Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه کمبود ریزمغذی‌ها تا ۳۰ درصد بهره‌وری کارمندان را کاهش می‌دهد، گفت: ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر در جمعیت بین ۳۰ تا ۷۰ سال شایع‌تر است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا عبداللهی روز شنبه در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان که در این وزارتخانه برگزار شد با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر نخستین علت مرگ و میر در جهان هستند، افزود: سالانه ۳۸ میلیون نفر در سراسر دنیا به دلیل ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر جان خود را از دست می‌دهند؛ مشکلات قلبی- عروقی، سرطان ها، دیابت و مشکلات تنفسی از شایع‌ترین بیماری‌های غیرواگیر محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد افرادی که به دلیل بیماری‌های غیرواگیر جان خود را از دست می‌دهند در سنین بهره وری بوده و از جمعیت فعال جامعه هستند، اظهار داشت: دو سوم مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر به دلایل مختلفی همچون تغذیه نامناسب، عدم تحرک و دخانیات گزارش شده است.

عبداللهی ادامه داد: الگوی غذایی نامناسب و تحرک ناکافی دو علت اصلی مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر در کشور هستند؛ بر اساس مستنداتی که در دنیا وجود دارد با تغذیه مناسب می‌توان از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری کرد.

به گفته مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ۳۰ درصد از ابتلا به سرطان‌ها درصورت داشتن رژیم غذایی سالم قابل پیشگیری هستند.

وی در ادامه به نقش مهم تغذیه در بازدهی و بهره وری کارمندان اشاره و خاطرنشان کرد: سالانه ۲۷۰ میلیون حادثه شغلی اتفاق می‌افتد که منجر به مرگ ۳۵۵ هزار نفر می‌شود.

عبداللهی با تاکید بر اینکه بین نوع تغذیه کارکنان و خستگی و خواب آلودگی آن‌ها در محیط کار ارتباط مستقیمی وجود دارد، اضاف کرد: تعداد روز‌های غیبت در محیط کار در کارکنان چاق ۲ برابر افرادی است که وزن متناسب دارند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کمبود ریزمغذی‌ها تا ۳۰ درصد بهره وری کارمندان را کاهش می‌دهد، خاطرنشان کرد: ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر در جمعیت بین ۳۰ تا ۷۰ سال شایع‌تر است و زمانی که الگوی تغذیه در این سن نامناسب باشد احتمال ابتلا افزایش می‌یابد.

وی با اظهار تاسف نسبت به اینکه اضافه وزن در گروه سنی ۳۰ تا ۷۰ سال در ایران شیوع بالایی دارد، توضیح داد: چاقی ریزفاکتور اصلی ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر است. حداقل ۵۰ درصد جامعه تحرک کافی ندارند که ۴۷ درصد این آمار را آقایان و ۶۴ درصد را بانوان تشکیل می‌دهند.

عبداللهی با بیان اینکه به ازای هر ۶ ساعت نشستن در روز در مقایسه با ۳ ساعت نشستن، خطر مرگ در مردان ۱۸ درصد و در زنان ۳۷ درصد افزایش پیدا می‌کند، یادآور شد: هرچه میزان پشت میز نشینی و کم تحرکی بیشتر باشد ریسک مرگ ناشی از بیماری‌های شایع افزایش پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: زمانی که کارمندان سبک زندگی مناسب نداشته باشند به این معنا است که خطر بروز سکته‌ها در این افراد ۷۰ درصد و سرطان‌ها ۷۱ درصد، بیماری‌های قلبی-عروقی ۸۲ درصد و دیابت ۹۱ درصد افزایش پیدا می‌کند.

به گفته عبداللهی، از دیدگاه بین المللی توجه به سلامت کارمندان بسیار مهم است و ما اگر بخواهیم ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر را در این افراد جامعه کنترل کنیم باید به سبک زندگی آن‌ها توجه کنیم که این امر به رشد اقتصادی کشور هم کمک خواهد کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با اعلام سازمان جهانی بهداشت بازدهی کارمندان در محیط کار درصورتی که تغذیه مناسبی نداشته باشند به طور متوسط ۲۰ درصد کاهش خواهد یافت. در ایالات متحده آمریکا سالانه حدود ۳۹ میلیارد دلار به دلیل غیبت از کار، محدود شدن فعالیت جسمی و معلولیت ناشی از دیابت هزینه شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارمند تغذیه بهداشت محیط کار ابتلا به بیماری های غیرواگیر بهره وری کارمندان بهبود تغذیه ۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۳۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به کف رسید؟

بررسی تغییرات قیمت طلا در بازار جهانی نشان می‌دهد که طی یک هفته گذشته کاهش ۳۶ دلاری را تجربه کرده است.

به گزارش دانشجو، قیمت طلا در بازار جهانی به ۲ هزار و ۳۰۱ دلار رسید که نسبت به یک هفته گذشته کاهش ۳۶ دلاری قیمت را نشان می‌دهد.

اگرچه بررسی عملکرد بازار جهانی در طول یک ماه گذشته، بیانگر رشد ۱۱ دلاری قیمت طلای جهانی است. آخرین گزارش‌ها از روند بازار نشان می‌دهد که قیمت جهانی طلا در معاملات روز شنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز گذشته، کاهش یافته است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۷۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳۰۸ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

لیست حقوق بگیران بخش غیر کشاورزی آمریکا که در روز گذشته توسط وزارت این کشور منتشر شد نشان می‌دهد تنها ۱۷۵ هزار شغل به اقتصاد این کشور اضافه شده که بسیار پایین‌تر از ۲۴۳ هزار شغلی است که اقتصاددان‌ها پیش‌بینی کرده بودند. این رقم در ماه مارس برابر با ۳۱۵ هزار شغل بود.

همچنین این اطلاعات نشان می‌دهند نرخ بیکاری در آمریکا از ۳.۸ تا ۳.۹ درصد افزایش یافته و متوسط درآمد سالانه هم تنها ۰.۲ درصد بالا آمده است، در حالی که ۰.۳ درصد پیش بینی می‌شد.

تاجران حالا تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار نرخ بهره را در ماه سپتامبر پایین بیاورد و ۸۷ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره ۰.۲۵ درصد پایین بیاید. همچنین پیش بینی می‌شود کاهش بعدی نرخ بهره در دسامبر ۲۰۲۴ باشد. این بدان معناست که نرخ بهره در پایان سال جاری میلادی بین ۴.۷۵ تا ۵ درصد خواهد بود.

بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان