Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ۲۵ محصول ایران‌ساخت حوزه فناوری‌های همگرا (Nbic) با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی و این محصولات به نمایش گذاشته شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، صبح امروز سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در میان جمعی از سرآمدان علمی در حوزه فناوری‌های همگرا با آن‌ها گفتگو و از محصولات و خدمات آن‌ها رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصولات ایران‌ساخت در حوزه چاپگر‌های زیستی، رابط مغز و رایانه، زیست مهندسی، نسل جدید توالی یابی، میکروفلوئیدیک، نانوزیست فناوری و سایر حوزه‌های همگرایی فناوری در این رویداد به نمایش درآمدند.

 

در این مراسم با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی و فناوری، سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، علی‌محمد سلطانی رییس مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا از ۲۵ محصول این حوزه رونمایی شد.

 

محصولات ایران‌ساخت در حوزه چاپگر‌های زیستی، رابط مغز و رایانه، زیست مهندسی، نسل جدید توالی یابی و سایر حوزه‌های همگرایی فناوری که همگی با اتکا به توان و دانش داخلی و توسط سرآمدان علمی و نخبگانی کشور طراحی و تولید شده‌اند. این محصولات نقشی اثرگذار در توسعه فناوری‌های همگرا، کمک به پیشرفت و اقتدار کشور و بهبود کیفیت زندگی مردم دارند.

 

ضرورت توسعه فناوری‌های نوظهور در دانشگاه‌ها
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این مراسم با اشاره به این‌که آینده دنیا به فناوری‌های نو گره خورده است، گفت: ایران هم چند سالی است که به حوزه توسعه فناوری و همگرایی آن‌ها با یکدیگر ورود کرده است. اما هنوز در ابتدای راه هستیم و باید عقب ماندگی‌ها را با سرعت جبران کنیم.

 

رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: در برخی حوزه‌ها، چون زیست‌فناوری و نانوفناوری توسعه خوبی یافتیم و جایگاه منطقه‌ای و جهانی کشور در حوزه دارو و درمان خوب است؛ ما هنوز هم در زمینه هایی، چون کشاورزی جای کار وجود دارد و باید تلاش کنیم در این زمینه‌ها نیز به توسعه‌ای فناورانه برسیم.

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه باید با حرکت در مسیر آموزش‌های فناورانه، فاصله توسعه‌ای در مسیر فناوری‌های نوظهور را کم کنیم، افزود: دانشگاه‌های بزرگ و نام آشنای کشور باید به سمتی حرکت کنند که با توجه جدی‌تر به رشته‌های نوظهور و علوم نوین، افراد خلاق، کارآفرین و نوآور را تربیت کنند.

 

ستاری همچنین بیان کرد: ایران در حوزه علوم شناختی توسعه یافته است، اما هنوز برخی زمینه‌های اصلی آن در کشور و در دانشگاه‌ها به خوبی گسترش نیافته است. یکی از مهم‌ترین خاستگاه‌های اصلی این حوزه، مهندسی برق است که امیدواریم این رشته در دانشگاه‌های کشور به خوبی جای خود را باز کند و آموزش داده شود.

 

رییس بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر این‌که می‌بایست فرهنگ آموزشی کشور به سمت توسعه فناوری‌ها و رشته‌های مورد نیاز و نوظهوری که در دنیا توسعه یافته است حرکت کند، افزود: نیاز است که سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی به سمت فناوری‌های نوظهور سوق یابد. از سرمایه گذاری بخش دولتی، محصولی منتج نخواهد شد.

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین با اشاره به نقش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در رونق فناوری‌های نوظهور، اظهارکرد: زیست بوم فناوری و نوآوری باید به سمتی حرکت کند که بخش خصوصی را به سرمایه گذاری در این حوزه ترغیب کند. امروز تحریم‌ها شرایطی فراهم کرده است که سرمایه بخش خصوصی به سمت توسعه فناوری سوق یابد. باید از این فرصت به خوبی بهره ببریم.

 

ستاری با بیان اینکه پول دولت به تولید محصول نمی‌رسد تنها آدم تربیت می‌کند، بیان کرد: به همین دلیل نیاز داریم بخش خصوصی را به میدان آوریم و با کمک این بخش به توسعه یافتگی کشور کمک کنیم. معاونت علمی و فناوری ریاست جهوری آماده حمایت از طرح‌ها و ایده‌هایی است که توانمندی تجاری شدن دارند. نخبگان و سرآمدان علمی با حمایت این نهاد می‌توانند برای به بازار رساندن محصولات و ایده‌های خود برنامه ریزی کنند.

 

رونمایی از محصولات ایران‌ساخت حوزه همگرا
دستگاه پلی سومنوگرافی تست چند پارامتری عملکرد ارگان‌ها و سیستم‌های بدن، الکتروانسفالوگراف اینتراکرانیال که به ثبت و پاسش همزمان امواج مغزی و ویدئویی از حرکات و حالات بیمار برای پیدا کردن کانون تشنج صرع کاربرد دارد، دستگاه الکتروانسفالوگراف پوشیدنی با کاربرد در آشکارسازی تغییرات سطح تحریک قشر مغز، دستگاه پرتابل کاربردی در بررسی تغییرات سطح تحریک قشر مغز، هدست پوشیدنی EEG

 

چهار و شش کاناله کاربردی در ارتقای قدرت تمرکز، سامانه واقعیت مجازی بهبود و درمان ترس و وسواس و نرم افزار ارزیابی و مطالعه عمق و نحوه خواب با استفاده از هدست‌های EEG، محصولات رونمایی شده در حوزه مغز و رایانه بود.

 

چاپگر‌های زیستی سه‌بعدی
بخش دیگری از این رونمایی‌ها مربوط به حوزه چاپگر‌های زیستی سه بعدی بود. محصولاتی، چون چاپگر زیستی سه بعدی BioFabX۴ کاربردی در تولید بافت هایی، چون قلب، پوست، غضروف و استخوان، جوهر زیستی استخوانی Osteoink برای چاپ سه بعدی بافت‌های سخت و ایمپلنت استخوانی قابل جذب BoneRegen برای احیای بافت طبیعی پس از ورود به بدن انسان.

 

محصولات زیست مهندسی یا زیست شناسی مصنوعی نیز حوزه فناورانه دیگری بود که امروز رونمایی شد. از جمله این محصولات می‌توان به توسعه سویه تولیدکننده هیالورونیک اسید و دستگاه اتوماتیک استخراج اسیدنوکلئیک اشاره کرد.

 

نسل جدید توالی یابی
نسل جدید توالی یابی از دیگر حوزه‌هایی بود که چند محصول و خدمت نوین در آن ارائه شده و امروز با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از آن‌ها رونمایی شد.

 

خدمت تعیین روند درمانی فردمحور بیماری‌های سرطان با استفاده از تحلیل داده‌های NGS، خدمت تشخیص بیماری‌های نادر و پیچیده ژنتیکی با استفاده از تحلیل داده‌های NGS, تست ژنتیکی سرطان‌های وراثتی و آنالیز داده‌های بالینی و تحقیقاتی حاصل از روش‌های NGS از جمله این محصولات است.

 

سایر حوز‌ه‌های همگرایی فناوری
امروز محصولاتی در سایر حوزه‌های همگرایی فناوری نیز رونمایی شد. از جمله آن‌ها می‌توان‌ به دستگاه کنترل شونده بویایی سنجی بر پایه سیگنال‌های مغزی و سنسور‌های تنفسی، آرایه میکروالکترودی MEA، سایکورادیولوژی و برد تزریق الکتریکی گل پایه روغن اشاره کرد.

 

دستگاه آزمایش شمارش کامل خون، دستگاه اندازه گیری هموگلوبین و هماتوکریت خون، پانسمان بندآورنده خونریزی، دستگاه پایش هوشمند عملکرد قلب و عروق، کیت CTC و ماسک زیبایی صورت و پد چشم هم محصولاتی بود که ذیل برنامه نوپا‌های فناوری‌های همگرا به تولید رسیده است و امروز رونمایی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سورنا ستاری رونمایی فناوری های همگرا معاونت علمی و فناوری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همگرایی فناوری فناوری های نوظهور فناوری های همگرا چاپگر های زیستی توسعه فناوری سرمایه گذاری رونمایی شد ایران ساخت جدید توالی دانشگاه ها فناوری ها بخش خصوصی حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه جمع بندی این بود که یک هواپیمای جت ۱۰۰ نفره طراحی شود، گفت: پیش قرار داد‌های ۱۰ تا ۱۲ جت هم بسته شده است.   به گزارش تسنیم؛ روح الله دهقانی معاون علمی و فناوری رییس جمهور صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت، اظهار داشت: رییس جمهور کارگروه تخصصی برای ساخت هواپیمای جت تشکیل داد که ۸ جلسه کارگروه تشکیل شده است.   وی افزود: مسئولانی از وزارت صمت، دفاع، راه و شهرسازی، سازمان هواپیمایی، ایرلاین‌های معتبر در این جلسات شرکت کردند.   معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه جمع بندی این بود که یک هواپیمای جت  ۱۰۰ نفره طراحی شود، گفت: پیش قرارداد‌های ۱۰ تا ۱۲ جت هم بسته شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر