولد سال ۱۳۶۲ در گرگان است. وی از سال ۱۳۸۳ فعالیت های اجتماعی خود را از کانون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) آغاز کرد و بعد از آن به ارتش رفت و به عنوان مبلغ فرهنگی در آنجا مشغول به کار شد و حتی برای تبلیغ به مرز هم می رود.

وی مدتی را به عنوان مسئول زکات در کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان فعالیت کرد و توانست دوره های مشاوره روانشناسی، ایدز و اعتیاد را در هلال احمر بگذراند. محیطی به عنوان روحانی بهزیستی در مراکز شبه خانواده، مراکز ترک اعتیاد و واحدهای فرهنگی این اداره فعالیت های گسترده ای را انجام داد.

محیطی گرگانی امام پایگاه فرهنگی و اجتماعی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان درکوی شریعتی گرگان هم هست.

گوهر تراشی آغاز یک فعالیت اشتغالزا برای ساکنان کوی شریعتی

غلامعلی محیطی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: گوهر تراشی آغاز فعالیت من در حوزه اشتغالزایی بود؛ حرفه سنگ تراشی را در تهران یاد گرفتم و بعد به گرگان آمدم و طی هماهنگی با یکی از خیرین تهران، ایشان موافقت کرد تا دستگاه های گوهر تراشی را به مبلغ ۲۵۰ هزار تومان ماهانه به ما اجاره بدهد.

وی افزود: ابتدا مکانی را اجاره کردم تا افراد بتوانند در آن کار کنند، ولی به دلیل اینکه صاحب آنجا اجاره را افزایش داد، تصمیم گرفتم تا دستگاه ها را به خانه ها ببریم.

محیطی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰ نفر در این حرفه در خانه هایشان مشغول به کار شدند که از این بین هفت نفر خانم و سه نفر نیز مرد هستند که در قبال هر کیلو سنگی که بتراشند، یک میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می شود.

وی اضافه کرد: خوشبختانه در حال حاضر هر نفر بین دو تا سه کیلو سنگ می تراشند و با این درآمد، می توانند گوشه ای از مشکلات اقتصادی خود را حل کنند.

وی که عضو ستاد اقامه نماز در فرمانداری گرگان هم هست، با اشاره به دیگر فعالیت هایی که در حوزه اشتغالزایی انجام داده است، بیان کرد: هماهنگی با برخی شرکت ها و ادارات برای ایجاد اشتغالزایی جوانان یکی دیگر از فعالیت های ما است که طی صحبت و تفاهم هایی که انجام دادیم قرار شد تا این شرکت ها و ادارات اگر نیرو لازم دارند، در قبال حقوقی کمتر نیروهای ما را استخدام کنند.

تشکیل گروه توبه برای دوری از ناهنجارهای اخلاقی

وی از تشکیل «گروه توبه» در این محله خبر داد و گفت: جوانانی که دچار برخی ناهنجاری های اخلاقی و اجتماعی هستند و یا در دام اعتیاد گرفتار شدند در این گروه عضو می شوند و با انجام مشاوره و تشکیل جلسات مشابه «ان ای» آنها را به زندگی عادی بر می گردانیم، خوشبختانه تا به الان حدود ۲۴ نفر از دام اعتیاد رهایی یافته اند.

محیطی گرگانی افزود: این افراد برای اینکه دوباره به سمت اعتیاد و ناهنجارهای اخلاقی نروند، هرشب در اینستاگرام از طریق لایو برنامه هایی همچون مداحی، دعا برای هم اجرا می کنند.

امام یک پایگاه فرهنگی نباید فقط منتظر اقامه نماز باشد

وی تصریح کرد: اعتقاد راسخ من این است که مسئول یک پایگاه نباید در یک مکان بنشیند تا فقط نماز جماعت برپا کند، بلکه باید فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را به مسجد بیاورد و همه را در کار خود شریک کند، همانند زمان پیامبر اسلام که کارها و فعالیت های مختلف اعم از پیشتیبانی و مشورت در مورد جنگ را در مسجد انجام می دادند.

امام پایگاه فرهنگی و اجتماعی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان در کوی شریعتی گرگان انجام کار خیر را بسیار ارزشمند دانست و عنوان کرد: در این پایگاه با حضور جوانان گروهی را تشکیل دادیم تا برای افراد سن بالا هر روز نان خریداری کرده و به درب خانه هایشان ببرند و با توجه به موضوع کرونا این کار باعث می شود تا این افراد کمتر از خانه هایشان بیرون بیایند.

تشکیل باشگاه ورزشی در مسجد

وی گفت: برای تشویق جوانان به ورزش و دوری از اعتیاد تصمیم گرفتیم تا طبقه بالای مسجد را برای جوانان و نوجوانان به یک باشگاه ورزشی تبدیل کنیم و با این کار آن‌ها می توانند زمان اوقات فراغت شان را در این باشگاه بگذرانند.

هدف من ساخت یک محله شاد به دور از هر گونه بزهکاری و اعتیاد است و امیدواریم با انجام این کارها شادی را بین خانواده های کوی شریعتی بیاوریم و این محله را از نام تصور بدی که همه به آن دارند، مبرا کنیم محیطی گرگانی ابراز کرد: هدف من ساخت یک محله شاد به دور از هر گونه بزهکاری و اعتیاد است و امیدواریم با انجام این کارها، شادی را بین خانواده های کوی شریعتی بیاوریم و این محله را به یک محله شاخص فرهنگی تبدیل کنیم.

وی با اشاره به اینکه زنان خانه دار با وجود فرزندانشان نمی توانند به مسجد آمده و در فعالیت های مختلف شرکت کنند، اظهار کرد: تصمیم داریم تا طبقه بالای مسجد را به یک مهد کودک تبدیل کنیم تا زنانی که برای نماز و یا شرکت در فعالیت های فرهنگی به مسجد می آیند با خیالی راحت کودکانشان را به این مهد کودک بسپارند.

امام پایگاه فرهنگی اجتماعی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان در کوی شریعتی گرگان افزود: در این رابطه با چندین نفر از خیرین تهرانی صحبت کردیم تا امکانات و وسایل مهد کودک را در اختیار ما بگذراند.

وی اضافه کرد: همچنین با جمع آوری برخی کمک های مردمی، تلاش کردیم تا برای افراد مستضعف سبد کالا در نظر بگیریم و به آنها هدیه کنیم.

ایجاد زمین فوتبال برای جوانان مسجدی

محیطی گرگانی افزود: بخشی ازحیاط مسجد محله را آسفالت کرده و آنجا را به زمینی برای فوتبال برای جوانان تبدیل کردیم و در ماه مبارک رمضان امسال نیز توانستیم جام رمضان برگزار کنیم، به طوری که با وجود سه قهوه خانه در این محل، جوانان اوقات فراغت شان را به مسجد می آمدند.

وی ادامه داد: تشکیل زمین فوتبال و انجام کارهای فرهنگی باعث شد تا حدود ۱۰۰ جوان را درگیر برنامه های و فعالیت های مسجد کنیم، به طوری که حتی مسئولان قهوه خانه نیز بخشی از درآمدشان را به فعالیت های فرهنگی مسجد اختصاص دادند.

امام پایگاه فرهنگی و اجتماعی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان در کوی شریعتی گرگان یکی دیگر از فعالیت های خود را با نام «جمعه های مهدوی» معرفی کرد و گفت: چندین جوان در نصر آباد گرگان مامور شدند تا به برای افراد بی بضاعت در روز جمعه غذای گرم ببرند، در روز جمعه خانواده با درست کردن غذای بیشتر از تعداد خانوار، میزان غذای اضافه را به افراد کم بضاعت هدیه می کنند.

وی ساخت کیلیپ های مذهبی و منبر کوتاه را یکی از دیگر کارهای خود عنوان کرد و افزود: گروه رسانه ما اقدام به ساخت منبر کوتاه و کلیپ های مذهبی می کردند و این کارها را به صفحات مجازی اهل محل می فرستادیم، تا در ایام کرونا که مساجد بسته بود، مردم بتوانند فیض منبر را درک کنند.

محیطی گرگانی ابراز کرد: خوشبختانه با تلاش هایی که در این مدت صورت گرفت، نگاه ها به این محل تغییر کرده است و مردم و بخصوص جوانان به فعالیت های مسجد علاقه مند شده اند.

وی گفت: بخش اعظم کارهای ما بعد از کرونا آغاز خواهد شد و برای شروع نیاز به همیاری و کمک مسئولان استانی و شهری داریم تا بتوانیم کارهای عظیمی در حوزه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی انجام دهیم.

کد خبر 5217308

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان آسیبهای اجتماعی گرگان انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان اردبیل واکسن کرونا چالش شفافیت شیراز سوم خرداد فتح خرمشهر عکس استانها امام پایگاه فرهنگی فرهنگی و اجتماعی خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ گفت: خودرو‌های عرضه غذا برای فعالیت نیازمند دریافت مجوز هستند و فعالیت آنها بدون رعایت اصول، علاوه بر مشکلات ترافیکی و زیست محیطی با ایجاد سد معبر در فضا‌های شهری تجاوز به حقوق شهر و شهروندان محسوب می‌شود.

علی اصغر طاهری افزود: بر این اساس، طرح ساماندهی فعالیت این مشاغل سیار با هماهنگی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران آغاز شده است.

معاون شهردار منطقه ۲ گفت: در این طرح مشاغل سیار که در مکان‌های نامناسب فعالیت می‌کنند به مکان‌هایی با شرایط مناسب و بدون ایجاد مشکلات ترافیکی و زیست محیطی منتقل می‌شوند.

علی اصغر طاهری افزود: رعایت قوانین و مقررات ترافیکی به‌منظور جلوگیری از ترافیک در سطح معابر، در نظرگرفتن فاصله استاندارد و مناسب نسبت به بافت مسکونی، اماکن دولتی و اداری، رعایت مقررات شهری و زیست‌محیطی و توجه به زیبایی بصری و سیمای شهر و مطلوب از‌جمله نکاتی است که همه متصدیان خودرو‌های عرضه غذا ملزم به رعایت آن هستند و در غیر این صورت از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌شود و مجوزشان تمدید نخواهد شد.

دیگر خبرها

  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا