Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی فراخوانی برای طراحی و ساخت الکترود‌های ثبت سیگنال‌های عصبی و تحریک سلول‌ها منتشر کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این فراخوان با هدف تامین نیاز مراکز پژوهشی فعال در حوزه علوم اعصاب شناختی منتشر شد. ستاد در آن از شرکت ­های مهندسی درحوزه فناوری­‌های شناختی و همچنین هسته ­های پژوهشی دانشگاهی، برای طراحی و ساخت الکترود‌های ثبت سیگنال­‌های عصبی و تحریک سلول ­های عصبی دعوت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این فراخوان تاکید شده است طراحی و ساخت الکترود‌ها از لحاظ زیست سازگاری، استحکام مکانیکی، سبک بودن، عدم خوردگی در دراز مدت، قابلیت استفاده چند باره و تثبیت موقعیت بر روی بافت (در صورت نیاز) و سازگاری با سیستم ­های تجاری ثبت و تحریک موجود در داخل کشور و علی­ الخصوص بحث کانکتور مورد توجه بوده و دارای اهمیت است.

علاقمندان برای شرکت در این فراخوان می ­توانند تا ۱۵ تیر سال جاری نسبت به ارائه پروپوزال برای ساخت الکترود‌های ثبت، تحریک یا هر دو مورد اقدام کنند.

همچنین تعداد الکترود‌های مورد نظر در قرارداد تضمینی خرید، وابسته به نوع آن­ها و نیاز‌های داخل کشور بوده و براساس صرفه اقتصادی فناوران و کاربران، توسط مجری پیشنهاد خواهد شد.

علاوه بر مسائلی همچون بررسی سابقه شرکت و هسته پژوهشی، جزئیات ویژگی‌های ارائه شده و هزینه در نظر گرفته شده برای ساخت الکترودها، مدت زمان آماده شدن و تحویل به ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و همچنین نحوه تضمین در خصوص اتمام پروژه نیز ملاک است. شرکت یا گروهی که در نهایت به عنوان مجری ساخت در هر بخش انتخاب می­ شود، باید شواهد کافی از انجام موفقیت آمیز آزمایش­‌های الکتریکی و حیوانی با الکترود طراحی شده را به این ستاد ارائه دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: الکترود پروپوزال فراخوان ساخت الکترود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل