Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرمسؤول روزنامه کیهان گفت: نکته دیگر این است که گاهی اوقات مخاطب نمی‌تواند پیام را بگیرد یک‌وقت پیام را عوض می‌کنیم و یک‌وقت قالب را عوض می‌کنیم در واقع کار هنرمندانه این است که قالب را عوض کنیم.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری صبح امروز در جمع اساتید بسیجی و دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان اظهار داشت: عمدتاً سه جناح در صحنه انتخابات حضور دارند، انقلاب، اصلاحات و آمریکایی‌ها، که در واقع مقامات آمریکایی روی انتخابات ما از چند ماه پیش حساس بودند و حریف می‌خواهد دولت در اختیار کسانی باشد که با آن‌ها هماهنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نقشه راه دشمن مشخص است و بارها آن را مطرح کرده است، اگر دیدیم از جریانی تعریف می‌کند باید ببینیم با آن دیدگاه هم‌خوانی دارد یا خیر اگر همسو بود یعنی تاکتیکی نیست و واقعیت است.

مدیرمسؤول روزنامه کیهان با بیان این که جبهه اصلاحات فشل است، گفت: اصلاحات در این ۸ سال از آقای روحانی حمایت کرد و همه‌ این عملکردها پای اصلاحات هم نوشته می‌شود، اصلی‌ترین راهکارشان رقیب در انتخابات هراس است و سعی می‌کنند مردم را از رقیب بترسانند مثلاً در دوره‌های قبل از سایه جنگ سخن می‌گفتند؛ آقای ظریف در مصاحبه با مصاحبه‌کننده‌ای که جاسوس بود و بعداً دستگیر شده بود، می‌گوید اگر ما به توافق نرسیم تندروها به میدان می‌آیند و دیگر روابط این‌گونه نخواهد بود، یا با بزرگ‌نمایی می‌گفتند اگر رقیب بیاید در پیاده‌روها دیوار می‌کشد، دلار به ۵ هزار تومان می‌رسد، پراید ۱۰۰ میلیون می‌شود.

یکی از ویژگی‌های فرد اصلح خط‌شکنی است

شریعتمداری ترفند سوم اصلاحات را پیشگیری از ائتلاف و نزدیکی نیروهای انقلاب دانست و گفت: در گذشته هم این‌چنین بوده است مثلاً در جریان انتخابات ۷۶ ظاهر قضیه این بود که مرحوم هاشمی از آقای ناطق حمایت می‌کنند ولی آقای مرعشی گفته بود از آقای خاتمی حمایت کنید؛ می‌گفتند افتخار می‌کنیم اجازه ندادیم آقای هاشمی وارد مجلس ششم شود و یا اینکه به ایشان می‌گفتند عالی‌جناب سرخ‌پوش و بعد از این برایشان تبدیل به قدیس می‌شود. یکی از ویژگی‌های فرد اصلح این است که باید سدشکن و خط‌شکن باشد، اعتقاد به توانمندی‌های داخلی داشته باشد، باید درگیری ما با نظام سلطه را درک کند که به چه علتی است.

مدیرمسؤول روزنامه کیهان با تأکید بر اینکه حضرت امام (ره) اسلام را بر کرسی حاکمیت نشاند، بیان کرد: اسلام ناب ظلم‌ستیز است، اگر ناهنجاری‌ها از نسخه اصلی اسلام باشد معلوم است اشکال از نسخه است ولی اکنون مشکل از عملکردها است؛ به‌ محض اینکه خواستید ظلم‌ستیز باشید نظام سلطه مقابل شما قد علم می‌کند و این را باید درک کرد، باید بدانیم محال است آمریکا دست از تحریم بکشد چون دشمن است و این اهرم را از دست نمی‌دهد بنابراین باید نامزدها راهکار نشان دهند، کسانی که آمریکا را شیطان بزرگ نمی‌دانند شایسته ریاست جمهوری نیستند.

وی ادامه داد: جبهه اصلاح‌طلب از پله دوم حرکت می‌کند مثلاً می‌گوید ما می‌خواستیم کارهایی بکنیم ولی نگذاشتند باید ببینیم می‌خواستید چه کنید و چه کسانی نگذاشتند، باید پاشنه آشیل را شناخت و به سوی آن شلیک کرد از تکرار خواسته‌ها و از تکرار شلیک به پاشنه آشیل نباید خسته شد.

شریعتمداری با بیان این که باید نتیجه کار حریف را مطرح و ارزیابی کرد و به نتیجه کلی رسید، تصریح کرد: در برجام که دولت تمام قوای خود را بر برجام گذاشت، رهبر انقلاب، آمریکا را بر سر دوراهی قرار دادند و یک دیدگاه داشتند و به شکل طرح راهبرد لغو تحریم‌ها درآمد و یک برنامه هم این بود که آمریکا بخواهد دست به عملیات نظامی بزند ولی دیدیم‌ که امکان نداشت و نخواهد داشت.

مدیرمسؤول روزنامه کیهان با اشاره به این که نیروهای جبهه انقلاب باید به وحدت برسند که آرا پراکنده نباشد، تأکید کرد: حضرت آقا فرمودند آدم باید جهاد فکری کند یعنی آدم‌ها باید بین مردم بروند و با آن‌ها صحبت کند، هر قدمی هر چند کوچک حساب می‌شود و این به نوعی جهاد است آقا گفتند جهاد هر اقدامی است که علیه دشمن باشد، با توجه به آیه قرآن این به این خاطر است که این‌ها هیچ سختی و تشنگی و گرسنگی بهشان نمی‌رسد و هیچ وادی را طی نمی‌کنند که کفار را برکنار کنند.

وی اضافه کرد: نکته دیگر این است که گاهی اوقات مخاطب نمی‌تواند پیام را بگیرد یک‌وقت پیام را عوض می‌کنیم و یک‌وقت قالب را عوض می‌کنیم در واقع کار هنرمندانه این است که قالب را عوض کنیم و نه این که محتوای پیام را تغییر دهیم.

شریعتمداری با اشاره به ثبت‌نام نامزدها برای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: آقای لاریجانی بعد از ثبت‌نام گفتند اقتصاد راهکارهای خاص خود را دارد اما از طریق پادگان و دادگاه عملی نیست و این سؤال‌برانگیز بود دقیقاً شبیه به صحبتی است که آقای روحانی داشتند و در سال ۹۶ گفتند ۳۸ سال در کشور اعدام و زندان بوده است ولی این برمی‌گردد به کل حکومت و در کل این‌ صحبت‌ها بسیار شبیه به یکدیگر و شبیه به خواسته‌های آمریکا است.

مدیرمسؤول روزنامه کیهان در پایان بیان کرد: در واقع ما حضور آمریکا را در منطقه شکسته‌ایم و یکی از خواسته‌های آن‌ها این است که ما چنین حضوری نداشته باشیم در واقع بیانات آقای لاریجانی شبیه به این است که دوره موشک گذشته و دوره گفتمان است در صورتی که اگر چنین قدرتی نداشتید توسط دشمن خورده می‌شدید.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین حسین شریعتمداری اصلاح طلبان انتخابات ریاست جمهوری مرعشی روزنامه کیهان قرآن آمریکا برجام عوض می کنیم یک وقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۳۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب