Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@00:01:53 GMT

شمشیر دو لبه

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۶۱۳۷۴

شمشیر دو لبه

از گرانی غیر رسمی نان تا گرانی رسمی روغن. از گرانی چندباره خودرو تا لوازم خانگی. سرتان را درد نیاورم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد با سرعت نور در حال گران شدن است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا عکاف؛ تخریب، کلید واژه ای که در ایام انتخابات به بهترین شکل ممکن معنی می شود. برای تخریب انواع راه های غیرقانونی و غیراخلاقی امتحان می شود تا با تضعیف رقیب، خود را محبوب دل هواداران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قضیه درست زمانی جالب می شود که افرادی با وجود گذشت چند روز از احراز صلاحیت شان دست به تخریب می زنند. به راستی چنین افرادی می توانند عنصر مدبر بودن را داشته باشند؟ تدبیر و دوراندیشی کجا و بیان هرگونه حرف نسنجیده و مخل امنیت سیاسی و اجتماعی کشور کجا؟   به راستی چرا پس از احراز صلاحیت، قانونی برای عدم احراز نامزد هایی که در عرض چند روز، مدیر و مدبر نبودن خود را در معرض دید عموم قرار داده اند، وجود ندارد.

 

 

رهبری در پاسخ به جایز بودن یا نبودن تخریب نامزد ها جهت رأی آوردن می فرمایند(( بیان ضوابط و شرایط و نقد برای روشن شدن اذهان مانعی ندارد ولی باید از هتک حرمت و تهمت و توهین اجتناب کرد.)) عده ای می گویند(( تخریب جز لاینفک رأی آوری است، در همه دنیا اینگونه است، در امریکا هم دیدیم که تخریب جواب داد.)) اما در پاسخ به این افراد باید گفت: شما برای تصدی پست در جمهوری اسلامی با هم رقابت می کنید و آنگاه با تخریب و ترور شخصیتی و انجام کارهای تفرقه انگیز غیر اسلامی، داعیه اداره یک حکومت اسلامی را نیز دارید؟

 

 

(( نقد و نقد پذیری واجب است و تهمت و لجن پراکنی حرام)) این جمله رهبر انقلاب خود گویای تمام ابعاد ماجراست. افرادی که با تخریب های علنی، بی پرده و اکثرا بدون دلیل و سند کافی، قصد بی آبروکردن نظام و دشمن شاد کردن را دارند، آیا متوجه هستند که در حال انجام امری حرام می باشند. به راستی تخریب شخصیت ها چقدر در بروز فتنه ۸۸ موثر بود؟ دشمن منتظر چنین سوژه های داغی است تا نقشه های شوم چند ساله خود نسبت به این مرز و بوم را اجرا کند. از برنامه های خود در صورت پیروزی در انتخابات بگویید. از سیاست های اقتصادی خود برای مردمی که مدت هاست خود را زیر انواع فشار های اقتصادی می بینند، صحبت کنید.

 

بگذارید مردم به برنامه شما رأی بدهند، نه اینکه تخریب دیگران را بالابر خود در کارزار انتخابات تلقی کنید. تخریب دیگر به سبد رأی شما اضافه نخواهد کرد بلکه باعث مشارکت کم و ناامیدی در مردم خواهد شد که این خود مغایر با آرمان های انقلاب است. در ۴۳ سالگی انقلاب، ملت دیگر به پختگی رسیده است، فرق کاندید دلسوز را با عاشق جاه و مقام به راحتی متوجه می شود. فرق تهدید و تخریب را با نقد منصفانه می فهمد. ملتی که از فشار های اقتصادی خسته شده است و حتی قانون نانوشته ((نزدیک انتخابات دیگه چیزی گرون نمیشه)) هم امسال نقض شده است و دلخوشی کوتاه مدت ملت به گلایه و تلخکامی منجر شده است.

 

 

از گرانی غیر رسمی نان تا گرانی رسمی روغن. از گرانی چندباره خودرو تا لوازم خانگی. سرتان را درد نیاورم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد با سرعت نور در حال گران شدن است. در چنین شرایطی کسب اعتماد مردم با تخریب رقبا و دادن وعده های بی پایه و اساس، نتیجه ای جز خسران دو طرفه در برنخواهد داشت. به راستی که این شیوه رأی آوری همچون شمشیری دو لبه، می تواند  اندکی بعد علیه خود فرد به کار برود. امام علی (ع) در نامه به مالک اشتر می فرمایند: ((کارگزاران شایسته را در میان گروهی بجوی که اهل تجربت و حیا هستند. ایشان به اخلاق شایسته ترند و آبرویشان محفوظ تر است و از طمعکاری بیشتر رویگردان اند و در عواقب کار ها بیشتر می نگرند.))

 

علیرضا عکاف - فعال دانشجویی هرمزگانی

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات یادداشت دانشجویی انتخابات 1400 رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۱۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه

ایسنا/کرمانشاه یک فعال محیط زیست معتقد است: هفته زمین پاک را نباید صرفا به مسائلی مانند زباله محدود کرد، بلکه مجموعه‌ای از عوامل در نهایت به آلودگی زمین می‌انجامد.

یوسف ابراهیمیان به مناسبت هفته زمین پاک (دوم تا هشتم اردیبهشت) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به عوامل متعددی که در دنیای امروز منجر به آلودگی زمین می‌شود، گفت: پسماندها یکی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی زمین هستند.

وی با بیان اینکه باید رویکرد مناسب‌تری در زمینه مدیریت پسماندها داشته باشیم، افزود: متاسفانه در حال حاضر حداقل در شهر کرمانشاه به صورت گسترده شاهد تفکیک زباله‌ها از مبدا نیستیم و صرفا کارهای مختصری در برخی از محلات شهر صورت گرفته است.

مدیر و موسس انجمن «حفاظت و احیاء محیط زیست» کرمانشاه معتقد است: نبود تفکیک مناسب پسماندها در مبدا از یک سو باعث می‌شود زباله‌های قابل بازیافت در داخل محلات و توسط زباله‌گردها تفکیک شود که این امر آلودگی فراوانی را وارد محیط زیست می‌کند و از سوی دیگر بخشی از پسماندهای ارزشمند و دارای قابلیت بازیافت از دست می‌روند.

وی ادامه داد: به علاوه در همین شهر کرمانشاه اگرچه کارهای بسیار خوبی در زمینه مدیریت پسماند از سوی شرکت بازیافت صورت گرفته، اما به دلیل نزدیکی سایت پسماند به شهر، بوی بد و آلودگی  این سایت تا بالای کرمانشاه می‌رسد و می‌تواند سلامت مردم را به خطر بیندازد.

این فعال محیط زیست تصریح کرد: برای مدیریت صحیح پسماندها، از یک سو باید تفکیک زباله از مبدا صورت بگیرد و زباله‌ها به صورت تفکیک شده به شرکت بازیافت برود، از سوی دیگر جانمایی سایت مدیریت پسماند درست باشد.

چرا نمی‌شود کیسه نایلونی را با پاکت کاغذی جایگزین کرد؟

موضوع دیگری که ابراهیمیان به آن اشاره کرد و محوریت روز زمین پاک امسال نیز هست سهم بالای پسماندهای پلاستیکی در آلودگی زمین است که این آلودگی قرن‌ها در محیط زیست باقی می‌ماند و تجزیه هر پسماند پلاستیکی چند صد سال به طول می‌انجامد.

وی تاکید کرد: در کنار برنامه‌ریزی برای بازیافت پسماندهای پلاستیکی و جلوگیری از ورود آنها به محیط طبیعی، باید اقداماتی نیز به منظور کاهش تولید چنین پسماندهایی صورت بگیرد.

مدیر و موسس انجمن حفاظت و احیاء محیط زیست کرمانشاه از چند عامل اثرگذار در بالا بودن سهم پسماندهای پلاستیکی یاد کرد که یکی از مهمترین آنها سود خوبی است که فروش کیسه‌های نایلونی در برخی صنوف از جمله نانوایی‌ها دارد، بگونه‌ای که گاهی سود فروش این کیسه‌های نایلونی برای نانوایی‌ها از خود نان بیشتر است و کیسه نایلونی را که کیلویی حدود ۸۰ هزار تومان می‌خرند، دانه‌ای حدود دو هزار تومان به مردم می‌فروشند.

ابراهیمیان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر این کیسه‌ها در برخی فروشگاه‌ها به صورت رایگان عرضه می‌شود، اما در صورت حذف آن هیچ جایگزینی وجود ندارد.

وی با اشاره به قیمت بالای پاکت های کاغذی و با بیان اینکه هر کیلو پاکت کاغذی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان قیمت دارد، ادامه داد: قطعا با این قیمت‌ها جایگزینی پاکت کاغذی با کیسه‌های نایلونی برای مغازه‌داران و فروشگاه‌ها صرفه اقتصادی ندارد، مگر اینکه یارانه‌ای در این زمینه به آنها داده شود.

به گفته این فعال محیط زیست، اینکه عرضه این کیسه‌ها کلا ممنوع شود تا مردم مجبور شوند کیسه‌های چندبار مصرف برای خرید همراه خود بیاورند هم نیازمند اهرم قانونی است که اکنون در اختیار نیست.

آلودگی زمین فقط با زباله نیست

ابراهیمیان به موضوع دیگری اشاره که در بسیاری از مواقع در زمینه آلودگی زمین فقط به زباله‌ها توجه می‌شود و این در حالیست که در کنار زباله‌ها عوامل آلاینده بسیار دیگری هم داریم که از جمله آنها می‌توان به آلودگی حاصل از صنایع و کارخانجات اشاره کرد.

وی با بیان اینکه هنوز بسیاری از صنایع فیلترهای لازم برای تصفیه خروجی هم در زمینه آلاینده هوا و هم پساب‌ها را ندارند، این امر را یکی از مهمترین آلاینده‌های زمین اعلام کرد.

مدیر و موسس انجمن حفاظت و احیاء محیط زیست کرمانشاه تاکید کرد: در بخش کشاورزی نیز شاهد مصرف حجم عظیمی از سموم و کودهای شیمیایی هستیم که منجر به آلودگی آب و خاک می‌شود و تبعات آن تا چندین سال باقی می‌ماند.

ابراهیمیان از آلودگی حاصل از خودروها نیز یاد کرد و افزود: هر خودرو مانند یک بخاری نفتی عمل می‌کند و هم آلودگی هوا دارد و هم به گرم شدن زمین دامن می‌زند.

این فعال محیط زیست سپس به سهم بسیار مهم عوامل انسانی در آلوده کردن زمین اشاره کرد و گفت: بارها می‌بینیم که مردم پسماندهای خود را به راحتی در محیط طبیعی و حتی رودخانه‌ها خالی می‌کنند و برخی رودخانه‌ها به معبری برای عبور زباله تبدیل شده است.

وی اظهار کرد: متاسفانه آموزش مناسبی در زمینه فرهنگسازی برای مردم با هدف جلوگیری از آلوده کردن زمین و محیط زیست ارائه نمی‌شود. رسانه‌ها، فضای مجازی و خصوصا آموزش و پرورش و مدارس نقش بسزایی در این زمینه دارند و باید آموزش‌ها در مدارس بگونه‌ای ارائه شود که هر کودک یک سفیر محیط زیست در خانواده خود باشد.

ابراهیمیان اظهار کرد: همه دستگاه‌ها باید دست به دست هم بدهند و هم در زمینه آگاهی دادن به مردم و هم مشارکت در حفظ زمین پاک پای کار بیایند و هیچ دستگاهی مسئولیت خود را بر گردن دیگری نیندازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳ نمایشنامه جدید در نمایشگاه کتاب
  • انتشار ۳ نمایشنامه
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه