Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کریمیان عضو هئیت مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در مراسم امضای تفاهم‌نامه با بیان اینکه طبق اعلام سازمان جهانی هوانوردی ظرفیت سالیانه مسافر در فرودگاه‌های غرب آسیا ۵۰۰ میلیون نفر در سال تعیین شده است، گفت: براساس این تفاهم نامه فرودگاه جدید استانبول ظرفیت در فاز اول ۹۰ میلیون مسافر در سال بوده و در فرودگاه دبی هم ۷۵ میلیون مسافر در سال تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاه امام خمینی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون مسافر است که در سال ۹۶ اعزام و پذیرش مسافر به بیش از ۹ میلیون مسافر رسیده بود، اما به دلیل شیوع ویروس کرونا در یک سال ونیم گذشته با کمبود مسافر مواجه هستیم.

او ادامه داد: طبق قانون اساسی ماده ۱۶۶ برنامه پنجم توسعه شهر فرودگاهی امام خمینی با هدف تبدیل شدن به هاب بار و مسافر در منطقه ایجاد شده و تکالیف و ظرفیت‌های مهمی برای رسیدن به این هدف‌ها برای آن تعیین شده است.

عضو هئیت مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه ایجاد تعامل برای تامین زیرساخت‌ها زیربنا‌های لازم با اولویت احداث فاز دوم در شهر فرودگاهی بین المللی امام خمینی صورت گرفته است، گفت: از منابع و کمک‌های دولتی و همچنین بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها برای ظرفیت جابجایی ۲۵ درصد مسافر در سال تعیین شده است.

او گفت: با اتمام این پروژه به ۱۱۰ میلیون مسافر در سال می‌رسیم و با تکمیل این پروژه حدود ۶۰۰ هکتاری در فاز اول می‌توانیم به این میزان از برنامه‌های خود برسیم.  ساختمان پایانه فاز دوم در مساحت ۴۰۰۰ متر مربع فضای احداث می‌شود.

براساس این گزارش مراسم امضای تفاهم نامه پروژه تامین مالی طراحی، ساخت، راه اندازی، بهره برداری و انتقال فاز اول پایانه مسافری شماره ۲ با حضور وزیر راه وشهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی کشور، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور و بدون کربلایی مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی فرودگاه های کشور شهر فرودگاهی امام خمینی تعیین شده میلیون مسافر مسافر در سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • مطهری امام
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • آیا می شناسیدش؟
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد