Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش مبتلایان به کرونا در سیستان و بلوچستان، رنگ شهرهای بزرگ این استان را از زرد به نارنجی تغییر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، اوضاع ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در ایران همچنان بحرانی است و تعداد افرادی که هر روز به ویروس کرونا آلوده می‌شوند روز به روز در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق آخرین آمار اعلامی از سوی وزارت بهداشت با فوت ۱۷۳ بیمار کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته آمار کل مبتلایان به این ویروس به 2 میلیون و 893 هزار و 218 نفر رسیده و تاکنون 79 هزار و 741 نفر جان باختند.

در سیستان وبلوچستان نیز بندر چابهار همچنان قرمز است و شهرهای زاهدان، زابل، ایرانشهر، کنارک، نیکشهر و شهر تفتان هم از رنگ زرد به نارنجی تغییر پیدا کرده است.

بحرانی جدی در جنوب سیستان وبلوچستان!

کامران کردی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این زمینه به خبرنگار ما گفت: وضعیت اپیدمی کرونا در جنوب سیستان و بلوچستان قرمز شده و در حال حاضر با یک بحران شدید مواجه هستیم.

وی با اشاره به وخیم شدن اوضاع شیوع کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، افزود: تشدید شرایط فعلی اپیدمی این بیماری در این مناطق عواقب جبران ناپذیری را به همراه دارد و قطعا حوادث تلخ تری برای مردم بروز خواهد کرد.

کردی تصریح کرد: آمار مبتلایان کرونا نسبت به هفته قبل، 150 درصد افزایش یافته و ظرفیت تخت بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر رو به تکمیل شدن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اذعان کرد: با تکمیل شدن ظرفیت 100درصدی بخش کرونا در بیمارستان های ایرانشهر و چابهار وضعیت این 2 شهرستان نسبت به سایر نقاط جنوب سیستان وبلوچستان بحرانی تر بوده و در حال حاضر با مشکل بستری بیماران در بیمارستان مواجه هستیم.

وی با تاکید بر این مطلب که تنها راه پیشگیری از وضعیت فعلی همکاری مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی است، افزود: موثرترین راه جلوگیری از بیماری کرونا و حفظ سلامت مردم، همکاری با دستگاه سلامت در رعایت پروتکل های بهداشتی است.

این مقام مسئول اضافه کرد: عدم توجه مردم در رعایت مسائل و پروتکل های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، عدم تجمع در اماکن عمومی، عدم برگزاری مراسمات عروسی و عزا باعث بروز چنین شرایطی شد.

کرونای جهش یافته هندی بعضی از مردم منطقه را درگیر کرده است

به گفته ملازهی، رئیس بیمارستان خاتم الانبیاء ایرانشهر، کرونای جهش یافته هندی متاسفانه بسیار خطرناکتر از ویروس قبلی بوده و بعضی از مردم منطقه را درگیر کرده است.

وی با هشدار در خصوص افزایش نگران کننده مبتلایان به کرونا گفت: در هفته‌های آینده این آمار بیشتر هم خواهد شد.

این مقام مسئول افزود: بی‌توجهی به شیوه‌نامه های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی باعث افزایش روند شیوع کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله