Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اطلاعات منتشر شده، تبلت میت‌پد پرو ۲ که با شناسه محصول WGR-W۰۹ شناخته می‌شود، به ۸ گیگابایت حافظه رم مجهز است و با وجود اینکه مدل دقیق چیپست آن روشن نیست، می‌دانیم از هشت هسته پردازشی بهره می‌برد. یک هسته‌ی قدرتمند این تراشه در فرکانس ۳.۱۳ گیگاهرتز فعالیت می‌کند و در کنار آن، سه هسته با فرکانس ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۴ گیگاهرتز و چهار هسته‌ی دیگر با فرکانس ۲.۰۴ گیگاهرتز حضور دارند.

این تبلت که به سیستم عامل اندروید ۱۰ مجهز است، به ترتیب در آزمون‌های تک‌هسته‌ای‌ و چند هسته‌ای، موفق به کسب امتیازهای ۹۰۸ و ۲۹۸۷ در بنچمارک معتبر Geekbench شده که نتیجه بسیار خوبی ارزیابی می‌شود.

تست تبلت جدید هوآوی MatePad Pro ۲ در Geekbench

نسل فعلی این تبلت که با نام Huawei MatePad Pro در دسترس است، به عنوان محصولی قدرتمند و پرچمدار کنونی تبلت‌های هواوی شناخته می‌شود. این تبلت با صفحه نمایش ۱۰.۸ اینچی، وضوح تصویر +Quad HD و دوربین سلفی حفره‌ای عرضه شده است. نسخه فعلی میت‌پد پرو از چیپست Kirin ۹۹۰ با بیشینه فرکانس ۲.۸۶ گیگاهرتز بهره می‌برد و در حرفه‌ای‌ترین نسخه‌ی خود، با ۸ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی در دسترس کاربران قرار دارد.

پرچم‌دار کنونی تبلت‌های هوآوی دارای ویژگی‌های برجسته دیگری همچون باتری پرظرفیت ۷۲۵۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۴۰ واتی، بلندگوی چهارگانه با فناوری Histen ۶.۰ و پشتیبانی از قلم هوشمند M-Pencil است. این قلم از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند فشار را در ۴۰۹۶ سطح تشخیص دهد.

با توجه به ویژگی‌ها و قابلیت‌های خیره‌کننده تبلت کنونی MatePad Pro، انتظار می‌رود هواوی با بروزرسانی‌های سخت‌افزاری، تبلت میت‌پد پرو ۲ را با امکانات جدیدتری رونمایی کند. آخرین گزارش‌ها تأکید کرده‌اند که میت‌پد پرو ۲ با پشتیبانی از شبکه‌های ۵G عرضه می‌شود و از شارژ سریع سیمی ۴۰ واتی و شارژ بی‌سیم ۲۷ واتی بهره‌مند است.

تبلت پرچمدار MatePad Pro ۲ یکی از محصولاتی است که پیش‌بینی می‌شود در رویداد آتی هواوی در ۱۲ خردادماه به صورت رسمی معرفی شود.

 

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D

به گزارش خبرگزاری مهر، این ابزار بسیار انعطاف‌پذیر بوده و استفاده از آن آسان است و می‌توان آن را برای استفاده در یک دستگاه پوشیدنی برای کمک به یک حفظ یک رژیم غذایی خاص شخصی‌سازی کرد. جزئیات این پروژه در مقاله‌ای در ACS Applied Nano Pathers منتشر شده است.

ویتامین‌های C و D ریز مغذی‌هایی هستند که در مسیرهای متابولیکی درگیر در مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌ها نقش مهمی داشته و در سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار هستند. نظارت بر این ویتامین‌ها از این نظر مهم است که سطح ویتامین‌ها را در بدن در محدوده مشخصی حفظ می‌کند.

با این حال، روش‌هایی که در حال حاضر برای این کار در دسترس است، نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی پرهزینه دارد که توسط متخصصان باید استفاده شود. این روش‌ها مستلزم جمع‌آوری نمونه خون هستند و زباله‌های خطرناک تولید می‌کنند. تشخیص و تجزیه و تحلیل هر دو ویتامین در یک نمونه به صورت همزمان زمان دشوار است.

برای ساده‌سازی فرایند، محققان انستیتوی فیزیک سائو کارلوس از منابع نسبتاً ارزان مانند کربن و پروتکل‌های سریع عملیاتی برای توسعه یک تراشه الکتروشیمیایی برای نظارت بر ویتامین‌های C و D استفاده کردند.

این تراشه یکبار مصرف است و حاوی دو حسگر بوده که هر یک از آن‌ها از جریان الکتریکی برای تشخیص ویتامین استفاده می‌کند. در مورد ویتامین C، این حسگر از نانوذرات کربنی به عنوان یک الکتروکاتالیست استفاده می‌کند. حسگر ویتامین D از نیترید کربن گرافیتی و نانوذرات طلا همراه با لایه ای از آنتی‌بادی‌های ۲۵(OH)D۳ ساخته شده است.

این تراشه به راحتی کار می‌کند. تمام کاری که کاربر باید انجام دهد این است که آن را به یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل کوچک شبیه به گلوکومتر وصل کند، نمونه‌ای از بزاق یا سرم خون را وارد آن کرده و منتظر بماند تا جریان الکتریکی نشان دهنده حضور و سطح ویتامین‌ها نمایش داده شود. نتیجه در کمتر از ۲۰ دقیقه بدست می‌آید.

تیاگو سرفیم مارتینز محقق کالج امپریال لندن می‌گوید: «با بی‌حرکتی گونه‌های الکتروشیمیایی فعال روی سطح یکی از حسگرها، ما توانستیم نیاز به برچسب و پروب‌های ردوکس را حذف کنیم و در نتیجه دستگاه را ساده کنیم و پیچیدگی تجزیه و تحلیل را کاهش دهیم. این کار باعث می‌شود تراشه به طور بالقوه کاربردی تر و کارآمدتر باشد، و این امکان را فراهم می‌کند تا مستقیماً در داروخانه و کلینیک‌ها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین به اندازه کافی انعطاف‌پذیر است که برای استفاده به عنوان یک دستگاه پوشیدنی مناسب باشد.»

کد خبر 6091264 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • تراشه‌ای جدید که محدودیت‌های معلولان را رفع می‌کند (فیلم)
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • قیمت پایین تلویزیون ۴K هواوی خبرساز شد/ عکس
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D